Autor |
Poruka |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
mogli bi mu sinovi malo pripomoci, a ne da zivi kao beskucnik |
Zadnja promjena: Vic.Mackey; 13.02.2010. 12:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
antifriz
Ukupno postova: 91 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Respect  |
|
|
|
|
 |
Bastro Ukupno postova: 154 Spol:  Nebitno
|
Nekad ni sam ne skužim koliko je taj Osijek lijep dok ne vidim ovako.... |
|
|
|
|
 |
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Predobar video. Dečki stvarno imaju talent. Svaka čast!  |
|
|
|
|
 |
metalac-os Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Da da sada očemo Đokicu ili onog zaštitara banke koji je svima poznat po svojoj super urednoj frizuri  |
|
|
|
|
 |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Super video! Đokica, Vlado Divaltovaš, kog bi još mogli? |
|
|
|
|
 |
marinapz
Ukupno postova: 28 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
svaka cast, uljepsali ste mi dan
ali sto je, je, jadan dida...  |
|
|
|
|
 |
digitalevil
Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
misliš na onoga sa brčićima,iz one banke na trgu?kuler stari |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Filmić je stvarno dobar! Fora mi kad prođu ona 2 gaya pa ovaj lik napravi neku funy face. E da, predobro mi je kad se i Jozo pojavi u svojoj kućici s hambijima.
A inače...taj čovjek s ružama...kad god sjedim u Petru Panu, nema dana da se tamo ne pojavi. Zna nekad biti jako naporan pa navaljuje i po nekoliko puta ako mu kažeš NE, što mi već ide na živce...ne možeš slobodno sjediti i jesti kolač. Ama baš SVAKI put kad sam tamo, pojavi se i on, kao da živi u Petru Panu - više mi bude neugodno kad se pojavi. Ako negdje sjednem i ako želim nešto pojestit ili popiti, ne volim kad nemam nimalo privatnosti i kad netko gnjavi i moraš mu 5 puta reći NE.
Neka nitko ne zamjeri...  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
pa možda da ti dečko jedno kupi ružu, možda ne bi navaljivao i drugačije bi vas gledao
No dobro, vaša je romantika kancerogeni hamburger, nekome je litra vodke i sl, ali ima i nas perverznjaka koji cemo djevojci uvijek prije svega pokloniti ružu  |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Ne žeilm ikada ružu od tog čovjeka. Možda zvuči bad, ali imam svoje razloge i zato to ne želim. Uz te razloge...više volim ruže iz cvjećarnica, koje dobijem spontano nego od tog čovjeka koji praktički navaljuje. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
Filmić je stvarno dobar! Fora mi kad prođu ona 2 gaya pa ovaj lik napravi neku funy face. E da, predobro mi je kad se i Jozo pojavi u svojoj kućici s hambijima.
A inače...taj čovjek s ružama...kad god sjedim u Petru Panu, nema dana da se tamo ne pojavi. Zna nekad biti jako naporan pa navaljuje i po nekoliko puta ako mu kažeš NE, što mi već ide na živce...ne možeš slobodno sjediti i jesti kolač. Ama baš SVAKI put kad sam tamo, pojavi se i on, kao da živi u Petru Panu - više mi bude neugodno kad se pojavi. Ako negdje sjednem i ako želim nešto pojestit ili popiti, ne volim kad nemam nimalo privatnosti i kad netko gnjavi i moraš mu 5 puta reći NE.
Neka nitko ne zamjeri...
|
zato uvijek odvojiš minutu za njega kad dođe...on svagdje i svaki put bude (ko da ima 10 braće blizanaca) , ne moš ga izbjeć...al moraš shvatit da njemu te ruže život znače, on tako zarađuje...kad dođe kod mene, i kad ne želim ružu uvijek se malo našalim na taj račun kak nemam kome,nitko me ne voli itd...pa pitam malo kako ste i to...njemu valjd to znači malo više nego meni, jer mislim da ima ljudi koji ga odjebu na prejadne načine...pa da ipak vidi da ima i drugačijih ljudi......
p.s. video je predobar, od sad volim osijek, ehehehe...al pad mi je najjači kad trži prema mostu...i ustane se ko da se ništ nije dogodilo  |
|
|
|
|
 |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ja baš volim dobit ružu od svog dečka od tog čike
Nije mi bitno jel ruža iz cvjećarenice ili Borina jer je to ruža koju mi je moj dečko poklonio.
Radije ću pomoć Bori i nek proda te ruže nego da tražim ružu iz cvjećarne.
I kao da se samo ruže iz cvjećarne mogu dobit spontano, de onak wtf? Spontano bi bila i Borina ruža da tvoj dečko odmah kupi jednu.  I nama ovaj čiko nikad nije navaljivao. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you...  |
|
|
 |
fred Ukupno postova: 127 Spol:  Muško
|
Ne žeilm ikada ružu od tog čovjeka. Možda zvuči bad, ali imam svoje razloge i zato to ne želim. Uz te razloge...više volim ruže iz cvjećarnica, koje dobijem spontano nego od tog čovjeka koji praktički navaljuje.
|
Zašto me ovaj komentar uopće ne iznenađuje?
Film je odličan  |
|
|
|
|
 |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
I da, film je odličan.  |
|
_________________ Smile...happy looks good on you...  |