Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Daje li ti APP neku pinku kad toliko o njemu pišeš ?
Jesu li imali svakodnevnu liniju (ili više njih) za Split ljeti ili ju uvode sad kad je turistička sezona pri kraju? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Daje li ti APP neku pinku kad toliko o njemu pišeš ?
Jesu li imali svakodnevnu liniju (ili više njih) za Split ljeti ili ju uvode sad kad je turistička sezona pri kraju?
|
Prvo popljuješ konkurenciju potom nahvališ svoga konja.
Nije prvi put da gledamo besplatnu reklamu na portalu... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
|
|
|
simo031
|
He he... morat ću se ja poslužiti tom idejom da rasprodam i ispoklanjam neke nepotrebne stvari iz kuće
|
Kako ionako sve kopiramo od Amera, mogla bi i ti napraviti dvorišnu prodaju. |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Simice, morat ću razmisliti o toj ideji. Nakupilo se godinama koječega i mnogo toga više nije potrebno.Dobar dio sam podijelila, ali ima još svašta.
Hmmm... poreznici će mi odmah poslati inspekciju da se slućajno ne bih obogatila |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
simo031
|
Simice, morat ću razmisliti o toj ideji. Nakupilo se godinama koječega i mnogo toga više nije potrebno.Dobar dio sam podijelila, ali ima još svašta.
Hmmm... poreznici će mi odmah poslati inspekciju da se slućajno ne bih obogatila
|
Morat ćeš imati i fiskalnu blagajnu. |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
simo031 je napisao/la: ›
Hmmm... poreznici će mi odmah poslati inspekciju da se slućajno ne bih obogatila
|
Morat ćeš imati i fiskalnu blagajnu.
|
No frx.... dobit ću možda 2000 kao oni šverceri na tržnici |
|
|
|
|
simo031
|
simo031 je napisao/la: ›
|
Morat ćeš imati i fiskalnu blagajnu.
|
No frx.... dobit ću možda 2000 kao oni šverceri na tržnici
|
Obavezno javno objavi kada će biti dvorišna prodaja. |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
I to VELIKIM slovima |
|
|
|
|
zodex Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
kolko sam čula APP isključivo ljeti ima linije za more,SPLIT s presjedanjem za Makarsku,PAG I BAŠKU.Ovo će biti svakodnevna linija. |
|
|
|
|
|
zodex Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
Jučer mi se legica vraćala APPOVIM busom iz Rijeke,kaže da je proklela djelatnike na riječkom kolodvoru,autobus ne da je bio prepun,ljudi su stajali u busu ,preko njih dvadeset,kreteni na r.kolodvoru prodali oko 90 rezervacija,a dobro se zna koliko bus može primiti putnika,svađa,psovke u busu,ovo je posao za državni inspektorat,putnici ne smiju stajati za vrijeme vožnje.SRAMOTA!" |
|
|
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
zodex je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kolko sam čula APP isključivo ljeti ima linije za more,SPLIT s presjedanjem za Makarsku,PAG I BAŠKU.Ovo će biti svakodnevna linija.
|
Putujem na relaciji Osijek-Zadar,Zadar-Osijek svakih par mjeseci. Jedina linija koja je cijelogodišnja je ona panturistova Osijek-Imotski u 18h. App liniju uvodi samo ljeti, a ovo ljeto je uveo ako se ne varam pri kraju, doduše ta app-ova linija je nešto jeftinija od panturistove.
A ovo za kolodvor što se tice informacija, istina je da na kolodvoru se ne može dobiti informacija o Panturistu ako je šef negdje u blizini. U to sam se i sama uvjerila kad sam jednom došla po kartu (nakon što su app i panturist zaratili), pa me je žena tužno gledala i pokazala prstom i rekla: "ne bi vam ovo smjela govoriti". |
|
|
|
|
|
MILIJANA Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
Nažalost na AK OSIJEK NE SMIJU DAVATI INFORMACIJE O LINIJI imotski,strogo im je zabranjeno pod prijetnjom otkaza,šefa kolodvora.Al ajd i jedna dobra vijest rampa u podzemnoj garaži ne radi tako da je parkiranje do daljnjeg BESPLATNO! |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MILIJANA je napisao/la: ›
Nažalost na AK OSIJEK NE SMIJU DAVATI INFORMACIJE O LINIJI imotski,strogo im je zabranjeno pod prijetnjom otkaza,šefa kolodvora.Al ajd i jedna dobra vijest rampa u podzemnoj garaži ne radi tako da je parkiranje do daljnjeg BESPLATNO!
|
opet špijuni iz Panturista |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
MILIJANA je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nažalost na AK OSIJEK NE SMIJU DAVATI INFORMACIJE O LINIJI imotski,strogo im je zabranjeno pod prijetnjom otkaza,šefa kolodvora.Al ajd i jedna dobra vijest rampa u podzemnoj garaži ne radi tako da je parkiranje do daljnjeg BESPLATNO!
|
Znam gospođo, primjetila sam kako su me pravili ludu 10 minuta... |
|
|
|
|
|
|
|