Autor |
Poruka |
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
a recimo meni je rock čista galama, je ga ne mogu smislit, ali svako ima svoj ukus, ko šta voli nek izvoli!
|
waaah... neki nikad neće shvatiti.
Gle, nekima je isto jedu li teletinu ispod peke s postavljenog stola i to zalijevaju vinom ili loču napoj iz valova na podu. Normalno, tko voli nek' izvoli, ali jao nama ako baš svi izgube osjećaj za bolji i kvalitetniji izbor.
Kužiš? Nije sve jednako vrijedno... U svatovima sretnem sestričnu iz Njemačke i ona kaže: "Kakva vam je ovo turska mus'ka?!?" |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
8
|
dvije-tri bombe, i ti si mi hrvat???? što bi te bombe ubile ljude u Q clubu to ko jebe???
|
Kakve to veze sad ima? Ja sam iz Bageristana, ali po nacionalnosti nisam Bager, već pripadam najmalobrojnijoj nacionalnoj manjini - Kamionima. Da se predstavim, ja sam Kamion. Molim da se to štujepo.
Forever Defiant je napisao/la: ›
Ubijeno je i tisuću osječana od strane onih koji su tu glazbu izmislili, pa nikoga nije briga. Uostalom ono je bilo figurativno rečeno! A što se samog t-folka tiče-primitvna i glupa galama(to se ne može svrstat pod glazbu) za isto tako primitvne i glupe ljude.
U Osijeku se '91. branila Hrvatska, a danas je ovaj grad jedno od najjačih uporišta svega onoga što je u apsolutnoj suprotnosti prema bilo čemu hrvatskome...
|
Ne kažem ja ti to nije istina, ali brate to nema nikakve veze. Pogledaj oko sebe, ljudi gledaju srpski film, čitaju srpsku literaturu, kupuju srpske aute (i uvijek su ih kupovali), a da ne govorim koliko proizvoda na policama imaš iz Srbije...
Ispada da je Miroslav Ilić i Vesna Zmijanac krivi što su ljudi ginuli u Osijeku. Ceca je bila soundtrack tog nekog poretka s ranih '90.... ali ljudima bi se njena glazba trebala gaditi kao šund, a tek onda ona kao prljava Arkanova droljetina... Na žalost, ovo što ja pišem je super jednostavno, ali očito mozak suvremenog građanina ove zemlje i nije sposoban i za što drukčije.
"Sačuvaj me, bože, hrvatske kulture i srpskog junaštva." dajem 10 kikirikija onome tko zna autora ovoj epohalnoj rečenici. |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
u svakom slucaju svi imaju pravo na izbor gdje ce izlaziti i koju ce vrstu glazbe slušati.....isto tako se sjecam kad je poznati osjecki pjevac Panta.....za vrijeme rata pjevao borbene (da ne kažem ustaške) pjesme, a sad taj isti Panta je glavni pjevac cajki.....kao što je on sam rekao sve je to zbog novaca i preživljavanja....i zato svatko od nas kad otvori neka vrata bilo kojeg kluba može sam odluciti hoce li uci ili izaci...... |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
"Sačuvaj me, bože, hrvatske kulture i srpskog junaštva."
Miroslav Krleža.......
ne treba mi kikiriki..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
"Sačuvaj me, bože, hrvatske kulture i srpskog junaštva." dajem 10 kikirikija onome tko zna autora ovoj epohalnoj rečenici.
[/quote]
Roll Eyes Roll Eyes. Citat: barthezz |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
|
svatko nešto voli, neko voli bijelu boju, a neko plavu, svako ima svoj izbor. Ako je drugačiji od ostalih ne znači da nije normalan. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i narodnjaka!!! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
8
|
svatko nešto voli, neko voli bijelu boju, a neko plavu, svako ima svoj izbor. Ako je drugačiji od ostalih ne znači da nije normalan.
|
Ne volim definirati normalno, ali neki bi prije nego započnu javnu glorifikaciju svoje dekadencije trebali proučiti što je prihvatljivo, a što nije. Pa malo opće kulture, prstohvat etike... i da vidiš sklada.
Ciljam recimo na homiće: podržavam i pozdravljam uvođenje registriranog partnerstva, ali da šetam dijete ulicom, a njih dvojica se hvataju za kite, volio bih da ih netko ispizdi.
Neke stvari su vrjednije od drugih (ne u smislu homo-hetero, nego društveno valoriziranom ponašanju). Nauči to. Gnjila jabuka vrijedi manje od pečenog vola.
Ni gnjila jabuka i pečeni vol ne bi smjeli trubiti po selu da su oni posebni zbog svojeg identiteta i bolji jedno od drugoga. |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
8 je napisao/la: ›
Ciljam recimo na homiće: podržavam i pozdravljam uvođenje registriranog partnerstva, ali da šetam dijete ulicom, a njih dvojica se hvataju za kite, volio bih da ih netko ispizdi.
