Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
pitanje ... jel pod tu začepljenu kanalizaciju spadaju slivne vode ? ... i ako da hoće li itko odgovarati što uredni platiše imaju poplavljene ulice jer udio koji plaćamo za slivne vode očito ne ide za tu namjenu |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
milo_moje je napisao/la ( Pogledaj post): ›
picerija la rosa uvodi novi način dostave pizza ---> AMFIBIJOM
|
mene ovo podsjeca na onaj prastari vic ... 'koji auto ide 180 km/h na kaldrmi ... sluzbeni' ... |
|
|
|
|
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 68047 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Redakcija 031
|
Danijel Simunovic @ Zrinjevac
|
|
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene ovo podsjeca na onaj prastari vic ... 'koji auto ide 180 km/h na kaldrmi ... sluzbeni' ...
|
Kad sam vidio danas popodne te slike kontam si koja budala je usla s autom u pola metra vode. Sada vidim da je to dostavno vozilo La Rose i jasno mi je ko dan. Kakav kralj!
Otkaz je dobio vjerojatno prije 3 sata, a placu za 4. mjesec moze zaboravit. Al nek je on probao proci... |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kada sam pogledao slike novog parka Zrinjevac lupao sam glavom po tipkovnici. 2 000 000 kuna su ulupali u obnovu prastarog drveća koje je malo snažniji vjetar iščupao i polomio na klupe. Pa da imaju i zrno morala Bubalo, Šišljagić i Glavaš T. podnijeli bi ostavke i otpičili u Mostar i nikad se ne bi vratili u Osijek.
A sada će obnova "obnovljenog" parka koštati još 500 000 kuna. Pa dokle više, pitam ja vas? |
|
|
|
|
|
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dino8090 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene ovo podsjeca na onaj prastari vic ... 'koji auto ide 180 km/h na kaldrmi ... sluzbeni' ...
|
Kad sam vidio danas popodne te slike kontam si koja budala je usla s autom u pola metra vode. Sada vidim da je to dostavno vozilo La Rose i jasno mi je ko dan. Kakav kralj!
Otkaz je dobio vjerojatno prije 3 sata, a placu za 4. mjesec moze zaboravit. Al nek je on probao proci...
|
Pa čovjek je vjerovatno stao na podvožnjaku zato što je padao led ali nije računao da će ga toliko vode zarobiti dolje,šta ste odma navalili kao da je htio da se utopi tamo. |
|
|
|
|
|
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ja kao da ne zivim u os... taj pljusak sam taman propustila u zatvorenom, a nakon toga dok je padala kisa ja lijepo setala psa i dosla kuci i gledam slike i nevjerujem da je to u mom gradu... svasta |
|
|
|
|
|
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol: Nebitno
|
|
|
|
Redakcija 031
|
Anamarija Gregić - cesta Osijek-Đakovo
|
|
|
|
|
|
Redakcija 031
|
Svaka čast na duhu! ;-)
[vidi šajbu]
|
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
u svakom slucaju gazda La Rose može zahvaliti svom dostavljacu što mu je omogucio da za njegovu pizzeriju dozna cijela Rvatska, a možda i šire
no o tome kako je uspio utjerati auto u toliku vodu te zbog cega je to napravio...stvarno nema smisla raspravljati....
meni jedino žao uništenih pizza koje je trebao isporuciti... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ne sjecam se da sam ikada vidio ovoliko kise i takav vjetar. Voda je dizala poklopce sahtova (koji imaju koliko ono kg, 50?), nije se vidjelo dalje od 10tak metara, ogromna kolicina kise u vrlo kratkom vremenu. Nema tog sustava odvodnje koji bi toliko kise u tako kratkom vremenu mogao povuci.
Ocekivao sam daleko vece stete.
Drvece koje je prezivjelo ovaj vjetar moze biti mirno sljedecih 20 godina. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
milo_moje je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kada sam pogledao slike novog parka Zrinjevac lupao sam glavom po tipkovnici. 2 000 000 kuna su ulupali u obnovu prastarog drveća koje je malo snažniji vjetar iščupao i polomio na klupe. Pa da imaju i zrno morala Bubalo, Šišljagić i Glavaš T. podnijeli bi ostavke i otpičili u Mostar i nikad se ne bi vratili u Osijek.
A sada će obnova "obnovljenog" parka koštati još 500 000 kuna. Pa dokle više, pitam ja vas?
|
joj ne seri, da su posjekli drvece opet bi pljuvao po njima |
|
|
|
|
|
|
|