Autor |
Poruka |
tomi
Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Svi ste vi face na gasu, dok netko ne pobije sebe i jos njih tko zna koliko. To sto djelatnici hitne po cestama i poljima traze dijelove tijela i slazu slagalice, sto neduzni po jedinicama int. lijecenja leze kao biljke (jos su i ""sretni"" ako dospiju tamo...), sto necija mater i otac sjede u cekaoni i iscekuju nalaz mozdane smrti...
Ili "faca" kojim slucajem prezivi, pa ko zadnja pickica place i roni suze...kao, joj, nisam htio...
Svi si misle, sad nema nikoga, prazna cesta..bla bla...a kad ono krvi i letecih tijela na sve strane svaki dan. Cudno, a bio je 100% siguran da moze nagazit, jer je "sigurno".
Malo se sjetite takvih stvari kod navale adrenalina i tiskanja papucice gasa. Ili radije proljevate krv? |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
btw. što se corse tiče, kontm da bi i mogla povući, jer ja sam 20 godina star auto sa motorom 1.3 75 KS navukao na 175 kn/h, pa kontam ako sam ja to s tim šporetom mogao, onda može i neka turbo jurilica...
|
ma može,frend mi ima punta(85ks,97 god.) i tjera ga 170..
i baš su zločesti ti presretači, pa svatko želi potjerati auto barem jednom, da vidi koliko može. |
|
|
|
|
|
hren
Ukupno postova: 37 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
BRAVO TOMI,KONAČNO JEDNO MUŠKO HLADNE GLAVE.
Nitko ne razmišlja kakav je život mladog čovjeka nakon teže prometne nesreće.Med.sestra ti dolazi u kućnu njegu,kupa te ,presvlači ti pelene-jer si oduzet,hrani te netko drugi-ako imaš koga.to košta svaki dolazak oko 60-80 kn.Ne plaća sve HZZO.Život je za tebe prestao one sekunde kad je neki cool tip odlučio nagazit svog "ZMAJA" skupo plaćenog i željnog pprobijanja granica brzine...I otišli su Pišonja i Žuga u vječna lovišta |
|
_________________ Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca. Trygve Gulbranssen |
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zašto prave aute koji mogu tolko voziti ako ne postoji cesta na svijetu di je dopušteno tolko brzo viziti?? |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
zašto prave aute koji mogu tolko voziti ako ne postoji cesta na svijetu di je dopušteno tolko brzo viziti??
|
pa radi prodaje...i ja bi prije kupio auto koji može navući 250 km/h od onog koji može 130 km/h...pa ako sam pametan...sam ću se pridržavati prometnih pravila...al nisam...
eh...da mi je jedan jaguar xkr... |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
zato što takav jak auto može potegnuti bez problema tj. startan je pri obilaženju što je npr. vrlo važno kad ispred tebe na obilaznici vozi kamion 80 km/h i baca ti kamenje i blato na auto... svi noviji auti mogu voziti barem 130 km/h koliko je i najveće ograničenje kod nas, ali neki to postižu s pol gasa, dok drugi se idu raspasti i troše enormne količine goriva i pritom habaju motor... eto u tome je poanta, a ne u divljanju kojekakvih razmaženih tatinih sinova... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ok, neka je i tako... ali može se i napraviti startan auto kojem je max vrzina npr 170, a ne 300 km/h... osobno sam vozio kombi fiat ducato ( to ne spada u ovu kategoriju vozila, ali dajem primjer startnosti ), i on je bio super startan... mogao si bilo koji kamion ili bilo šta drugo obići bez problema, a max brzina mu je 170 km/h... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ovaj novi s V8 od 500 konja :O |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Bojo
|
ovaj novi s V8 od 500 konja :O
|
uf...baš taj |
|
|
|
|
|
Frost
|
to bi se volio vozit onako lagano centrom... i onda zapičit gaščinu da se sve zatrese |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Bojo
|
to bi se volio vozit onako lagano centrom... i onda zapičit gaščinu da se sve zatrese
|
ti si moj čovjek...pusti ti ove bmw-ove i mercedese...to svaki malo bogatiji čovjek ima...daj ti meni jaguar pa da budem od onih 2-3 ljudi u gradu što ih ima ...samo fino voziš po propisima 50 na sat...zadnji...i kad ti pukne...gas do daske i za 2 sekunde si već na 100 km/h ...joooj...eo suze mi na usta idu odmah... |
|
|
|
|
|
Warlord Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
a jeste ga zaspamali sa tim jadnim jaguarom hehehe |
|
|
|
|
|
Frost
|
a dobro, može mercedes ako je AMG ili bmw ako je M |
|
|
|
|
Frost
|
pa... evo slušaj zašto
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bao4qymapTA[/youtube]
mada se ne čuje sve
ili evo zašto
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nk3BTXV8fdg[/youtube] |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-cX-3F3uBrc[/youtube] |
|
|
|
|
|