Autor |
Poruka |
cobi
Ukupno postova: 20 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
gdje se javlja za posao?preko biroa ili kod njih u firmu? ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ ...Koliko god da je vama dobro,nama je još bolje... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
preko stud servisa u cammeo za dispečera ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) tko je sa mnom ? |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
'oću i ja, može za telefonisticu...nadam se da je ok plaća. Što mislite, koliko bi se otprilike kretala cifra mjesečne plaće (preko studentskog)? Trebam paraaa! ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
kontaj si da bi ti sad bio min 18 kn a ak imaš sreće 20 kn. uostalom prvo bi to treo taj lik srediti za stud servisom. BIlo bi odlično kad bi tako neš napravili ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Predobro!! Možda i odem na razgovor...Rade noćnu i ti na centrali jel, tj. u firmi? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zdrale
|
ne bih znao ništa. valja pitati to je sigurno ! |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
korisnik_01
Ukupno postova: 33 Lokacija: onako, više zapadno... Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
i studenti se moraju naviknut na rad
|
i učenje je rad i to težak |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zdrale
|
nije |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
korisnik_01
Ukupno postova: 33 Lokacija: onako, više zapadno... Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
je.
vratimo se na temu.
lijepo je što će netko imati priliku zaposliti se, samo da to ne završi kao što je puno toga završilo, kako nam u državi, tako i u gradu. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
jel to u ulici bartola kašića preko puta murse znači da će urediti onaj razbijeni i pljesnivi lokal koji tamo već desetljećima lapi? uvijek kad tamo prođem nije mi jasna fora, ali bilo bi lijepo da se to iskoristi napokon. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zdrale
|
možda ako studiraš kvantnu fiziku il medicinu ali te to uopće ne zanima pa onda bi moglo biti teško. jer tko će normalan i svjestan svojih mogućnosti kapaciteta i želja upisati ono što ne želi i ne voli ?? |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
posao, posao, posao, posao, posao.... mmmmm |
|
|
![](images/spacer.gif) |
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Jel zna netko koji su uvjeti koje treba ispunjavati potencijalni vozač tog taxija? Uz naravno strani jezik baš me zanima jel odrede dobnu granicu ili se samo određeni broj godina treba imati vozačku. jbg ja sa 23god imam više km iza sebe nego pola moje rodbine zajedno... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Nadam se da dob i razdoblje posjedovanja vozačke dozvole neće biti uvjet, jer kao što si i naveo, imam iskustva više nego cijelo moje društvo skupa sa mojom starom zajedno, a vozačku imam tek nešto više od tri godine... jer nema mi smisla da posao dobije netko tko ima vozačku 20 godina, a vozi svake prijestupne godine, a ja koji imam tri godine i svaki dan sam u autu popušim ka****...
nadam se da neće previše utjecaja imati i onaj štambilj na stražnjoj strani vozačke za zabranu upravljanja XD |
|
|
![](images/spacer.gif) |
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
E to bi mogao biti veliki problem! Srećom u ovih 5god imam samo jednu kaznu za prekoračenje brzine; i nije tak strašno obzirom na 25-30 000km godišnje. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|