Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Policija kreće u pojačane akcije kontrole prometa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
avantgarde
Ukupno postova: 818
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.10.2010. 9:48 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

kolacic je napisao/la :
samo što njih nikada nema kad ih trebaš... neki dan prelazim cestu u strossmayerovoj, na zebri, nema semafora... i lik još trubi i nešto maše rukama zašto ja prelazim cestu Shocked i kao dodaje gas u mjestu Rolling Eyes
ili kod faxa, u radićevoj... prelaziš cestu, isto zebra...a auti te zaobilaze kako stignu Rolling Eyes jel toliki problem stati na 10 sekundi?!?! Prije par dana, baš na toj zebri kod pravnog mi je lik ispred nosa prešao..da sam bila metar ispred pokupio bi me samo tako... Rolling Eyes Evil or Very Mad

A cuj, grad je nevjerojatno usporen. Promet je za tako malo mjesto, nevjerojatno nefunkcionalan i to kod ljudi izaziva nervozu. Ne opravdavam izdrkavanje na pjesackim prijelazima, ali ni tebi kao pjesaku on ne sluzi da nasred prijelaza ćakulaš s legicom i razmjenjujes recepte. Kad se upali zeleno, lijepo prijeđi cestu, bez da se klatis i sepuris 0.2 na sat jer te svi moraju vidjeti u novoj krpici. Dnevno po nekoliko puta ostanem na crvenom jer neka šmizla prelazi cestu na debelo crveno. Razumijevanja treba sa obje strane.
Btw primjer se ne odnosi direktno na tebe, vec svjedocim takvim pajserima svaki dan.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 11.10.2010. 10:23 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la:

A cuj, grad je nevjerojatno usporen. Promet je za tako malo mjesto, nevjerojatno nefunkcionalan i to kod ljudi izaziva nervozu. Ne opravdavam izdrkavanje na pjesackim prijelazima, ali ni tebi kao pjesaku on ne sluzi da nasred prijelaza ćakulaš s legicom i razmjenjujes recepte. Kad se upali zeleno, lijepo prijeđi cestu, bez da se klatis i sepuris 0.2 na sat jer te svi moraju vidjeti u novoj krpici. Dnevno po nekoliko puta ostanem na crvenom jer neka šmizla prelazi cestu na debelo crveno. Razumijevanja treba sa obje strane.
Btw primjer se ne odnosi direktno na tebe, vec svjedocim takvim pajserima svaki dan.

Imaš potpuno pravo!
Posebno oko tih fakseva u radićevoj kad krenu nabadati u onim groznim štiklama,hodaju kao rasklimane i misle da im se divim dok čekam da pređu 2m.

fear of the dark

Ukupno postova: 1099
Post Postano: 11.10.2010. 10:26 
Naslov:  

Slažem se može se gledati iz obje perspektive...kad si vozač i kad si pješak.....meni je najjače kad netko zakorači na pješački mrtav ladan bez da bi pogledao lijevo-desno..mislim što, svijete evo me i podrazumijeva se da će svi stati?! Ili kad kod Saponije stojiš na pješačkom, koji je uzgred pred policijom, pa ti 3 auta stanu, a četvrti projuri bez naznake da bi stao pa ti trči da uzvučeš živu glavu..ili nadobudni balavci koji misle da su na formuli....
Puno je stvari na kojima bi policija mogla poraditi...a bilo bi lijepo da se počnu kažnjavati oni koji to i zaslužuju....
A danas baš svatko ima vozačku pa nam je promet takav kakav je....

osijek031.com smile osijek031.com smile
maniche

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.10.2010. 12:12 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la :
kolacic je napisao/la :
samo što njih nikada nema kad ih trebaš... neki dan prelazim cestu u strossmayerovoj, na zebri, nema semafora... i lik još trubi i nešto maše rukama zašto ja prelazim cestu Shocked i kao dodaje gas u mjestu Rolling Eyes
ili kod faxa, u radićevoj... prelaziš cestu, isto zebra...a auti te zaobilaze kako stignu Rolling Eyes jel toliki problem stati na 10 sekundi?!?! Prije par dana, baš na toj zebri kod pravnog mi je lik ispred nosa prešao..da sam bila metar ispred pokupio bi me samo tako... Rolling Eyes Evil or Very Mad

Djelimo krivnju, svi skupa koji sudjelujemo u prometu...samo to nije p2p da od tog djeljenja imamo svi koristi nego baš suprotno, svi smo nadrkani Very Happy

također, nevjerovatno je da je jedan ovakav grad toliko prometno kompliciran...
Sjebali su semafore totalno a i nekak mi se čini da je gušći promet nego prije par godina...sva skupa kaos.

Skoči u forum: