Autor |
Poruka |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
a da ti njega lijepo pitas,a mozes pitat i nekog legu da se raspita, ili jednostavno kazes ja bi to i to,a sta bi ti....i gotovo |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
l.l. je napisao/la: ›
ja isto nemam pojma sto bi muskarci htjeli, ali za sigurno mogu tvrdit da ne bi htjela ni mobitel niti mp3 player
|
Znas kako ide ona reklama: "Znate, u mojim godinama...."
Svakako su ukusi razliciti... evo ja bi najradije da mi za bozic full natenkiraju auto |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
SmokeY je napisao/la: ›
l.l. je napisao/la: ›
ja isto nemam pojma sto bi muskarci htjeli, ali za sigurno mogu tvrdit da ne bi htjela ni mobitel niti mp3 player
|
Znas kako ide ona reklama: "Znate, u mojim godinama...."
Svakako su ukusi razliciti... evo ja bi najradije da mi za bozic full natenkiraju auto
|
Ja bih najradi auto radio sa cd - mp3 playerom, neko solidno ozvucenje ( ne mislim pod solidnim nabijane sub wofer-e, vec nesto sto svaki novi auto ima ) i da mi neko odfura auto kod automehanicara ( normalno na njegov trosak )
gazda777 je napisao/la: ›
l.l. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
muškarci znaju, sigurno, što bi htjeli...
|
eeeee.... znamo, znamo ... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ma kupi ti njemu fino bocu nekog alkohola, pa se lijepo skupa napijete i bit će vam super... to ti nije skupo, a moglo bi biti učinkovito! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Janis je napisao/la: ›
Ma kupi ti njemu fino bocu nekog alkohola, pa se lijepo skupa napijete i bit će vam super... to ti nije skupo, a moglo bi biti učinkovito!
|
Da alkohol je najbolji poklon za muškarca(chivas regal po mogućnosti). |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
pokloni mu Elvisov CD |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
daniel-202 je napisao/la: ›
pokloni mu Elvisov CD
|
Ili auto... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Tigar88 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Ja vec znam sta cu pokloniti muskarcima u mojoj okolini a to je: Old Spice Fireman... Jako mi se svidjelo... ima dobar miris... sto posto da ce se i njima svidjeti! |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Evo, ja kupila Gilette fusion phenom da mi jača polovica više ne kupuje jednokratne britivice. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Tigar88 je napisao/la: ›
Ja vec znam sta cu pokloniti muskarcima u mojoj okolini a to je: Old Spice Fireman... Jako mi se svidjelo... ima dobar miris... sto posto da ce se i njima svidjeti!
|
to nešto za jest????
1step2far je napisao/la: ›
Evo, ja kupila Gilette fusion phenom da mi jača polovica više ne kupuje jednokratne britivice.
|
to imam (ne phenom neg ovaj prvi fjužn što je izašo) nije loše, al brada nakon 3 dana nebrijanja odma zatupi glavu, a glave nisu baš džabe (5kom-145kn zadnji put kad sam kupovo)
bolje ti njem kupi onu staru britvu što se oštri na kožu, e to je prava stvar |
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Muškima uvijek kupujem čarape! |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Sad je gotovo, to će dobiti, ako ne valja, nešto ćemo srediti. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
čokoladnog isusa |
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nešto iz kućne radinosti. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...štrikani pulover u bojama, nekoliko pari čarapa, kariranu pidžamu, te Bibliju u zlatnim koricama....ako ga stignem završiti, dobiti će i goblen Dva suncokreta na polju zlatnog žita.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|