Autor |
Poruka |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Stvarno, zašto koncerti počinju u ponoć umjesto u 8-9?
općenito ne shvaćam te navike izlaženja kod nas...
To su vam te naše udruge, eto ih kao glista poslije kiše..
jebiga, ili ćeš u mladež neke stranke ili ćeš udrugu pa se brinuti o nekome, organizirati nešto..sve s ciljem da što lakše dođeš do nekih para.
kvaliteta?ma kakva kvaliteta.
pa nije ni čudo što su svi festivali u zadnje vrijeme doživjeli fijasko..pogledajte tko to organizira?
eto ovaj čak krivi konkurenciju zato što mu je tamo došlo 10 ljudi..
majko mila.
promjenila su se vremena, više ne možeš navuć 1000 ljudi na party jer nastupa neki DJ koji mora da je dobar zato što je stranac.
Ljudi imaju net, goglaju izvođače, odu na youtube..brzo se zna kakva kvaliteta dolazi na party.
a i zagreb je nikad bliži sa nikad boljim programima..svatko s malo mozga će propustiti 2 party-a u osijeku i od te love otići naprimjer na guettu.
Što se buke tiće, apsolutno podržavam zabranu iza 1, jedino treba napraviti iznimku npr. subotom navečer. |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Jasna stvar. Skandal je samo u tome što se dosad nitko nije pozabavio bukom u Osijeku. Tko želi duže od 1, neka si osigura zatvoren prostor.
Činjenica da i ostali narodnjački klubovi po Tvrđi krše propise ne može biti izgovor drugima, nego samo poziv inspekciji i policiji da djeluju.
Doduše, ovom je festivalu novost stigla u zadnji čas, što nije zgodno, ali ako se odluka neće poštovati odmah, ne treba ju ni donositi. Toliko je festivala u Osijeku, trebat će se prilagoditi. Zapravo, toliko je festivala u Osijeku, da odlazak jednog u Poreč nećemo ni primijetiti, a siguran sam da neće ni Poreč (toliko o tim dijetinjastim "prijetnjama"). |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
he he,kakav kretenizam pa to je za ne povjerovati...
da koncerti,partyi i takva vrsta zabave počinje u 8,9 sati,pa dječije matineje u Vegi ranih 90-ih nisu tada počinjale a kamoli sada.
tko će normalan otići po ljeti (a i po zimi) tako rano vanka,pa nemoš se pošteno ni otrovati. |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
stari kinezi bi rekli
lako biti general poslje bitke
no pustimo sad sve te price zbog cega ovo zbog cega ono..tko je kriv tko nije
ako cemo realno gledati u cijeloj ovoj prici kriva je PUBLIKA
dakle svi vi koji samo znate sreti i pljuvati...a ne biti zahvalni nekome što je uložio svoj trud vrijeme a bome i novce
da bi razno raznim nezahvalnicima omogucio provod za vrijeme ljeta ili tijekom cijele godine
jer da je po vašem...koji ni penisom ne mrdnete...u ovoj pripizdini od grada tek nicega ne bi bilo...bez obzira kakv zakon da je na snazi
najlakše je prvo se obžderati negdje u parku...i mrtav pijan doci povracati na neki koncert festival i tome slicno
a ne bi se malo zamislili da je to sve netko trebao organizirati i posložiti
i onda biti nagrađen time da pored niza nesretnih okolnosti kako što je loše vrijeme još dođe nadobudna inspekcija...i prijete vam svim silama zakona...
dakle cestitke organizatorima na uloženom trudu
i moj savjet...tražite zahvalniju publiku...jer osjecki seljaci to definitivno nisu..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Maniche, a kada ti molim te izlazis?
Spominjanjem Zagreba i Guette si se potpuno diskreditirao u raspravama o festivalima i glazbi te s toga te molim da u njima u buduce ne sudjelujes.
KAISERDISCO su trenutno jako aktualni. BTW ovo im je bio premijerni nastup u HR. I nije big deal, ali za vukojebinu u kojoj zivis, trebao bi to cijeniti. Nathan Coles, wiggle, London, FAbric, Get fucked... To su neki od pojmova koji su ti potpuno strani, a to je zalosno.
