A, poznavatelji tržišta narkotika koji lajkaju i daju javnu FB i forumsku podršku ovoj opasnoj svinjariji dvaju zelembaća neka razmisle o ovome: postoje sitni i krupni dileri; pametni i glupi dileri; uspješni i neuspješni dileri; dileri koje ne uhvate i dileri koje uhvate. No, zajedničko im je jedno: oni su dileri.
|
Pomislio sam da je ovo društvo dotaknilo dno, ali eto ipak se može još dublje...
Ako netko želi neka uplati svoj novac kome i koliko želi, ali mislim da bi nekim obiteljima taj novac bio primarniji, ali svatko odlučuje za sebe kao što su i njih dvojica odlučili otići napraviti to što su napravili. Žalosno je to što oni koji su pošteni, a potrebna im je pomoć je neće nikada dobiti, jer su valjda i preponosni da je traže i što se od kriminalaca stvaraju heroji, toga valjda ima samo kod nas, totalno izvrnute moralne vrijednosti, strašno!
A tko ne bi htio uplatiti novce ovima koji kažu:
"Domagoj Tobler-Mirko i ja ako ginemo ginemo zajedno jer kad su nas uhvatili na rendgenu meni nisu nista nasli i ja nisam htjeo potpisati vjerovatno bi me pustili kuci ali nisam htjeo ostaviti brata u nevolji... Sta god novine i televizija. Pricala nije istina"
Svaka daljnja riječ je suvišna...