Autor |
Poruka |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ali ne deprimira toliko činjenica da je cura mlada, pa ne zna što hoće, koliko činjenica da postoje ljudi koji nikad ne odrastu i ne znaju što hoće! Pa se stoga moraš pripremit na (neizvjesnu) činjenicu da ćeš još u budućnosti sretati masu takvih ljudi!
Life is a bitch... and then you die! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Janis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Life is a bitch... and then you die!
|
Life is a bitch and then you marry one.
Life sucks and then you marry one who won't. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
BlackxXxDevil je napisao/la: ›
Well what to say? Ne volim kad mi neka cura govori da me voli a ne zna ni sta je ljubav! To me nervira! al navikao sam to je normalno kod cura u tim godinama. prije ovoga jednu vezu isto nonstop mi govori kao volim te volim te i onda me prevari ! jebem ti takvu ljubav!
|
Eto, sve si sam rekao.. i ja sam sa 14-15-16 godina mislila da volim svakog dečka s kojim sam bila.. Prvi put sam zapravo voljela s 20 ili 21 g. znači, naići ćeš na još takvih koje te "vole" dok te ona prva jedna ne bude stvarno voljela a to ćeš znati ocijeniti i sam.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ma čoeče šta će ti cura sa 15 ? |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
A što se svi prave pametni.. Svi su kao neki odrasli i znaju šta valja...
@BlackxXxDevil ako nije kasno...
Ako je tebi stalo do te cure ti nemoj odustati!! To je nešto najgore.. Ostavi njih stare oni su samo ljubomorni na tebe i što više nemaju takvih prilika...
Stoji da ti to vjerojatno neće biti zadnja cura ili nešto, ali nemoj odustati nego se trudi koliko god ide, pa tek onda ako ona nevidi koliko se ti trudiš, onda te nije zavrijedila... |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma čoeče šta će ti cura sa 15 ?
|
što će ti cura uopće?
osim za sex i kuhanje kave, jel... |
|
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Ma nisu oni ljubomorni nego su sve to prošli a ovo što ti je mungos napisao bi trebao biti postulat...
A ovo da se trebaš truditi, sa 15 godina se ne bi trebao toliko truditi, bit će toga kasnije koliko hoćeš... |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
e ovako od nedavno smo ponovno zajedno! samo sto sada vise nisam siguran da li to želim? sad opet nove dileme! jaooooooooooooooo!! sad sam zapeo za drugu, a ne zelim ovu napucati bez nekog posebnog razloga!!!! stalo mi je do nje ne zelim je povrijediti!! kad smo ponovno krenuli onda sam htjeo biti s njom, a sada sam se preispitao i vise nisam siguran!! |
|
|
Loona
|
Ne treba tebi nikakav savjet.. snalaziš se ti dobro i sam... |
|
|
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jednostavno volim čuti mišljenje drugih ljudi možda iskusnijih u svemu tome, ali opet! |
|
|
Loona
|
Što se ljubavi tiče, koliko god "iskusan" bio (to je zbilja relativan pojam) i mislio/la da te više ništa ne može iznenaditi na tom ljubavnom planu, uvijek se desi nešto što te iznova
heh, vjeruj meni.. |
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
gazda777 je napisao/la: ›
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma čoeče šta će ti cura sa 15 ?
|
što će ti cura uopće?
osim za sex i kuhanje kave, jel...
|
pa dobro to se podrazumjeva ... dobro samo za sex ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
BlackxXxDevil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e ovako od nedavno smo ponovno zajedno! samo sto sada vise nisam siguran da li to želim? sad opet nove dileme! jaooooooooooooooo!! sad sam zapeo za drugu, a ne zelim ovu napucati bez nekog posebnog razloga!!!! stalo mi je do nje ne zelim je povrijediti!! kad smo ponovno krenuli onda sam htjeo biti s njom, a sada sam se preispitao i vise nisam siguran!!
|
pa ko kaže da moraš i jednu napucat? samo se potrudi da ne saznaju jedna za drugu. i lijepo se zabavi s obje. hehe |
|
|
|
|
|
|
|