Neke stvari su vrjednije od drugih (ne u smislu homo-hetero, nego društveno valoriziranom ponašanju). Nauči to. Gnjila jabuka vrijedi manje od pečenog vola.
|
Koliko vrijedi, gledano kroz prizmu drustvene valorizacije o kojoj govoris, kad riba frajera hvata za kitu dok ti setas dijete?! Vrijedi li to vise ili manje od dva frajera koji se hvataju za kite? |
|
|
|
|
|
8
|
Za odgovornog roditelja jednako neprihvatljivo, prijezira vrijedan čin.
A zašto me to pitaš? |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
daniel-202
|
ja se u potpunosti slažem sa 8, svatko je drugačiji, ali neprimjereno ponašanje na javnom mjestu..... |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Za odgovornog roditelja jednako neprihvatljivo, prijezira vrijedan čin. A zašto me to pitaš?
|
Zato sto si napisao "Ciljam recimo na homiće: podržavam i pozdravljam uvođenje registriranog partnerstva, ali da šetam dijete ulicom, a njih dvojica se hvataju za kite, volio bih da ih netko ispizdi. "
Ne shvacam zasto si hvatanje za kitu na javnom mjestu pripisao iskljucivo homicima, kad to cine i heteromici. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
ROWEN Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
daniel-202 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sramota... suzavac bacit... trebalo je tri-četiri bombe a ne suzavac!! A najzalosnije je sto je gazdin otac poginuo u ratu, a motiv za cajke je jednostavan-profit... i ko je tu lud?
|
dvije-tri bombe, i ti si mi hrvat???? što bi te bombe ubile ljude u Q clubu to ko jebe???
|
Ubijeno je i tisuću osječana od strane onih koji su tu glazbu izmislili, pa nikoga nije briga. Uostalom ono je bilo figurativno rečeno! A što se samog t-folka tiče-primitvna i glupa galama(to se ne može svrstat pod glazbu) za isto tako primitvne i glupe ljude.
U Osijeku se '91. branila Hrvatska, a danas je ovaj grad jedno od najjačih uporišta svega onoga što je u apsolutnoj suprotnosti prema bilo čemu hrvatskome... I to sve zahvaljujući raznoraznim debilima, počevši od Alena Borbaša te njegovih dupelizaca i beskičmenjaka koji ga slijepo slijede kao pačić patku.
|
POTPISUJEM NA KVADRAT!!!!! |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Sorry, ali to je uobičajena predrasuda... A nema baš nikakve veze. Glupost i neukus su univerzalni, nisu rezervirani za Srbiju, Hrvatsku...
Tako i turbofolk.
Uvijek je postojao i mogao se čuti, ali to je bilo prirodno ograničeno sviješću javnosti o kvaliteti tog izričaja, o svemu što uz to ide... Danas je to etablirano kao zabava za friško stasalu "elitu"... ribe koje su jučer izkočile iz štale bez poda, uskočile u prvi blatnjavi BMW i za prvu ševu dobile krpu s potpisom "Prada".
|
Nemoj tako.... ti su ljudi pobornici multikulturalnosti, profinjeni znalci sa istančanim ukusom za lijepo.
Jel tako Rajus? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
8
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ne shvacam zasto si hvatanje za kitu na javnom mjestu pripisao iskljucivo homicima, kad to cine i heteromici.
|
To nije istina. Uzmi u obzir populaciju i ocitaj devijacije pa zakljuci tko je ipak malo privatniji, a tko dekadentniji.
Budi pošten. Da je heteroseksualnost tabu, a da se ja kao hetero borim za svoja prava među homićima, sigurno ne bih dopustio da me predstavljaju četrdesetogodišnjaci subotom ujutro golih guzica s mudima u lateksu... a majke sklanjaju djecu.
Ili recimo lfićfirići tipa Dorino koji na javnom skupu kaže: "Sigurno nam nije lako u državi u kojoj je 93% neobrazovano..." A od sigurnih batina dvjestotinjak okupljenih čuva ga 400 "neobrazovanih" policajaca.
U redu je boriti se za svoja prava, ali kad zagrizeš u hipokriziju, jebi se, moju podršku nećeš dobit.
U ostalom, jebeš akciju koja provizvede suprotan učinak.
Homoseksualne zajednice, kao i neke manjinske, rade posao u selfdestruct modu jer ne razumiju (a možda prirodno imaju malo razumijevanja) za sredinu u kojoj žive.
Žao mi je jer upoznam ljude homoseksualne orijentacije koji žive obične živote, a ograđuju se od te "estrade". |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
|
|