UDEGAS je vec dobro poznata udruga sa vec dobro poznatim projektima. Uspoređivati ih sa kojekakvim slabajzerima koji su udruge osnovali radi skupljanja i pranja love je jadno. A jos je jadnije to da je vecina vas jebeno glasno zagovarala i podrzavala takve udruge kao velike gradske spasitelje.
Situacija sa Saftom je, vjerujem, namjerno i pazljivo smisljena. S cije strane, nemam pojma. Nekoliko je kandidata.
@ Felt
Vjerovao ti ili ne, gurat ces bacve po trgovima na festivalima osjeckog jer drugog izbora neces imat.
I od kada to svima smeta buka, j***** vas ona. J**** i vas i vase građanstvo.
Izgleda da je inspektoratu trenutno jedini posao da vija i gasi festivale.  U kakvoj mi krasnoj drzavi zivimo kada nam je to ostao jedini i nepremostiv problem. OVČICE! |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
 |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
hej pa guetta je in sada, kako mozes pricati tako o njemu. no uglavnom dobro si to rekao, a ako je ovo istina da jedni pokušavaju sabotirati druge onda stvarno ne zaslužujemo ništa da imamo |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
 |
maniche
|
Maniche, a kada ti molim te izlazis?
Spominjanjem Zagreba i Guette si se potpuno diskreditirao u raspravama o festivalima i glazbi te s toga te molim da u njima u buduce ne sudjelujes.
|
Dao sam ti jedan primjer, normalno da ne uspoređujem njegov koncert s tim vašim fantastičnim festivalom.
a to koliko i što o glazbi znam, sigurno nećeš TI prosuditi na temelju jednog posta.
Citat:
KAISERDISCO su trenutno jako aktualni. BTW ovo im je bio premijerni nastup u HR. I nije big deal, ali za vukojebinu u kojoj zivis, trebao bi to cijeniti. Nathan Coles, wiggle, London, FAbric, Get fucked... To su neki od pojmova koji su ti potpuno strani, a to je zalosno.
|
kakva si samo imena nabrojao jebote.
Najjači spot kaiserdisco-a na youtube-u ima 30,000 gledanja...pa to su strašni rezultati.
Ne, ovo što si ti nabrojao ja ne slušam, a sudeći po posjeti vašeg festivala, to nitko ne sluša hahahahahaha.
I to je žalosno, da takvi poznavatelji glazbe naprave festival na koji dođe deset ljudi.
Citat:
UDEGAS je vec dobro poznata udruga sa vec dobro poznatim projektima. Uspoređivati ih sa kojekakvim slabajzerima koji su udruge osnovali radi skupljanja i pranja love je jadno.
|
bravo, vi ste moji idoli, sa jebenom posljednjom referencom. |
|
|
|
|
 |
|
je da, kvaliteta se inače mjeri po broju gledanosti na jubito. mislim da ovdje iakva rasprava gdje se raspravlja sa smislenim argumentima gotova, a to što ti pušiš guettu i što ti je on najbolji je tvoja stvar na koju imaš pravo izbora, al ono što ne kontaš onda nemoj ni komentirati. i sada odi još jednom poslusati sexy bitch jer ti je to vrhunac glazbenog ukusa. |
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Aaaa, nije tema guetta... |
|
|
|
|
 |
marac_os Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja ću samo napisat da svaka čast organizatorima na svim SAFT-ovima ( bio, vidio i uživao ) i da Osijek gubi jako dobar festival koji je imao potencijala da preraste u jedan bolji ljetni festival u ovog regiji.
