Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
sad će još ispasti da je tulum samo zbog cuge a ne druženja...... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...vidiš, vidiš, u pravu si...ali, cuga može potaknuti još bolje druženje... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ili na još više cuge! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...uglavnom, začarani krug... ...a možda bi bilo najbolje da svi pijemo sokove... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...uglavnom, začarani krug... ...a možda bi bilo najbolje da svi pijemo sokove...
|
Ti želiš da svi budu u bedirani ili ... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...sačuvaj Bože losheg raspoloženja na takvom posebnom partiju...samo, u jednom trenutku mi je Danica ipak zazvučala kao pozitivan glas savjesti ...no, savjest se brzo sakrila ispred dobrog provoda uz alkohol i dobru mjuzu i to još u Osk... |
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jedini pravi Pelinkovac.
I jos bi samo htio napomenuti da je jedini pravi Pelinkovac onaj kojeg proizvodi Badel 1862.
Onaj kojega je proizvodio (ne znam postoji li još uvijek) Badel-BAP je čisto smeće kao i od Maraske, Zvečeva...
Sorry na OT-u, ali osjetljiv sam na Pelinkovac
I da, ja pijem G/T i deci-deci, to je gotovo sve sto pijem uz pelin i pivo u zadnje vrijeme.
Samo sto nemrem doci na druzenje... |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Nisam bas ljubitelj Pelinkovca, iz osobnih razloga... Moja draga punica (ned'o joj bog zla) pije Pelinkovac, kaze da je to doktor preporucio.
Siguran sam da laze ali ima tako sugavu narav da nekad ni to ne pomaze. Potrebna joj je donacija i totalno presadjivanje karaktera a ne Pelinkovac.
Baba ako citas ovo, za***avam se... znas da te volim... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
fatcat je napisao/la: ›
Baba ako citas ovo, za***avam se... znas da te volim...
|
heheh...
Meni pelinkovac i nije najdraže piće, imao sam par nezgodnih situacija sa dotičnim. Sada se kunem samo u pivo. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jeff Murdock je napisao/la: ›
Jedini pravi Pelinkovac.
I jos bi samo htio napomenuti da je jedini pravi Pelinkovac onaj kojeg proizvodi Badel 1862.
Onaj kojega je proizvodio (ne znam postoji li još uvijek) Badel-BAP je čisto smeće kao i od Maraske, Zvečeva...
|
slažem se to za "jedini pravi pelin"! zakon mi je, nekad ga pijem umjesto kave, npr. u "amsterdamu" je kava smeće, pa MORAM piti pelin. a uvjerljivo mi je bolji i od jegera i sličnih cuga. |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
fatcat je napisao/la: ›
Nisam bas ljubitelj Pelinkovca, iz osobnih razloga... Moja draga punica (ned'o joj bog zla) pije Pelinkovac, kaze da je to doktor preporucio.
Siguran sam da laze ali ima tako sugavu narav da nekad ni to ne pomaze. Potrebna joj je donacija i totalno presadjivanje karaktera a ne Pelinkovac.
Baba ako citas ovo, za***avam se... znas da te volim...
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
sve je bolje od jegera. ne znam što je s muškim rodom, zadnjih godina, svi k'o neke tetkice, samo po jegeru......... pelinkovac nije tako sladak.
@fatcat,
baba punica zna što valja i što piju mladi!!!!!!!!
@anakonda,
ja to malo pametujem. ako mi netko ponudi shiraz (to kad fatcat dođe u ove krajeve) ........ no dobro, bit će dobra i tga za jug, neću se buniti....... |
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la: ›
crno vino kvariti colom????????
|
Ribara, Matana, Moru & the rest AFAIK popravljaš kolom... Onom sa kokom unutra ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
anakonda
|
...@Danice, ne pametuješ uopće, već si stvarno se pojavila u tom trenutku kao glas razuma... ...samo, ne želim biti razumna baš, pogotovo ne na vikendu u Osijeku ... |
|
|
|
|
DanicaV
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Ribara, Matana, Moru & the rest AFAIK popravljaš kolom... Onom sa kokom unutra ;-)
|
ta vina ne konzumiram...... |
|
|
|
|
|
|