Autor |
Poruka |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Vidim da nemaju o čemu pisati pa po svome standardnom postupku pišu izmišljotine i neistine. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dajemo publicitet "drkađiji" a to je baš ono što on želi (sindrom pomanjkanja roditeljske ljubavi u djetinjstvu valjda ili neko slično sranje)
|
aha znači kad se uvatim za pimpeka to će bit zato što me mama nije za ruku držala kad sam preko ceste išo
i ne znam šta ove drolje što su ga vidle imaju bit uplašene? pa lik drka, znači da je našo način da sredi situaciju. problem bi bio da ne drka. |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
Anai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Stoga, cure se ne boje drkanja, sve dok ne budu prisilno uključene....
|
ne znam meni cure kažu da se i općenito ne boje drkanja, da dosta to i same rade...
|
|
|
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
Ako on to radi bez da dira nekog, neka ga... što bi ga tužili kad nikome ništa nije učinio nažao...
cure se ne boje drkanja
|
ne bojim se ni ja
jel ti to ozbilijno? sto bi ga tuzili ak drka na javnom mjestu pred zenama?jel se mogu ja na trg posrat,nikog ne diram.. |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
russell je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako on to radi bez da dira nekog, neka ga... što bi ga tužili kad nikome ništa nije učinio nažao...
cure se ne boje drkanja
|
ne bojim se ni ja
jel ti to ozbilijno? sto bi ga tuzili ak drka na javnom mjestu pred zenama?jel se mogu ja na trg posrat,nikog ne diram..
|
ometanje javnog reda i mira, bludne radnje, nemoralno ponašanje i štatijaznam kolko još izmišljotina ti nabiju
na kraju guliš 20 godina na golom otoku |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Kodrann je napisao/la: ›
cure se ne boje drkanja
|
ne bojim se ni ja
jel ti to ozbilijno? sto bi ga tuzili ak drka na javnom mjestu pred zenama?jel se mogu ja na trg posrat,nikog ne diram..
|
ometanje javnog reda i mira, bludne radnje, nemoralno ponašanje i štatijaznam kolko još izmišljotina ti nabiju
na kraju guliš 20 godina na golom otoku
|
e zato, ako planiraš drkati pred ljudima na ulici ili se posrati posred trga, usput zakolji neku babu, dobiti ćeš max godinu dana, a ne 20 |
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kodrann je napisao/la: ›
cure se ne boje drkanja
|
ne bojim se ni ja
|
na kraju guliš 20 godina na golom otoku
|
e zato, ako planiraš drkati pred ljudima na ulici ili se posrati posred trga, usput zakolji neku babu, dobiti ćeš max godinu dana, a ne 20
|
ne nego napiši na tablu ispred sebe "performance" i dobit ćeš nagradu neku 100% kako si kul i totalno osvješten i ne ulaziš u okvire ovog krutog društva nego si slobodna duša.
STRELJAT SVE !!!! |
|
|
|
|
|
marinapz
Ukupno postova: 28 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
citam ove vase komentare i ne vjerujem! koliko ljudi vi godina uopce imate??? zar ne postoje nekakvi admini ili nesto/netko ili je i njima ovo bolesno komeniranje tipa "spricanje haha", "stuke" smijesno?
KATASTROFA |
|
|
|
|
|
KillaBEEZ
|
marinapz je napisao/la: ›
citam ove vase komentare i ne vjerujem! koliko ljudi vi godina uopce imate??? zar ne postoje nekakvi admini ili nesto/netko ili je i njima ovo bolesno komeniranje tipa "spricanje haha", "stuke" smijesno?
KATASTROFA
|
Vijest je smiješna i NESTINITA, zato su takvi komentari.
P.S. ne vjeruj svemu što pročitaš...
Uostalom ti se najviše smiješ, barem tvoj avatar |
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
KATASTROFA
|
ako ti toliko smeta, onda nemoj čitati nego se odi pomolit u crkvu... |
|
|
|
marinapz
Ukupno postova: 28 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
KillaBEEZ je napisao/la: ›
KATASTROFA
|
Vijest je smiješna i NESTINITA, zato su takvi komentari.
P.S. ne vjeruj svemu što pročitaš...
Uostalom ti se najviše smiješ, barem tvoj avatar
|
a zasto vi mislite da je ovo neistinito??? ocito nemate pojma sto se dogadja u vasem gradu.
@...ne znam bi li tebi i molitva pomogla! |
|
|
|
|
|
KillaBEEZ
|
Zato što je iz Glasa Slavonije, kada nemaju što pametnije napisati-izmisle... |
|
|
|
|
KillaBEEZ
|
Činjenica je da u gradu ima seljačina, manijaka...ali objavljivati ovakve nepouzdane vijesti i obmanjivati građane je žalosno.
Zašto nisu napisali kod kojeg trgovačkog centra, da upozore građane...nisu jer nemaju dokaza a niti svjedoka jer oni ne postoje kao niti događaj. Tako novinari ne rade (barem valjani).
Bolje da su napisali o pijancima koji stoje ispred trg. centara (npr. Kauflanda) i žicaju novce od ljudi na izlasku i doslovno idu za njima do auta i bezobrazno navaljuju, njih nekolicina.
To sam osobno iskusio i dok im nisam je** majku, dosađivali su.
Zamislite da je bila neka djevojka, mislim da bi bila prestravljena. |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
KillaBEEZ je napisao/la: ›
Zašto nisu napisali kod kojeg trgovačkog centra, da upozore građane...nisu jer nemaju dokaza a niti svjedoka jer oni ne postoje kao niti događaj. Tako novinari ne rade (barem valjani).
|
To se i ja pitam. Da ubuduće znam, dal je to kod Emmezete, Kauflanda, Mercatora i sl. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
|