Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nisi skužio poantu
a poanta je ta...da ljudi rade za mizeriju...al za razliku od nas barem znaju da ce dobiti tu mizeriju na kraju mjeseca..ili obavljenog posla
a kako se kod nas radi...
dogovoriš se jedno..a na kraju uvjek završi tako da ne dobiješ ni lipe za posao... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DjSNOW
Ukupno postova: 72 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Sve je t odivno bajno i krasno.Ali ako takve price kruze stalno zasto se onda ljudi prijavljuju za taj posao vozaca? ako svi napadaju tu tvrtku? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Nakon toga slijede objede na tvrtku kojima je najbolji odgovor tisuće zadovoljnih korisnika usluga koji se svakodnevno prevoze vozilima Cammea.
|
Super, to bi valjda trebalo značiti da se vi dobro odnosite prema zaposlenicima. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
[quote="tamna strana";p="326714"]
kinezi uglavnom od svog rada žive bolje nego mi.
na stranu ilegalne tvornice u kojima rade robovi.
Kad malo bolje pogledaš,nismo daleko..osim što kod nas nema medijske cenzure. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
U kojoj zemlji ti zivis, jer ocito ne zivis u Hrvatskoj?
Nekad si se mogao busati u prsa kako si Hrvatina jer su te strpali pijanog u cuzu zbog pjevanja pjesama. I onda si, poput Djure Perice, mogao to svoje junastvo pretvoriti u milijune za bubrezenje palamudjenjem o tom istom junastvu i suzanjstvu. Jadni, izgladnjeli Djuro Perica.
Danas, pak, doista gladujes ukoliko pises ono sto vidis i znas. U Hrvatskoj nikada nije postojalo toliko cenzure koliko postoji danas. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
barba Ukupno postova: 209 Lokacija: svemir Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Nisam siguran kolko im je promet opao nakon izjave vozača... Zanima me koliko ljudi se prestalo koristiti njihovom uslugom. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Ovo i mene zanima. "Stari taksisti" su i kunu jeftiniji, a i vjerojatno dodju prije (jer imaju manje posla). Alternativa, mozda malo manje usminkana, postoji... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ovo i mene zanima. "Stari taksisti" su i kunu jeftiniji, a i vjerojatno dodju prije (jer imaju manje posla). Alternativa, mozda malo manje usminkana, postoji...
|
Čekaj malo, jel ti to zagovaraš korištenje usluga starih taksista? Istih onih koje se razapinjalo dolaskom Cammea? Onih koji su držali monopol sve ove godine i bestidno krali naivne eventualne putnike? Iste one koji su se zalijetali u taksiste Cammea kad su im ovi ukinuli monopol? Iste one koji imaju taksije u kojima ne bih ni psa prevozio itd itd?
Uglavnom, ovaj demantij ili što li je već, kao da je radilo neko dijete, a ne netko kome je stalo da zaštiti ugled svoje tvrtke.
Mene od svega ovoga najviše zanima sljedeće: pošto su se bivši zaposlenici žalili na, blago je reći, ludo radno vrijeme u kojemu su imali po samo 5 sati pauze između dvije smjene, a koliko vidimo, to ovim priopćenjem nije demantirano, je li postoji kakav zakon, propis koji nalaže minimalan "odmor" ili pauzu između dvije smjene ako ste vozač, tj. aktivni sudionik prometa i prevozite putnike? Gdje je tu inspekcija, policija, kurac-palac? Jer, ako zbog ničega drugog, onda zbog ovoga neću sjesti u njihov taksi jer se bojim za svoju sigurnost. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
maniche
|
U kojoj zemlji ti zivis, jer ocito ne zivis u Hrvatskoj?
Nekad si se mogao busati u prsa kako si Hrvatina jer su te strpali pijanog u cuzu zbog pjevanja pjesama. I onda si, poput Djure Perice, mogao to svoje junastvo pretvoriti u milijune za bubrezenje palamudjenjem o tom istom junastvu i suzanjstvu. Jadni, izgladnjeli Djuro Perica.
Danas, pak, doista gladujes ukoliko pises ono sto vidis i znas. U Hrvatskoj nikada nije postojalo toliko cenzure koliko postoji danas.
|
Dobro, kod nas su ovakve vijesti konstantno u medijima dok tamo za to dobiješ metak. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Sad su u Cammeu 20kn do 5km, tako da nije kunu jeftnijie (ako su stari vozači još uvijek na onoj 12) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
maniche
|
To se znalo, ovo od 13 kn je bila promotivna cijena..
sad će stari na 19. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
![](images/spacer.gif) |
partibrejkerica
Ukupno postova: 84 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Citat:
Priprema za rad se obavlja 15 minuta prije početka radnog vremena na radnom sastanku.
|
dobivaju li i plaćeno tih 15 minutaa??? zašto bi radili ako im nije plaćeno?!???
[quote] Oni drugi koji su zalutali i imaju nerealna očekivanja od tvrtke, pokušavaju krasti, kasne na posao, neuredni su, prijavljuju lažna bolovanja, neljubazni su prema putnicima, oštećuju vozila (osnovna sredstva za rad) dolaze na posao u alkoholiziranom stanju, ne izvršavaju profesionalno radne zadaće, a svoje neuspjehe i osobne frustracije pokušavaju pravdati na račun tvrtke ....
[quote]
krasann način izražavanjaaa i odnosa prema zaposlenicima...može vAS sramota biti!!!
Citat:
Nakon toga slijede objede na tvrtku kojima je najbolji odgovor tisuće zadovoljnih korisnika
|
ja sigurno nisam među tim "tisućama"...imam problem sa savješču kada znam da radnika iskorištavate gore nego mao ce tung.... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Žalosno je što nije Cammeo jedina tvrtka koja se tako odnosi prema radnicima, dok nadležne službe okreću glave od toga zemlja nam se pretvara u društvo koje se sastoji od robova i robovlasnika. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! ![Mr. Green](images/smiles/icon_mrgreen.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
root
Ukupno postova: 548 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|