Autor |
Poruka |
exodus
Ukupno postova: 172 Spol:  Muško
|
svaka cast deckima..
samo cu reci da to 'nije prva takva aplikacija u Hrvatskoj'
|
mislim da je prva za androdid
btw jel ima netko problema s instalacijom? ja skinem, pokrenem instalaciju i kaže da se ne može instalirati  |
|
|
|
|
 |
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
blackbird700 Ukupno postova: 106 Spol:  Nebitno
|
i ja sam student ETFa, pa moj rss reader za osijek031 nije dobio priču na naslovnoj....
a baš vidim da mi je danas objavljeno i parkiranje na oviju
http://store.ovi.com/content/93863 |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Pa nisu smartphonovi više danas toliko skupi. Čak štoviše današnje cijene mobitela u odnosu na prije 3-4 godine smiješne. Jer onda si za neke modele s boljom kamerom i utorom za karticu plaćao masno. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
BozicBata Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
Kad programiraš za platformu koja umire |
|
|
|
|
 |
blackbird700 Ukupno postova: 106 Spol:  Nebitno
|
dić će se symbian iz pepela
a i to mi je bila dobra podloga za dalje, za ostale platforme |
|
|
|
|
 |
BozicBata Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
Moraš imati uključeno settings -> application -> unknown sources, to ti je opcija koja dopušta ručnu instalaciju. Inače ljudi vecinom instaliraju samo sa marketa, pa im to ni ne zatreba. |
|
|
|
|
 |
exodus
|
Moraš imati uključeno settings -> application -> unknown sources, to ti je opcija koja dopušta ručnu instalaciju. Inače ljudi vecinom instaliraju samo sa marketa, pa im to ni ne zatreba.
|
znam, i nakon aktiviranja te opcije nije moguće instalirati.
skine se taj fajl bez problema, pokrenem instalaciju i kaze xica could not be installed on this phone.
ta app mi radi al ne mogu pristupit kad nemam korisničko ime i zaporku s tog faksa  |
|
|
|
|
 |
svartalfaheim Ukupno postova: 14 Spol:  Muško
|
josip stuhli je student fer-a a ne etf-a  i imaju istu aplikaciju i za facebook |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
svim studentima koji imaju novaca za androide treba oduzeti xice
|
Za razvoj Android aplikacija nije potreban nikakav smartphone sa Android OS-om, dovoljno je samo skinuti besplatan Google Android API za Eclipse IDE. |
|
|
|
|
 |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol:  Muško
|
|
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
svaka cast deckima..
samo cu reci da to 'nije prva takva aplikacija u Hrvatskoj'
|
mislim da je prva za androdid
btw jel ima netko problema s instalacijom? ja skinem, pokrenem instalaciju i kaže da se ne može instalirati
|
meni se nije na androidu 1.6 mogla instalirati. na 2.0 radi bez problema. |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Skenira se QR i skida  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
hh.. a i kad bi ti dao svoje podatke to bi onda bilo stanje na mojoj ixici tako da opet nema smisla  |
|
_________________ Potpis |
|
|
 |
exodus
|
ma naravno, jbg, ne radi. nemam 2.0 verziju androida pa je valjda zbog toga. |
|
|
|