Autor |
Poruka |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
Odvratno |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
grissom Ukupno postova: 266 Spol: Nebitno
|
Citat:
Na današnjoj gradskoj sjednici Gradskog vijeća moglo se čuti i objašnjenje kako će preustrojem Grad Osijek možda u budućnosti naplatiti svoja trenutna potraživanja kroz prodaju vlasničkih udjela investitorima, koje će tek trebati pronaći.
|
|
|
|
|
|
|
Gradjanin Ukupno postova: 291 Spol: Nebitno
|
Nije problem što nogometaši vozaju skupe aute, žive na špici, a nije ni problem što njihovi klubovi ne plaćaju poreze.
Sve ćemo to mi platit, mi imamo para, nogometaši nemaju.
|
kakve veze nogometaši imaju s tim?? koji si ti promašaj sad rekao. samo jedno retoričko pitanjce: jel ti ne bi potpisao ugovor kojim ti se jamči tolika para za igranje s loptom? ...krive su uprave koje su im nudile tolike ugovore.
komentar na člana:
nadam se da će nakon ove pretvorbe nk osijek konačno postati klub kakav mi osječani i zaslužujemo.
|
Vi Osječani koji želite nogometni klub i ostale klubove zaslužite ih svojim novcem i organizacijom u privatnoj inicijativi, a ne tražite proračunski novac koji će netko uzeti i nama Osječanima koje to ne zanima. Molim lijepo! |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zamislite: Grad će svoja milijunska potraživanja pretvoriti dekretom u vlasnički udjel jedne ovako profitabilne stvari kao što je NK Osijek... Ovakvo što se može naučiti, ko što netko reče, samo na Ekonomskom fakultetu našeg sveučilišta... |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
N.N. Ukupno postova: 290 Spol: Nebitno
|
Hm, o vatrogascima se dosta pislo i izvještavalo. Možda bi nezadovoljstvo trebali usmjeriti u pravom/nekom drugom smjeru.
|
Zao mi je sto ne znate primiti kritiku, ali takvo je moje misljenje.
Recimo niste prenjeli da ce se po novom naplacivati sve intervencije u kojima nisu ugrozeni zivoti zato sto grad ne zeli dati 1.5 M kuna.
Sto se astronauta tice, ako ih Osijek ima onda opet moram izraziti nezadovoljstvo zbog neizvjestavanja o njima jer su to zasluzili. |
|
|
|
|
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 68667 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 68667 Spol: Nebitno
|
|
|
|
passati5 Ukupno postova: 59 Spol: Nebitno
|
treba dočekat trenutak da li će od transfera grad imati koristi ili će hijene međusobno raspodjelit. |
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Bilo bi pošteno da je netko ikada upitao građane ... pa ovo je katastrofa od ovakvih vijesti.... |
|
|
|
|
|
N.N. Ukupno postova: 290 Spol: Nebitno
|
http://www.vatrogasci-osijek.hr/11871
O ovome govorim iako sam siguran da i sami znate, ocito je korisnik porezni obveznik u pravu.
No nije bitno, oslo je previse u offtopic. Samo sam htio reci da se nasi novci mogu puno korisnije potrositi. |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
HDSSB je napravio takvu prčiju od ovoga grada da je to sramota, al neka nema veze, svi ćemo mi radit, crnčit, plaćat porez, ne treba nam salame, sira, kruha, pa eeeej, dat ćemo za NK Osijek, nek se ljudi vesele, nek 1500 ljudi bude sretno... ajmooo osijek, yuhu..
..debili sve sami, katastrofa.. |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Pouzdano znam da je to * Kamenko forsirao i zakuhao. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
Samo vi pišite. Babo vas gleda. Ima on pristup netu u KPD-u.
|
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Kruha i igara. Kruha je sve manje, a nogomet mi je sve odvratniji. Žalosno je da živimo u dobu da je financiranje jednog sportskog kolektiva važnije od prosperiteta građana. Jbg, kakav narod, takva vlast. |
|
|
|
|
|
|
|