Autor |
Poruka |
kobac Ukupno postova: 106 Lokacija: Čepin Spol: Nebitno
|
to ti je zbog toga što onda u svatove moraš ići s partnerom s kojim si bio na tečaju. možda sam se i ja krivo izrazila. nisam mislila na "svatovski" ples nego ples u paru a ne solo ili kolo |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
kobac je napisao/la: ›
to ti je zbog toga što onda u svatove moraš ići s partnerom s kojim si bio na tečaju.
|
nije to zbog toga...jer u svatovima ne plešem iskljucivo cijelo vecer sa jednom osobom......a i gdje drugdje koristiti znanje plesa osim u svatovima..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
..pa recimo mozes iskoristiti i na novogodišnjoj večeri (dočeku nove godine) u nekoj sali ali ja tamo ne idem jer ne znam plesat a bas bi htjela .... |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
@Anita-os:
Moje preporuke idu za D&D, ja tamo plešem već godinu dana. Početni tečaj koji kreće u veljači traje 2 mjeseca, u tome periodu se obrade osnovni koraci te po tri-četiri elementa iz disco foxa, engleskog i bečkog valcera, jive-a, cha-cha-cha, tanga. Treninzi su u večernjim satima, oko sat i po. Mjesečna članarina je 110 kn. Ako budeš došla moći ćeš i mene vidjeti pošto mi je Becić prekoputa, a dečkiju uvijek fali na tim tečajevima... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
|
ići ću definitivno negdje. eto allein tvoje mi je jos najbolje pa ako možeš dati neke detalje adresu, broj telefona...kad otprilike u drugom mjesecu i kad se trebam upisat. moj će mali definitivno ići sa mnom a možda povedemo i nekog legu ... |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ja kad malo popijem, meni ni ne treba tečaj da bi znao plesat..........ja onda plešem sve odjednom....cha-cha-cha, rumba, valcer itd. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Hej, baš ja pričam s momkom da bi mogli na neki plesni tečaj. Ovo za D&D dobro zvuči, pa se možda i vidimo tamo! Svakao, kad netko sazna točnije informacije neka ostavi na forumu.
Inače, ja sam plesni antitalent, a ni dečko baš nije bolji, tako da se nadam da se kreće stvarno od samih osnova. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
allein je napisao/la: ›
@Anita-os:
Moje preporuke idu za D&D, ja tamo plešem već godinu dana. Početni tečaj koji kreće u veljači traje 2 mjeseca, u tome periodu se obrade osnovni koraci te po tri-četiri elementa iz disco foxa, engleskog i bečkog valcera, jive-a, cha-cha-cha, tanga. Treninzi su u večernjim satima, oko sat i po. Mjesečna članarina je 110 kn. Ako budeš došla moći ćeš i mene vidjeti pošto mi je Becić prekoputa, a dečkiju uvijek fali na tim tečajevima...
|
Na kraju će slijedeći sastanak forumaša biti na plesnom tečaju u D&D-u hihiih..zamisli nas sve tamo smotane..ovi sa strane bi nas sigurno prepoznali...to su oni antitalenti s 031, trebali su se držati birca i piva!
Anyway, hvala allein, zvuči mi ok, povoljno, blizu... |
|
|
|
|
|
|
da al jos uvijek nitko nije javio kada su upisi |
|
|
|
|
|
allein
|
Tečaj sigurno počinje u drugom mjesecu, još ću vam javiti točno koji dan, čim budem saznao.
Heh, možemo osnovati sekciju Plesači Osijeka031 |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
|
Tečaj sigurno počinje u drugom mjesecu, još ću vam javiti točno koji dan, čim budem saznao.
Heh, možemo osnovati sekciju Plesači Osijeka031
|
ne znam koliko se smijem pouzdat... |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
pozdrav davoru iz d&d-ja !!! pohađala sam njegov tečaj - fenomenalan je |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
allein
|
Sljedeći tečaj plesa u studiju D&D će (najvjerojatnije) početi 13.2., utorak. Prijaviti se i daljnje informacije možete dobiti kontaktom na sljedeće brojeve telefona 095/9004135, 098/9645696 te 091/5913839.
Vidimo se u veljači! |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
i ja sam bila u D&D, ali mislim da nije bio Davor, nego onaj drugi D. a i moj plesač je bio na D, kao i ja. to ispadne 4D u konačnici. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
odlično, hvala na informaciji!
Sljedeći tečaj plesa u studiju D&D će (najvjerojatnije) početi 13.2., utorak. Prijaviti se i daljnje informacije možete dobiti kontaktom na sljedeće brojeve telefona 095/9004135, 098/9645696 te 091/5913839.
Vidimo se u veljači!
|
|
|
|
|
|
|
|
|