Autor |
Poruka |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja imam jedan problem.
Instalirao sam software, konfigurirao po uputama i uspješno se spojim i vidim listu ljudi sa strane te oni vide mene. Chat radi.
No ne mogu se spojiti na nikoga. "Connecting..." i nakon nekog vremena "Connection Timeout"
Firewall sam deaktivirao, ali opet isto. Pomoć! |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Mozes vidjeti kako ljudi komentiraju isto to o cemu si pisao. Svima je Xcity a i Internet u banani, brzina se mjenja u tri sec od 56 do 208 kbps. Da ne spominjem da mi je dans u razdoblju od 16 do 20,30 pristup internetu bio mrtav ni ping.
Ovo cu jos tolerirati par dana ako ne riješe pičim na ADSL |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja imam jedan problem.
Instalirao sam software, konfigurirao po uputama i uspješno se spojim i vidim listu ljudi sa strane te oni vide mene. Chat radi.
No ne mogu se spojiti na nikoga. "Connecting..." i nakon nekog vremena "Connection Timeout"
Firewall sam deaktivirao, ali opet isto. Pomoć!
|
isto i meni |
|
|
|
|
|
filips
Ukupno postova: 25 Spol: Muško
|
Znam da svi imate problema sa XCity-em i DC++, imao sam ih i ja. Konkretno problem je bio taj sto mi se veza sa userima konstantno pucala i bila je prespora.
Problem je nestao kada sam prebacio vtip veze iz aktiva u pasiv.
File / Settings / Connection Settings
U tom podizborniku kliknite u kruzic pod PASSIVE.
Nakon toga vise nisam imao problema. |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ja sam namjestio na active i pucala mi je veza ko blesava...kada sam prebacio na pasive sve je sad ok.... Ja sam iza routrera i takodjer sam namjetio NAT(Network Address Translation) i taj port upisao u DC++ |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
debeli
|
Filips brate svaka ti dala problem eliminiran na način koji si opisao.
Ajd sad pričaj kako da rješim problem sa velikim pingom prema netu |
|
|
|
|
|
wyron
|
Bilo bi lijepo kad bi se korisnici dsl-a mogli spojit na taj hub...pošto je jako hrvatski..tj. nema stranaca! |
|
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Korisnici T-com ADSL-a su zapravo stranci. Veza izmedju njih i ostatka Hrvatske ide preko inozemstva. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
e ljudi el mi moze netko rec sta se desava s dcm-om??Ping katastrofa...vise ni test brzine nije ok(upload ok, ali download pao za nekih 6-8kb)...koristim mistral light!webstar modem i td.Slao sam mejl slluzbi za korisnike..pa mi kazu da ih nazovem jer mozda signal zeza...pa ih nazovem te se javi neka zena na centrali koja nema j....pojma o netu i td...i sad su rekli da ce me zvat..aj ljudi ko sto je netko prije napisao zovi te ih pa da polude...testirao sam ping na njihovoj stranici te je izmedju 250-400...prvo 23-ceg napisu da ce od 6-7 bit problema s pristupom na net...bla bla...i to se nesmiruje od onda...aj ako netko nesto zna nek napise jer mi je vec p.k.
HVALA UNAPRIJED |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
darkmark
|
gaap je napisao/la: ›
nemam pojma, ja sam na Vijencu I.M. i kod mene je sve Ok
|
pa ja nemam pojma esam lud ili sta?
koju vezu koristis? jesi probao igrat sta u zadnje vrijeme na netu? |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
debeli
|
AH pa brzine su Ok no pingovi su non-stop u banani, cim je server dalje u europi ili ne daj bože u Ameriki , ping luduje. Istina bog to ovisi i o samim serverima na AAO je grozan(100-160) dok je za CoD prihvatljiv(60-140). A o korisničkoj službi da ne govorim nema pojma sto je Ping, kad im kažeš da je to latencija onda ti kažu da ti je matična riknula i da hitno promjeniš memoriju. Eto pa ti njima plati 180 kn |
|
|
|
|
|
darkmark
|
debeli je napisao/la: ›
AH pa brzine su Ok no pingovi su non-stop u banani, cim je server dalje u europi ili ne daj bože u Ameriki , ping luduje. Istina bog to ovisi i o samim serverima na AAO je grozan(100-160) dok je za CoD prihvatljiv(60-140). A o korisničkoj službi da ne govorim nema pojma sto je Ping, kad im kažeš da je to latencija onda ti kažu da ti je matična riknula i da hitno promjeniš memoriju. Eto pa ti njima plati 180 kn
|
ma ok, al ajd da mi je ping stalno u banani pa bi reko ono uzeo sam od pocetka takav net...al koristim xnet vec dva mj. i nikakvih problema sa pingom...quake 3 na serveru u engleskoj 80...na bihnetu bf2 50-60 ..skako je ping al do 100-120 maximum i sad banana...znam da ja tu nemogu nista(tipa upisat naredbu neku i td.)Ma idu mi na k.. oni i njihova sr.Ako nepovecaju brzinu i nerjese svoj bandwith i servere ode ja na dsl... |
|
|
|
|
darkmark
|
kad će brzine ić gore???zna li netko? |
|
|