Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Želim da sam ja bila ta koja je okupila Beatlese (ne zbog love ili branda, zaista ne!), koja je izmislila radijatore (volim toplinu!) i kupine sa šlagom (trenutno ne mogu zamisliti ništa bolje od toga, vjerojatno ću se uskoro predomisliti!) |
|
|
|
|
|
francuska sobarica
Ukupno postova: 13 Spol: Žensko
|
voljela bih biti komičarka u stand up komediji |
|
_________________ Allways look on the bright side of life... |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
joj, da, stand up komedija, i ja bi to želio...
ne znam jel to govore samo tako, sami od sebe na pozornici ili imaju sve smišljeno prije nastupa |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Isis je napisao/la: ›
joj, da, stand up komedija, i ja bi to želio...
ne znam jel to govore samo tako, sami od sebe na pozornici ili imaju sve smišljeno prije nastupa
|
Imaju napisane osnovne teme o kojima će pričati, malo se pripremaju al uglavnom pričaju sami od sebe i često se desi da totalno skrenu s onoga što su bile smjernice... Za razliku od večernje škole gdje je sve unaprijed dogovoreno i gotovo da se zna tko će što reći.. vrlo malo improvizacije, na žalost.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
ja bih volio da sam se prvi sjetio harema...
i patentirao ga... |
|
|
|
|
|
Isis
|
Imaju napisane osnovne teme o kojima će pričati, malo se pripremaju al uglavnom pričaju sami od sebe i često se desi da totalno skrenu s onoga što su bile smjernice... Za razliku od večernje škole gdje je sve unaprijed dogovoreno i gotovo da se zna tko će što reći.. vrlo malo improvizacije, na žalost..[/quote]
skupljam stand up komedije, imam Pabla Francisca, Seinfelda, Robina Williamsa, Denisa Learya, Chrisa Rocka, Eddie Murphya, Tonya Woodsa... |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
skupljam stand up komedije, imam Pabla Francisca, Seinfelda, Robina Williamsa, Denisa Learya, Chrisa Rocka, Eddie Murphya, Tonya Woodsa...
|
Pa bilo bi super kad bi se to nekako moglo dobiti za presnimiti ili pogledati ili takvo što... |
|
|
|
|
|
Alana Bates
|
Preporučujem Pabla Francisca then, puki i ja smo pogledali nekoliko njegovih stand upova, lik se stvarno dobro zabavlja dok radi ono što radi... Tony Woods je u najmanju ruku... čudan. |
|
|
|
|
|
Isis
|
možemo se dogovoriti, nema problema..
samo, neki su bolje, neki lošije kvalitete... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Allende je napisao/la: ›
Naravno, novac kao motiv je iskljucen. Post 1990. Homo Balcanicus komentari tipa:"volio bih da sam izmislio Windows, pa da budem bogat kao Bill Gates" nisu ono sto se trazi.
|
Huh... volio bih da sam Larry ili Sergey... ne zbog para, nego zbog toga sto su oni u poziciji da smisljaju i plasiraju ideje koje rjesavaju mnoge ljudske potrebe/probleme.
Nikola Tesla nije bio los lik... doduse, prica se da je bio poprilicno aseksualna osoba (smatrao je to nepotrebnim gubitkom energije), stoga sumnjam da bih uspio napraviti isto sto i on...nisam tako stedljiv na energiji ;-)
Volio bih biti papa i onda zatvoriti birtiju. Jednom zauvijek. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
|
gazda777 je napisao/la: ›
ja bih volio da sam se prvi sjetio harema...
i patentirao ga...
|
Ja bi volio da si ti zensko u tom haremu i gledas kako sultan ispija kavu, dok si ti okruzena gomilom eunuha. |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Allende je napisao/la: ›
Naravno, novac kao motiv je iskljucen. Post 1990. Homo Balcanicus komentari tipa:"volio bih da sam izmislio Windows, pa da budem bogat kao Bill Gates" nisu ono sto se trazi.
|
Ima jedna mudra narodna uzrecica koja kaze...
Volio bih da imam zenski mozak na jedan dan pa da se odmorim k'o covjek. |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Ima jedna mudra narodna uzrecica koja kaze...
Volio bih da imam zenski mozak na jedan dan pa da se odmorim k'o covjek.
[/quote]
odličaaaannn!! |
|
|
|
|
|
Alana Bates
|
Imam jedan uvredljivi komentar, ali za razliku od nekih, zadržat ću nivo... |
|
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Alana Bates je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Imam jedan uvredljivi komentar, ali za razliku od nekih, zadržat ću nivo...
|
E sad kad si pocela dovrsi....
Ja bi volio bit Crnogorac, pa da se i ja malo izlezavam cijeli zivot, i mirovinu docekam u hladovini... |
|
|
|
|
|