Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Slama 2010. - spaljen Toranj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
semir

Ukupno postova: 91
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.08.2010. 0:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

čist me interesira zašto se ulaznice uopče naplačuju jer kolko znam polje ste dobili besplatno isto tako i slamu imate sponzore a još usto gulite i nas kolko vam je novaca potrebno da bi bili zadovoljni

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 22.08.2010. 4:17 
Naslov:  

Slama iskreno rečeno nula bodova. Ne kontam čemu naplaćivati upad za nešto što se ne može naplaćivati upad!? Bio sam danas, dakle subota, i stvarno sam mislio da ću me oduševiti kad ono šipak. Hrana koja je toliko pompozno najavljeno nula bodova. Jedino eto cuga nije preskupa, s obzirom da na panonianu toče 3 dcl mineralna za 10 kuna, a ovdje je pola litre u origanal pakiranju od pola litre 10 kna.
Nekako nakon svih tih nekih događanja ove godine nemam dojam da ijedan ima svijetlu budućnost.
Da li su ljudi krivi!? Ili se organizatori ponašaju kao jednomandatni političari pa se vode politkom zdrpi i zbriši. Ne znam. Ali eto danas sam posjetio dva bitna događanja u našem kraju i ostao sam poprilično razočaran. Ovako klošarski se više ne može. Dajte nešto napravite ko ljudi ili se prestani zajebavati i igrati nečega čemu niste dorasli.

Ukupno postova: 40
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.08.2010. 7:32 
Naslov:  

za jucer, svima, ... se ispricavam zbog znatnih i bitnih propusta,... nazalost nismo puno toga stigli ..
da sad ne duljim,. ako je netko bio razocaran molio bih ga da nam danas pruzi jos jednu priliku.

a sta se para tice... isto da ne raspravljamo previse al, da polje je privatno pa ne placamo najam, bale sami pravimo i placamo, te smo ove godine cak mi morali posudjivati nasim sponzorima bale!!! itd. itd. mozda se nekom cini ko guljenje ali to to nije.

no, budemo mi jos o tome kad sve zavrsi.
Smile

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 22.08.2010. 9:32 
Naslov:  

semir je napisao/la (Pogledaj post): › čist me interesira zašto se ulaznice uopče naplačuju jer kolko znam polje ste dobili besplatno isto tako i slamu imate sponzore a još usto gulite i nas kolko vam je novaca potrebno da bi bili zadovoljni

Odakle tebi uopce ideja da bi nesto trebalo biti besplatno?
Zar te netko sili da ides tamo pa da te za 20 kuna "ogule"?

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 22.08.2010. 11:27 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la (Pogledaj post): ›
semir je napisao/la (Pogledaj post): › čist me interesira zašto se ulaznice uopče naplačuju jer kolko znam polje ste dobili besplatno isto tako i slamu imate sponzore a još usto gulite i nas kolko vam je novaca potrebno da bi bili zadovoljni

Odakle tebi uopce ideja da bi nesto trebalo biti besplatno?
Zar te netko sili da ides tamo pa da te za 20 kuna "ogule"?

Upravo to! Zašto bi ulaz bio besplatan? Zašto bi uopće netko nešto besplatno radio i tako obezvrijeđivao svoj posao? Ne kužim...Svi vi koji kritizirate dignite svoje guzice, uhvatite se posla pa vi nešto napravite!
Organizatorima svaka čast na ideji i trudu!Želim vam da za nekoliko godinaimate tisuće i tisuće gostiju iz cijelog svijeta! Danas obavezno dolazim. Motor

tonka_21
Ukupno postova: 228
Post Postano: 22.08.2010. 20:20 
Naslov:  

bila sam i mislim da bi ulaz preskup,da je dovoljno 10kn jer 25kn je preskupo... razocarana sam,svaka cast umjetnicima,dobre ideje..

Jannna
Ukupno postova: 1
Post Postano: 22.08.2010. 20:31 
Naslov:  

komarac je napisao/la (Pogledaj post): › Drago mi je što imamo Slamu, posebno zbog originalnosti i autohtonsti - samo tako naprijed!

Ja sam se tome duboko nadala, originalnosti i autohtonosti, a ono Hare Krišna.
I nigdje u programu ne piše ništa o tome, baš se pitam zašto.

