Autor |
Poruka |
fantac
Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
RoadToNowhere je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Čekaj zar si zaista na toj razini da ne razlikuješ zlostavljanje od dobrovoljnog odnosa?Onda izgleda i seks te vezu heteroseksualaca uspoređuješ sa pedofilijom/zoofilijom svejedno. Svode se na isto, izričit pristanak dvije odrasle osobe i kod homoseksualnog i kod heteroseksualnog para.
A kod zoofilije/pedofilije/nekrofilije i ostalih "filija", nema pristanka jer ga druga strana zbog određenih okolonosti ne može DATI!
Ajde mučni tom glavom, nemoj da bude samo modni dodatak...
|
Lgbt Zagreb i njihovi simpatizeri zastupaju pedofiliju i doveli su gerta hekmu i druge pedofile da to promoviraju. Ti si na toj razini da ne razumiješ da lgbt promoviraju pedofiliju? Da li ti podržavaš onda lgbt i pedofile? Ja sam protiv i hetero suradnika pedofila kao što je Štulhofer koji surađuje s njima i koristi pedofilske podatke. Meni izgleda da ti nemaš čime mućnuti čim podržavaš pedofiliju. |
|
|
|
|
|
Besmrtnik_Turms
Ukupno postova: 151 Spol: Muško
|
Kako je Pusicka mogla!
Sada lijepo Šiško, Drmić, Burić, Buby, Turkalj, Biloš, Vrkić, urbani Go Govci i ostala ekipa za rukice i u vlakić iza Hama, taj ce nosit barjak na čelu Vlakića ponosa nek se vidi da smo možda gladni i žedni, ali ne mrzimo pedere! Ni pedere goste iz Srbije!
Poslije svi na after u Tufnu
|
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@fantac a sto je sa svecenicima?? ukinimo crkvu?? |
|
|
|
|
|
Besmrtnik_Turms
Ukupno postova: 151 Spol: Muško
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@fantac a sto je sa svecenicima?? ukinimo crkvu??
|
I novinarstvo zbog bbc-a
I zidove zbog rabina pedofila
|
|
|
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
fantac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Čekaj zar si zaista na toj razini da ne razlikuješ zlostavljanje od dobrovoljnog odnosa?Onda izgleda i seks te vezu heteroseksualaca uspoređuješ sa pedofilijom/zoofilijom svejedno. Svode se na isto, izričit pristanak dvije odrasle osobe i kod homoseksualnog i kod heteroseksualnog para.
A kod zoofilije/pedofilije/nekrofilije i ostalih "filija", nema pristanka jer ga druga strana zbog određenih okolonosti ne može DATI!
Ajde mučni tom glavom, nemoj da bude samo modni dodatak...
|
Lgbt Zagreb i njihovi simpatizeri zastupaju pedofiliju i doveli su gerta hekmu i druge pedofile da to promoviraju. Ti si na toj razini da ne razumiješ da lgbt promoviraju pedofiliju? Da li ti podržavaš onda lgbt i pedofile? Ja sam protiv i hetero suradnika pedofila kao što je Štulhofer koji surađuje s njima i koristi pedofilske podatke. Meni izgleda da ti nemaš čime mućnuti čim podržavaš pedofiliju.
|
Na osnovu čega si ti upravo izgeneralizirao cijelu skupinu ljudi? Na temelju par pojedinaca, zaista? I izvukao zaključak da pošto je jedna osoba dovela nekog "žnja žnja mlatimudana navodno pedofila" da priča nešto, da odjednom LGBT podržava pedofiliju? Vidiš li ti uopće ovdje JE*ENU nelogičnost??
Uopće se ne bih spuštala na razinu da moram kroz pojedinca (ili više njih) generalizirati cijelu skupinu, ali jbt onda je KC već odavno podržavatelj pedofilije i leglo istoga. A vidi vraga ljudi ih i dalje podržavaju. I hoćemo li i tu izvući isti zaključak i reći da svi katolici podržavaju pedofiliju? Aha, ne nećemo... dvostruki kriteriji, licemjerje?
P.S. Ja podržavam svakog čovjeka u nastojanju da može raditi apsolutno što i ja, bez da strahuje da će na uglu popiti batine, ili da će ga okolina ismijavati. |
|
|
|
|
|
fantac
|
Na osnovu čega si ti upravo izgeneralizirao cijelu skupinu ljudi? Na temelju par pojedinaca, zaista? I izvukao zaključak da pošto je jedna osoba dovela nekog "žnja žnja mlatimudana navodno pedofila" da priča nešto, da odjednom LGBT podržava pedofiliju? Vidiš li ti uopće ovdje JE*ENU nelogičnost??
Uopće se ne bih spuštala na razinu da moram kroz pojedinca (ili više njih) generalizirati cijelu skupinu, ali jbt onda je KC već odavno podržavatelj pedofilije i leglo istoga. A vidi vraga ljudi ih i dalje podržavaju. I hoćemo li i tu izvući isti zaključak i reći da svi katolici podržavaju pedofiliju? Aha, ne nećemo... dvostruki kriteriji, licemjerje?
