Autor |
Poruka |
rafa
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
U Zagrebu je sagradito dosta nebodera i imaju vise iskustava nego mi ovdje.Hoto,Almeria,Ski ofice,Zagreb tower,euro tower...znaci sto se toga tice imaju iskustvo i svoje i iz drugih zemalja koje su investitori(austrijanci najvise):
Eurodom je zapeo financiski zato sto je gazda objekta i vlasnik agrama Dubravko Grgic imao ponudu iz snova da proda zgradu kad je bila dosla do 5-tog kata Jevrejima iz GTC kompanije(avenu mal)za cifru gdje bi on zaradio 30 miliona eura cisto,on je odbio tu ponudu jel je mislio da ce Osijek biti za trgovacki,hotelski i poslovni prostor njegov.Tu se je zeznio jel nije racunao da ce mu Skojo reci NE hotelu,Bilos NE shoping centru,grad NE suradnji kad nema novaca..i sta je ostalo??Ostalo je to da sada moze iznajmit najvise Konzumu,bati,borovu i nekim stranim brendovima butike..poslovno je tesko popunit 12 katova nebodera,popunit 50 mjesta za butike na mjestu prijasnjeg hotela.gubitak je ogroman,milioni su se ulupali a povrata nema,to je glavni razlog za stagniranje eurodoma. |
|
|
|
|
|
rafa
|
Pa kupsku su namjerno isli da sravne jel im treba jos par lokacija na tom prostoru,znali su i za podzemne vode i potoke neboj se;-) |
|
|
|
|
|
rafa
|
istina..sad ce se konzervirat,unice polako i roba oko Bozica i bice to ponos Osijeka. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Onda se preseli u Eurodom kad to voliš. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Nije se imalo pametnijeg posla pa se sagradio euro-dom , još malo pa će nekakav objekat niknuti i na trgu svetog trojstva u tvrđi.... balkanska posla.... |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Zanima me odakle si tako dobro informiran po pitanju Eurodoma??? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
dragi rafa, meni bi bilo draže da ti isti austrijanci ubermenš (u tvojim očima) nisu došli u lijepu našu, jer bih ja sada još uvijek imala posao, ne bi uništavali naše građevinske firme, uh pardon, "spašavali" tako da otpuste pola radnika i naprave inženjering od nekad super uspješnih izvođ.firmi...gdje bismo trebali svi mi raditi?
jedan si od onih koji su oduševljeni svime što je strano, čim nije odavdje mora da je dobro...
gledaš ambalažu i ono što ti prezentiraju ljudi oko tebe a nemaš svoje mišljenje...
i još nešt..."sagradito" grrrr.... |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
beejay
Ukupno postova: 219 Spol: Muško
|
Prema mojim saznanjima Eurodom je nagnut i zato ne može dobiti uporabnu dozvolu..
|
Za uporabnu dozvolu ne znam, ali kažu da je nagnut točno onoliko koliko po propisima smije biti. Dakle nagnut je 10 posto više od toga
|
Kad se otvori, svi koji sumnjaju u nešto imaju pravo ponijeti vaser vagu sa sobom i popeti se gore i uvjeriti se na licu mjesta. Problem riješen. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
kolika bi to vaservaga trebala biti?
mislila sam da se to rješava daljinskim instrumentima pomoću infracrvenog svjetla, laserskim instrumentima i takoto |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
PEGY
|
vi sad tražite dlaku u jajetu, ja ne vidim ništa
ovako izgledaju prave greške u gradnji:
|
|
|
|
|
|
moonshiner
Ukupno postova: 101 Lokacija: Third Mall from the Sun Spol: Muško
|
Eurodom je nagnut i to je vidljivo golim okom kad se usporedi s okolnim zgradama, primjerice ljepoticom. Samo što se to ne može napraviti s ulice već izdaleka i s nečeg visokog da bude u razini očiju.
Močvarno tlo je močvarno tlo, da nije tako bilo bi u Osijeku puno viših i samim time težih zgrada davno prije izgradnje Eurodoma.
Kad su gradili tunel ispod La Manchea krenuli su paralelno s obje obale i na mjestu spoja su promašili za manje od 2 centimetra. Izgrađen je 1990., a skoro 40 kilometara je ispod mora, to bi bila dlaka u jajetu |
|
_________________ I mjesečina može biti pogled na svijet. |
|
|
|
rafa
|
Ti si garant "dama" iz Jagodnjaka?! |
|
|
|
|
|
PEGY
|
Do danas sam mislila da je ovoliko gluposti u jednoj rečenici nemoguće pronaći, ali ti si me razuvjerio!! |
|
|
|
|
|
|
|