Žalosno je da u ovom gradu apsolutno ništa ne uspijeva i ljudi ništa ne cijene .....svi dosadašnji ljetni festivali od WLM-a do UFO-a pa sad i do ovog su bili preslabo posjećeni ....eto vi onda samo pričajte da Osijek ne nudi ništa ....sramota .... |
|
|
|
|
 |
|
Znam da nije, al kada se sere po festivalu jer kao nije doveo dobre izvođače, a onda se za usporedbu stavlja guetta, tada je vrijeme da bi se trebalo malo razmisliti. Osijek je mrtav što se tiće elektronske glazbe, jedino gdje bi se skupilo ljudi bio bi guetta i takvi isprdci što su sada in, baš me čudi zašto nitko nije bio zagrijan za njega tamo negdje 02-03? pa da tada nije bio toliko popularan. Uglavnom meni je SAFT bio odličan, jeste da su neke stvari mogle i bolje al ja sam jako zadovoljan. Sada što se tiće broja ljudi to me ništa ne čudi jer smo sve navikli dobivati besplatno... |
|
|
|
 |
maniche
|
je da, kvaliteta se inače mjeri po broju gledanosti na jubito. mislim da ovdje iakva rasprava gdje se raspravlja sa smislenim argumentima gotova, a to što ti pušiš guettu i što ti je on najbolji je tvoja stvar na koju imaš pravo izbora, al ono što ne kontaš onda nemoj ni komentirati. i sada odi još jednom poslusati sexy bitch jer ti je to vrhunac glazbenog ukusa.
|
Guetta je primjer, youtube je primjer.
da ti bomboni pale mozak, je činjenica koju potvrđuješ..i ti i dotični.
komentirat hoću, imam na to pravo.
o vrhuncu glazbenog ukusa nećemo, ja trenutno slušam bend koji napuni i kopiku i šumu do zoo-a 10 dana za redom.
ti slušaš nešto što ne napuni ni kombi cammea. |
|
|
|
|
 |
|
Ah, još jedan stereotip gdje svako tko sluša elektroniku odmah i guta bombone, nažalost razočarati ću te, al nisam jedan od tih.
I da ja za mjerilo kvalitete ne uzimam koliko bi ljudi izvođač uspio sakupiti, tak da. I nemoj me krivo shvatiti ne napadam ja tvoj glazbeni ukus, slušaj što god hoćeš i što te veseli, al isto tako nemoj srati po onome što si samo čuo na jubito.
Za komentiranje slobodno i naravno da imaš pravo.
@ marac, slabo su posjećeni jer nisu besplatni i to je najveći problem, ne zapravo nije, najveći je problem što se nezna cijeniti ništa kao što si rekao. |
|
|
|
 |
slk Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
Najveći problem je u tome što zakon nije isti za sve, jednima se gleda kroz prste drugima ne, a SAFT kao takav je imao potencijal da preraste u svojevrstan brand grada jer su se ljudi potrudili ponuditi nešto više osim same glazbe, lokacija je idealna za održavanje i smatram da razina buke u tih 4-5 dana nije toliko nepodnošljiva da ju normalni ljudi ne mogu izdržati. Koncerti ne trebaju počinjati u 19:00 i završavati u 01:00 jer većina ekipe želi biti vani do jutra. Po meni su najveći potencijali razvoja i stavljanja grada na "svjetsku" mapu upravo festivali i događaji ovakvog tipa (pannonian, saft, graffiti contesti...) i grad ih je u određenoj mjeri prepoznao, znači ako bi svaka 2-3 mjeseca imali neki event ovakvog tipa na kojem bi se kroz određeni period počeli ostvarivati dobitci (noćenja, suveniri, klopa, birtije, radnici na tim eventima...) onda tih 4-5 dana sad već famozne buke stvarno ne bi trebalo biti problem. Mladih ljudi koji su spremni raditi ima samo je pitanje da li će prevladati manjina koja jede g zbog buke i plače kak smo vukojebina ili većina koja zna da ovaj grad nikad nije bio i neće bit vukojebina |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
ako netko organizira koncert benda kojeg bio htio vidjeti uživo, i želim/imam vremena otići na taj koncert, makar bio on u 5 popodne, otići ću.
ako ti je cilj doć na koncert pijan/drogiran i po mraku, onda baš i ne želiš ići na koncert, nego se samo unezvjerit, da bi sutradan mogao pričat ekipi kako si se razvalio. |
|
|
|
|
 |
 |
|