Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Opet smrdi, koja smo mi palanka... |
|
|
|
|
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol: Muško
|
kad bi mene netko uhvatio da se poserem na ulici sigurno bi platio veču kaznu od 200 kn
a zasmrdilo bi samo ispod par prozora |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
c-192 je napisao/la: ›
a zasmrdilo bi samo ispod par prozora
|
A jes skroman |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Zaista cijeli grad smrdi danima. Nevjerojatno je da se u jednom gradu uopće dogodi ovakva sramota. Da nam je vidjeti samo tog idiota koji drži farmu svinja usred grada.
Pitanje je samo gdje su te inspekcije kad ih trebaš. Imamo li mi u Hrvatskoj inspekcije? Navodno postoji nešto što se zove sanitarna inspekcija, ali pitanje je ima li tamo ljudi, ili je i to farma svinja pa ne kuže da nešto smrdi. Ta se farma mora pod hitno zatvoriti, a stoku (životinje i vlasnike) premjestiti negdje daleko od grada, gdje im je mjesto - i ne birati sredstva. |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Lako je nama pričati : treba iseliti farmu ,ovo ,ono samo ne znam dali bi isto tako razmišljali da smo na mjestu toga dotičnog i da nam je to recimo jedini način zarade odnosno da od toga živimo.Hoču reći da " rđavom kur.. i dlake smetaju" |
|
|
|
|
|
c-192
|
nije točno da se dotični uz dogovor sa gradom ne može izmjestiti dovoljno daleko da se smrad ne širi gradom!
jel možda treba peticija gradskoj upravi da shvati da nam je dosta smrada? |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
ok... došlo je i do Antunovca. mmmmilina |
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
root je napisao/la: ›
Lako je nama pričati : treba iseliti farmu ,ovo ,ono samo ne znam dali bi isto tako razmišljali da smo na mjestu toga dotičnog i da nam je to recimo jedini način zarade odnosno da od toga živimo.Hoču reći da " rđavom kur.. i dlake smetaju"
|
Ti si rđavi konj. Pa normalna stvar da u jednom jebenom centru grada ne može bit farma svinja! Ne znam samo odakle tom liku uopće ideja da napravi takvo nešto. A pošto farma svinja nije jeftina stvar, za pretpostavit je da ima para i da ju izmjesti. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
uzivam svaki dan u mirisu govana, sve sam mirisljave svijece popalila |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
|
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: Muško
|
Uf smrad se u automobilu počne osjećati negdje na Kanižlićevoj...odvratno! Blažen moj Jug 2; javite kad prestane smrdit i slobodno se može do retfale. |
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
meni je neki dan zasmrdilo i zupanijskoj..
a da mu napravimo masovnu pobunu pred tom farmetinom? |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
kudjaokomtiskokom je napisao/la: ›
a da mu napravimo masovnu pobunu pred tom farmetinom?
|
Pa smrdi do srednjike! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
c-192
|
kudjaokomtiskokom je napisao/la: ›
a da mu napravimo masovnu pobunu pred tom farmetinom?
|
zašto pred farmom? grad je taj koji mora reagirati! |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Ovako farma nije u centru grada ,u centru grada je katedrala. Imaš pravo trebao bi premjestiti farmu ali zašto kad ova sadašnja može biti tu gdje je. |
|
|
|
|
|
ljilja Ukupno postova: 165 Lokacija: tu Spol: Žensko
|
za smrad je odgovoran onaj koji je izdao građevinsku, uporabnu i veterinarsku dozvolu vlasniku svinjca ili farme koja je preblizu gradu. a to zna županijski sanitarni inspoktor. pa on treba i odgovoriti na pitanje odakle dolazi smrad. jedino ako nema bezeciranu svinjsku polovicu, kulen, šunke i kobase. |
|
|
|
|
|
|
|