P.S. Ja podržavam svakog čovjeka u nastojanju da može raditi apsolutno što i ja, bez da strahuje da će na uglu popiti batine, ili da će ga okolina ismijavati.
|
Ako crkva dovede pedofile koji promoviraju pedofiliju onda treba to zabraniti slažem se. Nisam licemjeran kao ti. Nemam veze s crkvom, ne zanimaju me niti ih pratim. Podržavaš i zoofile i nekrofile da rade što i ti bez da ih ti osuđuješ? kako znaš da oni ne pristaju? Pedofilija je po zakonu čak i ako dijete pristane, a to promoviraju Lgbt Gert Hekma i drugi. |
|
|
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
P.S. Ja podržavam svakog čovjeka u nastojanju da može raditi apsolutno što i ja, bez da strahuje da će na uglu popiti batine, ili da će ga okolina ismijavati.
|
Ako crkva dovede pedofile koji promoviraju pedofiliju onda treba to zabraniti slažem se. Nisam licemjeran kao ti. Nemam veze s crkvom, ne zanimaju me niti ih pratim. Podržavaš i zoofile i nekrofile da rade što i ti bez da ih ti osuđuješ? kako znaš da oni ne pristaju? Pedofilija je po zakonu čak i ako dijete pristane, a to promoviraju Lgbt Gert Hekma i drugi.
|
"Ako crkva dovede pedofile koji promoviraju pedofiliju.." - hahaha, meni ovo dosta.
Samo ću ti nešto reći, ne razlikuješ seksualni nagon koji ugrožava nekoga, sa sporazumnim odnosom dvoje odraslih ljudi. Dijete a još manje životinja ne može dati svoj pristanak, dijete iz razloga što nije mentalno sposobno shvatiti čin na koje je praktički prisiljeno, nadam se da za životinju ne moram objašnjavati... |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
Ako crkva dovede pedofile koji promoviraju pedofiliju onda treba to zabraniti slažem se. Nisam licemjeran kao ti. Nemam veze s crkvom, ne zanimaju me niti ih pratim. Podržavaš i zoofile i nekrofile da rade što i ti bez da ih ti osuđuješ? kako znaš da oni ne pristaju? Pedofilija je po zakonu čak i ako dijete pristane, a to promoviraju Lgbt Gert Hekma i drugi.
|
"Ako crkva dovede pedofile koji promoviraju pedofiliju.." - hahaha, meni ovo dosta.
Samo ću ti nešto reći, ne razlikuješ seksualni nagon koji ugrožava nekoga, sa sporazumnim odnosom dvoje odraslih ljudi. Dijete a još manje životinja ne može dati svoj pristanak, dijete iz razloga što nije mentalno sposobno shvatiti čin na koje je praktički prisiljeno, nadam se da za životinju ne moram objašnjavati...
|
oni ne dovode ljude da promoviraju, oni to rade
jel znas onaj stari vic: "zašto ministranti imaju razdjeljak na glavi??" |
|
|
|
|
|
marac35 Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Svaka čast!! Bravo Osijek!! |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Ako me neki film ne zanima ja ga ne idem gledat u kino i ne sekiram se što se on tamo prikazuje.Tako i vi, ako vas Pride ne zanima nemojte se onda opterećivati njime. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
fantac
|
Samo ću ti nešto reći, ne razlikuješ seksualni nagon koji ugrožava nekoga, sa sporazumnim odnosom dvoje odraslih ljudi. Dijete a još manje životinja ne može dati svoj pristanak, dijete iz razloga što nije mentalno sposobno shvatiti čin na koje je praktički prisiljeno, nadam se da za životinju ne moram objašnjavati...
|
Jesu lgbt doveli pedofile da promoviraju pedofiliju? Jesu. Po njima dijete može odlučiti. Tko si ti da sudi jel životinja može dati pristanak? Licemjerna si. Ne znam zašto misliš da imam veze s crkvom kad kažem da bi lgbt trebao podupirat i zoofiliju. nemaš čime mućnuti izgleda. Ja kažem da ne trebaju lgbt biti licemjerni i fašistički nastrojeni prema drugima jer se žale da su takvi prema njima. A čim čuju drugo mišljenje odmah udaraju šakama žene. jel to tolerancija? nije, tu su radi o nečem drugome. |
|
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako me neki film ne zanima ja ga ne idem gledat u kino i ne sekiram se što se on tamo prikazuje.Tako i vi, ako vas Pride ne zanima nemojte se onda opterećivati njime.
|
Kad ne bi mrzili drugačije od sebe, možda bi te i poslušali. Ali neznanje je jače od njih, pa moraju malo lupetati gluposti . |
|
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
RoadToNowhere je napisao/la: ›
|
|
|
Pametnom sve jasno. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Ova parada je završni čin poslije kriminalnog pljačkanja gospodarstva u gradu Osijeku ,dakle ta parada odavno traje.. |
|
|
|
|
|
alex os Ukupno postova: 312 Spol: Muško
|
morgan je napisao/la: ›
Ako me neki film ne zanima ja ga ne idem gledat u kino i ne sekiram se što se on tamo prikazuje.Tako i vi, ako vas Pride ne zanima nemojte se onda opterećivati njime.
|
a da kino počne šetati po ulicama ?....to bi ti bilo normalno ?!?!?! |
|
|
|
|