Autor |
Poruka |
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
obozavam ovakva kvazi istrazivanja koja ukljucuju reprezentativni uzorak muske populacije osjecana (N=1). zasigurno razgovor s jednom osobom koja je tu i tamo, navjerojatnije jos kao klinac, otisla u 'zabavu' dopusta naslov tipa "osjecani vikendom odlaze u Madjarsku u potragu za prostitutkama "! Nema boljeg nacina za objasniti ovu kompliciranu psiho-socijalnu pojavu.
I sigurno u Osijeku nema prostitutki. 100%. Samo informacije radi, cure okrecu i do 1000 eura za jednu noc pruzajuci dobrostojecoj gospodi usluge u hotelskim sobama ili u stanovima koji apsolutno ni po cemu ne moraju nalikovati na javne kuce. |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A je ti izjava pa svaki muskarac plaća za sex samo neki to rade cashom, a neki kroz parfeme, torbice autiće i sl.
|
ako je netko s osobom samo zbog sexa i treba plaćati.......... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
I to je neka vijest " Osječani vikendom u potrazi za prostitutkama idu u Mađarsku" pa to je stara vijest ko sam vrag |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
pcelica_maja
Ukupno postova: 20 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
ja znaqm neke koji su bili u madi.... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
CAROLINE je napisao/la: ›
obozavam ovakva kvazi istrazivanja koja ukljucuju reprezentativni uzorak muske populacije osjecana (N=1). zasigurno razgovor s jednom osobom koja je tu i tamo, navjerojatnije jos kao klinac, otisla u 'zabavu' dopusta naslov tipa "osjecani vikendom odlaze u Madjarsku u potragu za prostitutkama "! Nema boljeg nacina za objasniti ovu kompliciranu psiho-socijalnu pojavu.
I sigurno u Osijeku nema prostitutki. 100%. Samo informacije radi, cure okrecu i do 1000 eura za jednu noc pruzajuci dobrostojecoj gospodi usluge u hotelskim sobama ili u stanovima koji apsolutno ni po cemu ne moraju nalikovati na javne kuce.
|
1000 eura!? pa za te pare odem do ukrajine i kupim 3-4 žene. hehe |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
1000 eura!? pa za te pare odem do ukrajine i kupim 3-4 žene. hehe
|
Ili u Bosni nekoliko Kineskinja |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
ja bih ipak potegao do Dalekog Istoka |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Hm... malo kasnim s komentarom, ali ne kontam cemu placanje seksa u kojem ni priblizno toliko toga nije ukljuceno (ne mislim sad tu na emocije i djidje ;-)) koliko se moze dobiti s jednom samosvjesnom i kvalitetnom ribom za dzaba... Dakle, prvenstveno mislim na to da s obicnom kurvom ne mozes raditi sve ono sto mozes s nekom sloboumnom ribom. Dijelom zbog rizika (kad malo bolje promislim, nije bas da bih ju rado lizao po cijelom tijelu ;-)), dijelom zbog cijene, dijelom zbog toga sto ona to "ne radi". Dakle, pljunes pare i dobijes ispodprosjecne kvalitete partnerice i ispodprosjecno kreativnu situaciju.
Los je to deal, ako se mene pita... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
...koja k tome još i glumi, ili broji pukotine na stropu, umjesto da uživa jednako kao ti |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...koja k tome još i glumi, ili broji pukotine na stropu, umjesto da uživa jednako kao ti
|
Hm, to nije do kurve, nego do musterije... nekima to i zene/cure rade... |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ma pol sata je 300kn, bio jedan moj poznanik |
|
|