Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
heheh...e baš ću doć jednom da vidim i ja tu atmosferu |
|
|
|
|
|
rock1 Ukupno postova: 27 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mozes ti doc al mi vise ne sviramo heh |
|
_________________ izazivajmo nerede bilo kad i bilo gdje |
|
|
|
sheila
|
|
|
|
sheila
|
šta to bilo samo ovaj vikend???? |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Hvala b da je bilo samo ovaj vikend :-s |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
sheila
|
|
|
|
|
svaki put su drugi tamburasi al zvali su nas opet tak da... nist jos ne znam!!! ma vec je previse to, i petak i subota, dopizdit ce vec svakom! jos su poceli svirat i u radicu i u carpe diemu strasnoo |
|
|
|
|
allein
|
Strašno je što su posvuda po Osijeku zasvirali tamburaši. Nadam se samo da će se to uskoro ispuhati i da će se vratiti nekoj normalnijoj glazbi....Kroz nekih mjesec dana, dakle. |
|
|
|
|
|
pa to je normalnija glazba od cajki i techna!!!! ko te tera da ides tamo? imas more jedno kafica s drugacijom glazbom! nek budu tamburasi al ne sad svagdje, pa ak ti sviraju tri benda u isto vrijeme nemos se odlucit di ces!! al previse je da u westu bude i petkom i subotom jer ipak west je poznat po staroj disco glazbi i rocku!! i sam sam tamo uvijek iso na čagicu ahahaha |
|
|
|
|
allein
|
Niko me ne 'tera' tamo - nisam ja nerast pa da me se 'tera'! Isto ko što me niko ne 'tera' na cajke, a ni na partye bogme. Bilo koja mjesta u kojima se ne pušta glazba koja mi se ne sviđa obilazim u širokom luku. Odvratno mi je što je takvih mjesta u Osijeku sve više i više...Ovo što kažeš za West, to stoji, potpuno mi je nepojmljivo da u jednom takvom klubu, koji je do sada bio Ime, odjednom budu tamburaši. Sitni interesi vlasnika koji se povodi za onime što je sada 'in' su glavni motiv; sljedom takvog razmišljanja možemo uskor očekivate Kede, Dare, Zlaje i Cece u Westu :bljaaaaak: |
|
|
|
|
sheila
|
eee a molim te di to sve stane u carpe diemu??? |
|
|
|
|
|
|
ja sam cuo da su i u westu petkom bile cajke! a za carpe diem neam pojma, tak sam cuo da tamo sviraju, nisam bio! |
|
|
|
|
Anai
Ukupno postova: 72 Spol: Žensko
|
Bilo bi baš super da ima jedan dan u tjednu koji je rezerviran za tamburaše..
Nema veze gdje...
U Osijeku se već svi klubovi pretvaraju u okupljališta onih koji vole cajke...Kad već ljudi vole "veselo", zašto ne bi onda onda imali mjesto gdje sviraju tamburaši? I to je isto veselo,ali totalno bolje od cajki... |
|
|
|
bravo anai |
|
|
|
|
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol: Muško
|
TAko je, anai!^^ Ako vech zhele glabzu, kako oni to kazhu, "za dushu", neka slushaju tamburice, a ne tamo neko zavijanje droce uz bas podlogu... XD |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
|
|
|