Autor |
Poruka |
rafa
Ukupno postova: 358 Spol:  Muško
|
vecina,al tko vas kompleksase,polutane,gemiste, opce ista pita;-) |
|
|
|
|
 |
rafa
|
Volio je Frenki vise Osijek od rodnog Zagorja..samo ti nisi bio nikad u njegovom drustvu pa neznas,nisi cuo,vidio..a ja sam osobno primio plakatu iz ruku njegovih i znam kako je volio Osijek i Slavoniju.. |
|
|
|
|
 |
mučki provokator
Ukupno postova: 135 Lokacija: soba Spol:  Muško
|
Uskoro ćemo u gradu imati više spomenika nego stanovnika.
Ali bar će nam psi imati po ćemu pišati... Šta je sljedeće? Spomenik Josipu Salapiću
Jedva čekam temu o prebjegu. |
|
|
|
|
 |
Crni Tetrijeb
Ukupno postova: 54 Spol:  Nebitno
|
Volio nas je jer smo poslušne ovce. A to najbolje oslikava onaj skup prije rata u rupi, kad je rekao rulji: "Od sad više nećete nikada gledati tamo (prstom je pokazao premja Sjenjaku) "nego onamo!" (prstom prema katedrali). Jasno je na šta je aludirao - istok = Beograd, zapad = Zagreb. I to je sva suština.
Anyway, šta se pošteno može napraviti za pola milje. Cifre za nagrade su tek smješne. Prije će biti nekakav kip ko kad se djeca zajebavaju s plastelinom. |
|
|
|
|
 |
rafa
|
Pa sta je trebao reci,kad postanemo nezavisna drzava vas glavni grad ce biti Beograd a ne Zagreb???stvarno si mulac a ne tetrijeb. |
|
|
|
|
 |
rafa
|
Franjo Tudzman u Tvrdzi je isto kao Sulejman velicanstveni u Dubaiu.Pa samo konj moze napisat da frenkiju treba spomenik tamo stavit,jedan covjek politicar u stari grad od turaka,ajmee majko nedaj boze da filozofi sa ovog portala zamjene Lovokovicku,na cega bi onda grad tek licio..ubi boze arhitekata sa portala osijek031.. |
|
|
|
|
 |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
Zašto Viktor Axmann nema nikakav
spomenik/trg/ulicu? Čovjek koji je svojom arhitekturom oblikovao ovaj grad još prije 100 godina.
Zgrada kina Urania je osvojila međunarodnu nagradu u Beču. Sokolski dom je isto njegovih ideja djelo.
To je čovjek koji je ZAISTA učinio nešto za Osijek.
http://essekeri.hr/bio/59-viktor-axmann |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen?  |
|
|
 |
krmak
Ukupno postova: 151 Spol:  Nebitno
|
zato što nije učlanjen u HDSSB.....  |
|
_________________ "Došao sam do zaključka da je politika preozbiljna stvar da bi bila prepuštena političarima.".....Charles de Gaulle |
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Zašto Viktor Axmann nema nikakav
spomenik/trg/ulicu? Čovjek koji je svojom arhitekturom oblikovao ovaj grad još prije 100 godina.
Zgrada kina Urania je osvojila međunarodnu nagradu u Beču. Sokolski dom je isto njegovih ideja djelo.
To je čovjek koji je ZAISTA učinio nešto za Osijek.
http://essekeri.hr/bio/59-viktor-axmann
|
Nismo mi tako velik grad da imamo toliko spomenika. |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
To je to. Ako ne voliš Tuđmana, ne voliš Hrvatsku.
Blago nama. |
|
|
|
|
 |
Crni Tetrijeb
Ukupno postova: 54 Spol:  Nebitno
|
Ne ali to dovoljno govori kako je bilo lako manipulirati Osječanima. Pazi frajer će meni govoriti gdje ću ja gledati. Znači bodljikava žica kod Iloka, ne gledajte na istok, a za to vrijeme će se Zagreb nasisat za svo vrijeme što je patio pod Beogradom. A vi ovce Osječke idite gutajte metke.
I ostajem pri tome da FT ne treba nikakav spomenik, eventualno u Sakuntali, a ovo za Tvrđu sam samo rekao da je po meni bolja lokacija od trga slobode i toga se držim. Ako se moglo pribjeći invazivnim rješenjima poput Rondela, zašto ne i trg Lisinskog preimenovat u Tuđmanov trg, dati mu neku decentnu ploči ili bistu i živiJo. |
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Ovo se smatra jednoumljem .... pa to je politika HDSSB ..bilo bi pošteno da su građani odlučili. Ima toliko trgova u novom izdanju ovo su novija vremena,pa predsjednik zaslužuje da ima novi veliki trg . Nije primjereno samovoljno odlučivati pa živimo u vrijeme demokracije pa bilo bi zaista u redu da se pita građane . Slično se dogodilo sa trgom A.Starčevića neukusno urađeno isto jednoumlje odigralo ulogu pa na što liči taj trg pun spomenika. HDSSB .. često kumuje trgovima pa odredite park velikana ...pa postavljajte spomenike do mile volje spomenike. ... |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ako bista ne bude zlatna i visoka barem 40m .. .nisu napravili nista.
mozda da promjenimo ime grada u cast prvog hrvatskog predsjednika kkoji je jedini sa svojom strankom zasluzan za hrvatsku samostalnost ?
tudjmanistan ?
tudjmanovo uzice ?
tudjmanovo velenje ?
tudjamnov drvar ?
tudjangrad ?
onda bi mogli promjeniti i nazive dana u tjednu. npr. pontudjman, tudjorak, sritudjman, tudjtrtak ...
imena mjeseci bi mogli promnijeniti po clanovima uze obitelji ... pa bi sijecanj bio dejan, veljaca bi bilanevenka, ozujak ankica ...
i naravno, ovo nikako ne moze biti 2012. godina, jer zna se da bi se godine trebale brojati od kada je tudjam rodjen.
sluzbeni jezik bi bio tudjmanski, a sva djeca rodjena nakon 1901. bi uz svoje prezime trebali dobiti dodtaka von tudj. |
|
|
|
|
 |
aardvark
Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Jedva čekam temu o prebjegu.
|
jea..  toliko o ujedinjenju osječke desnice.
elem, skulptura bi trebala uključivat faks mašinu s izravnom vezom za vođin mirogojski konak da mu sitnozupčad može šiljat izraze divljenja, ljubavi i vjernosti i onkraj groba.. |
|
|
|
|
 |
aardvark
Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |