Autor |
Poruka |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kako kad je w? Ne znači li to da je walkman i da može?
Sad sam zbunjena... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
|
|
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
mglg
Ukupno postova: 68 Lokacija: Os Spol: Muško
|
ma podržava. svi noviji podržavaju.
samo mu je diplay užasno pikselast, mal i slike odvratno izgledaju,
na stranu sad s kamerom i što nema 3g i to što mu je također minus. al za te 148 nejde bolje da ga jebeš |
|
_________________ But y's the rum gone? |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
A sory ipak podržava.. t-mobile nije na vrijeme ažurirao bazu podatka.. my bad |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
|
Je li išao itko ovo? Treba li stari mobitel biti na njihovoj mreži ili je svejedno? Ao netko zna, neka odgovori |
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
FunkyLady je napisao/la: ›
Je li išao itko ovo? Treba li stari mobitel biti na njihovoj mreži ili je svejedno? Ao netko zna, neka odgovori
|
Može biti na bilo kojoj mreži. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
|
Oooo, superiška! Hvalaaa! |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Eo, ja bila danas u T-Mobileu i htjela si kupit mob...kad kaže djelatnica da nemaju trenutno, ovo-ono...trebali bi doći sljedeći tjedan i kao mogu rezervirat ako hoću. Ajd ja joj dala podatke i pitala kad bi to sljedeći tjedan trebalo stići...kad kaže, mooožda će bit sljedeći tjedan jer ima već povelik buntić rezervacija...sad si sve više nekako mislim kako je ovo navlakuša...lupe jeftinu cijenu, sve fora ovo-ono, a kad dođeš kupit mobitel odjednom ga već neko vrijeme nema. A kontam da želim kupit po 398 kn (puna cijena Simmpa paketa) da bi istog trena mogla dobiti mobitel.
Baš me zanima dal će biti što od toga idući tjedan (ili možda i onaj 2.) ili "piši kući propalo"...valjd bi se trebali opet malo pojaviti prije kraja akcije - 30.06.2010, tek toliko da se kaže da se kaže da je ova super povoljna ponuda uspješno realizirana, bla, bla... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
Da, ja sam ga isto rezevirala... Al s obzirom na to da je rekla da sam 1., rekla je da definitivno sljedeći tjedan stiže... Vidjet ćemo... |
|
|
|
|
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Nikad vise sony ericsson |
|
_________________ Ako si bogat zavide ti, ako si siromašan smiju ti se; zato budi nevidljiv! |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
pa ovaj sigurno ne, zna iz nepoznatih razloga zaštekat, vjerojatno zbog te tehničke greške i daju jeftinije...
a sad općenito SE, nikad ne bi uzeo s ''gljivicom'', imam K530 flashan u W660 i šljaka mi već skoro 3 godine, kamera solidna(2.0, al bez flasha), zvuk dobar, baterija odlična i evo internet mi super šljaka... |
|
|
|
Kupila, ne sviđa mi se, prodajem mami |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
FunkyLady je napisao/la: ›
Kupila, ne sviđa mi se, prodajem mami
|
Zašt ti se ne sviđa, prejednostavan ti je ili? Ja još čekam da me nazovu i kažu da je mob došao... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
Ne, već je prespor... Kao da se svakih par sekundi smrzne... Ne znam kako to objasniti... Možda sam navikla na svoj, pa zato
Al sviđa mi se baterija... Traje već 4 dana bez punjenja |
|
|
|
|
|
|