Autor |
Poruka |
rafa
Ukupno postova: 358 Spol:  Muško
|
ima njih jos u Tenju jakoo puno samo ti koliko vidis i cujes to je pitanje...a za moj pravopis??pa sta ce mi pravopis kad mogu kupit i skolu danas..eno u emsi se kupe ocjene za 200 eura....ima se moze se,a jos nas od Sirokog:)patite sta da vam radim,nesposobni ste da zivite... |
|
|
|
|
 |
rafa
|
pa "krmak"je Hercegovac ako nisi znao;-) |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Hahaha  Meni se sve više čini da ti nas zaj*bavaš. Piši čitkije i smislenije (ako je ikako to moguće) da ljudi mogu pročitati ono što pišeš. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
rafa
|
Momci,djevojke,gospodo(ima i levata koji neznaju sta je zivot)dame...Sa novcem se danas kupuju ocjene,fakultet,dok jadnica iz nekog sela uci i polaze ispite dodje dama neka iz grada jednom u tri mjeseca na predavanje i prodje a ova padne??jel to pravda??nije naravno i meni je zao..al tako je to danas..para busi gdje burgija nece.Ovo je zemlja hrvatska,tako je kako je,nije nista bilo po tom pitanju ni za vrijeme jugoslavije,kupovale su se i diplome i vozacke u banja luci kao keks.Tko se snasao snaso se ,ostali ce prezivljavat ako idu brat sparoge u njemacku ili jagode.Firmi nema na vidiku,Bubalo laze kao ker,nadobudni ljigavac kojem tata jos drzi kesu a Zeljko Bilos predavanje ko od trgovackih centara smije doci u Osijek.Hrvatska je zemlja sa 88% katolika,a ovi ovdje pacovi ateisti,nazarenci,komunjare i ostali sljam moze samo vikat mama mama idu partizani.Vladamo i gradice se i crkve i spomenici nasim braniteljima,kome smeta ima dve varijante,jedna je za Trpinju i Bobotu a druga je za Istru.pravac naprijed. |
|
|
|
|
 |
rafa
|
smijes se kao pica na nove tange..al kad se vratis u stvarnost i vidis da si dekintirana zlo ti je..vidis facu u bmw ispred tvrdze i sjedas na prvu;-) palis se na pare vidim..a sta ces jadnice,zao mi te je...a bice ti bolje jednog dana. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Ahahaha  Daj da se još smijem(o)... Btw, ne znam o kakvoj Tvrdži ti pričaš, ja idem u Tvrđu.  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
Nešto si prešutio ovo moje pitanje za gospodu svećenike. |
|
|
|
|
 |
rafa
|
Nisam presutio nego nisam vidio to pitanje.a sta je sa hodzom u Sarajevu kad je vatao decka ,sta je sa ocem irinejem u manastiru Ostrog,sta je sa jehovinim svjedocima???ima ona nasa stara oko tih bas sektasa nazarenaca,jehovini..da ugase svjetlo i neznas ko koga guzaci:)to pricaju oni koji su isli bas radi toga u donji grad na jednu seansu subotara,inace lege htijele umocit pa osle i umocli:)tako da nema samo u nasoj vjeri tih svecenika idiota nego i dalje.. |
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Sjedi odličan 5.... Kada se opanak podpapuči onda malo teže ide zapravo Slavoncima-Hrvatima nije jasno, jeste li vi katolici ... priča se po selu došli divlji i otjerali pitome.... u svakom slučaju diploma je pala čisti 5 .... |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
daj banirajte tog nadala, od kad se registrirao nije niti jedan normalan post napisao, lupeta gluposti, vrijeda itd.
Kao da je francikin brat  |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
Znači sad su gospoda svećenici i idioti?
Nemoj se sad pozivati na druge i šta su drugi radili ili rade , riješi stvari prvo u svom dvorištu. Ili ti se baš ne sviđa što vidiš pa to opravdavaš na ovakav jeftin način. |
|
|
|
|
 |
alex os Ukupno postova: 312 Spol:  Muško
|
lijepo si ti to rafa objasnio.....ma živi i dalje u zabludi ... |
|
 |
 |
|