da se malo ukljucim... ja sam nogos trenirao od 5 godine i nazalost sam sredio oba koljena... bio sam kod 2 razlicita ortopeda u os jedan mi je reko da mi nije nista da foliramm drugi da mirujem i da ce proci , al da mi uglavnom nije nista xd...
popizdio sam i idem privatno
sto se tice tebe svakako ti savjetujem lagano ledit koljeno ispod patele , svakako steznik koristit prilikom sporta , ja sam si uzeo vitamine ( FLEX 4 JOINTS-120 ) pojacat cu sa Elasti joint-om pa cu javit ako to sto pomaze , svakako savjetujem jacanje nadkoljenicnog misica, sto se tice ortopedskog pregleda to u kbc osijek neces dobit jer su uvjeti kriminalni, a najbolji osjecki doktori su najgori u hr...
sto se tice sportasa janicu je operirao doktor koji je jedan od 4 doktora na svijetu koji zna napravit tu operaciju, eduardo i ostali oni su imali najbolje tretmane sto medicina moze ponuditi znaci konjskim maticnim stanicama itd... osim toga njihovo koljeno je utegnuto dok su u punom treningu oni kad mjesec dana ne budu trenirali to ce biti kirvaj a ne koljeno....