Prošlogodinje oduševljenje Slamom ove godine nije se dogodilo. Rolling Eyes

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 22.08.2010. 22:05 
Naslov:  

Evo, vratih se! Fenomenalno! Sve pohvale organizatorima! I jedan prijedlog. Za iduću godinu iznajmite neko polje u blizini i napravite parkiralište!

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 22.08.2010. 22:15 
Naslov:  

bilo dobro...
mala zamjerka se može jedino odnositi da na cijelom slama festu nisi mogao kupiti faking slamnati šešir...
no dobro...ocito se nisu sjetili da ce tako što trebati ljudima koji su došli po ovom suncu...skapavati od sunca..Smile

sve u svemu...ipak je moglo biti još malo bolje....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 22.08.2010. 22:51 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la: ›
mala zamjerka se može jedino odnositi da na cijelom slama festu nisi mogao kupiti faking slamnati šešir...
no dobro...ocito se nisu sjetili da ce tako što trebati ljudima koji su došli po ovom suncu...skapavati od sunca..Smile

slažem se, slamnati šeširi bi bili praktični, a ujedno i suveniri!

noj u bemveu

Ukupno postova: 367
Post Postano: 23.08.2010. 5:27 
Naslov:  

nije mi žao 25 kn, dala bih i više jer podržavam bilo kakvu originalnu ideju u ovoj učmalosti od regije i drago mi je ako se time doprinijelo mladim umjetnicima. možda bio bilo bolje da su prodavali i neke svoje suvenire.. no od toga, na žalost, ništa.

i tu otprilike prestaje osjećaj nekog pretjeranog ushita. bili smo u subotu, potpuno razočarenje. nigdje izdvojen raspored, nemaš pojma što će i hoće li se nešto dogoditi dok si tamo, njivom trešti aquarius i kojekakvi slični pjesmuljci, skroz autentično.
odjednom čuješ s bine nekakav KUD (naravno, nemaš pojma koji), ti na drugom kraju njive. dok dođeš do bine - gotovo. 2 pjesme, očenaš. i odoše. nema rasporeda i dalje, nitko ništa ne najavljuje..
ok, što je ovo bilo? zujimo.
hare krišne se našetavaju, el će biti neki performans sad ili?
sunce šilji. (slamnatih šešira nigdje Razz)
iz zvučnika opet neki tš-tš..
ajmo kući Sad

pohvale za klavir i "labirint" s rakijom.
i 'ladni heineken!

opravdati ću sve to recesijom. iako za neorganiziranost zparavo ne bi trebalo biti opravdanja. pogotovo kad se naplaćuje. Smile

tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ!osijek031.com smile
zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 23.08.2010. 8:31 
Naslov:  

Prošlogodišnja Slama je bila bolja, puno bogatiji program i bolja organizacija. Ove godine više od pola programa nije bilo i nije se znalo kad tko nastupa.

Sve se to pokušalo prikriti glazbom koja je bila konstantna i neprikladno treštala sa zvučnika, a na kraju su se sa svojim motorima buci pridružili bajkeri koji nemaju apsolutno nikakve veze s konceptom Slame.

Prolazna ocjena za trud i radove umjetnika.

zeros

Ukupno postova: 2887
Post Postano: 23.08.2010. 9:35 
Naslov:  Re: Slama 2010. - spaljen Toranj

Galerija 031: Slama 2010. - land art festival
[Foto: Cacan, Igor Košćak][22.08.2010. Lug]

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
Madcaptin

Ukupno postova: 37
Post Postano: 23.08.2010. 9:53 
Naslov:  

Ovogodisnja Slama je totalno razocarenje. Svelo se na cistu prevaru.

semir

Ukupno postova: 91
Post Postano: 23.08.2010. 15:18 
Naslov:  

Madcaptin je napisao/la (Pogledaj post): › Ovogodisnja Slama je totalno razocarenje. Svelo se na cistu prevaru.

e kao što i rekoh ali bio sam tamo zbog djece sam riskirao 50 kn. a onda ajd voziti se s zaprežnim kolima 20 kn. popij na suncu 40 kn. hočeš pojest nedo ti bože samo gule a što se tiče umjetnika svaka čast ali ipak preskupo kako kaže kolegica 10 kn. bilo bi sasvim dovoljno jedino što sam uhvatio par lijepih fotografija i to je to

Skoči u forum: