Autor |
Poruka |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
slavonija je napisao/la: ›
Samo peglajte kazne......ja vozim bicikli i imam sva svjetla....i prsluk...!! Kad ja vidim šta si neke "krave" dopuštaju dok voze bicikli..čudno je da ih nema više pod ledinom i na listi donora organa!! Neki dan gledam jednu..vozi bicikli, stavila one muha naočale na nos, slušalice u uši..i vozi samo ravno bez da pogleda lijevo desno...ko "krava"...neznam drugi izraz...i ona je kao sudionik u prometu!! Mislim se ja..sve dok te kamion ne pobere i ode dalje ne osjetivši da je pregazio ikoga!! Najgori su betmeni po noći..sa crnim plaštevima bez ikakve signalizacije po cesti se voze..e takve policija treba kaznit više od vrijednosti bicikla!!!
|
Potpisujem.
A još jači su mi ovi što se rolaju ili skejtaju pa se rašire po cijeloj ulici |
|
|
|
|
|
bocic
Ukupno postova: 104 Lokacija: Centar Spol: Muško
|
Standardna priča: dio ljudi ponaša se kao da je sam na svijetu, a svinje deru za sitne prekršaje, isto kao i kod vozača automobila... |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Apsolutno treba kažnjavati one koji su idijoti..dakle neosvjetljene u mraku, pijane, itd...
Ali kažnjavati babu, dedu, ili mog legu koji ima dijete na biciklu zato što idu polako po pločniku umjesto po kolniku kružnog toka je retardirano.
Što i ne čudi pošto su ljudi koji donose takve zakone retardanti.
Baš kao i policajac koji ih prerevno provodi, a svjestan je da ugrožava ljudske živote da bi punio proračun. |
|
|
|
|
|
|
milo_moje je napisao/la: ›
Samo peglajte kazne......ja vozim bicikli i imam sva svjetla....i prsluk...!! Kad ja vidim šta si neke "krave" dopuštaju dok voze bicikli..čudno je da ih nema više pod ledinom i na listi donora organa!! Neki dan gledam jednu..vozi bicikli, stavila one muha naočale na nos, slušalice u uši..i vozi samo ravno bez da pogleda lijevo desno...ko "krava"...neznam drugi izraz...i ona je kao sudionik u prometu!! Mislim se ja..sve dok te kamion ne pobere i ode dalje ne osjetivši da je pregazio ikoga!! Najgori su betmeni po noći..sa crnim plaštevima bez ikakve signalizacije po cesti se voze..e takve policija treba kaznit više od vrijednosti bicikla!!!
|
Potpisujem.
A još jači su mi ovi što se rolaju ili skejtaju pa se rašire po cijeloj ulici
|
E da, ti skateri i roleri, katastrofa...svake 3 god kad se dogodi da ih sretnem, moram se pomaknuti 27cm u stranu baš kao i oni da se mimoiđemo. Treba i njih tjerati na cestu pa neka se tamo bahate! |
|
|
|
|
|
|
Boost je napisao/la: ›
...
|
...
|
E da, ti skateri i roleri, katastrofa...svake 3 god kad se dogodi da ih sretnem, moram se pomaknuti 27cm u stranu baš kao i oni da se mimoiđemo. Treba i njih tjerati na cestu pa neka se tamo bahate!
|
@Boost, ja ti govorim o tome da se oni i rolaju i skejtaju po cesti, po kolničkoj traki, prostoru koje je namjenjeno prometu vozila |
|
|
|
|
|
|
Ahaaaaa....eeee, a što uopće kaže zakon po tom pitanju? |
|
|
|
|
|
|
slika je objavljena u G.S. od četvrtka 11.07. autor Josip Šeri |
|
|
|
|
|
Ro3y Ukupno postova: 132 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
slika je objavljena u G.S. od četvrtka 11.07. autor Josip Šeri
|
Vidio vjerojatno iste cure jučer, u mraku kako sve voze jednosmjernom ulicom u krivome smjeru.
I sam sam biciklist i vozač automobila, i nemam tehnički ispravan bicikl, ali barem imam malo obraza staviti stražnje treptajuće svijetlo kako bih me vozači mogli straga uočiti, u rijetkim slučajevima kada se vozim cestom. |
|
_________________ Fuš King! |
|
|
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 68046 Spol: Nebitno
|
|
|
|
luka_os Ukupno postova: 122 Spol: Nebitno
|
Šteta što se zakon primjenjuje samo u Osijeku i Zagrebu. Bio sam ove godine na moru. Tamo ljudi voze neregistrirane motore, bez kacige, skuteri bez blokada itd. Na moru ni ne znaju što je E1 za kacigu. A kod nas će još malo uvesti obvezna odijela i vozačku dozvolu za bicikle. Definitivno imamo najrigorozniju prometnu policiju. No sami smo si krivi, to je preslika stanja društva. A Osijek je po tom pitanju proglašen najlošijim gradom u EU. |
|
|
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
citam i sve vise umirem od smijeha:DDD ljudi se zale sto se zakon provodixDDD to je preslika stanja drustva.... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
bocic
Ukupno postova: 104 Lokacija: Centar Spol: Muško
|
rockeros je napisao/la ( Pogledaj post): ›
citam i sve vise umirem od smijeha:DDD ljudi se zale sto se zakon provodixDDD to je preslika stanja drustva....
|
Ljudi se žale zato što se ne kažnjava one koji divljaju, a normalni vozači ispaštaju i plaćaju i za najmanju grešku. Svinje idu linijom manjeg otpora po onima koji ih plaćaju. Da su kod privatnika dobili bi nogu u guzicu, ovako su 'zaštićeni'... |
|
|
|
|
|
|
|