Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....niže cure su mi ok....jer s obzirom na moju visinu....ni ne zanimaju me visoke...
što se tice mršavije ili elegantno popunjene.....ako je ikako moguce više volim one koje su "taman"...odnosno volim kad se u određenim situacijama ne nažuljam na njezine kosti..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Meni ponekad jako mršave cure/žene izgledaju jaaako privlačno, premda mi je inače mršavost bljak. Recimo, Michelle Pfeiffer. Cijela je jako sitne građe, tako jako mršava, a opet seksi. Joj, kad vidim njena ramena i način na koji joj se ispod kože naziru ključne kosti... uh, pomislim da imam biseksualne sklonosti
S druge strane, mene pojam "chubby" asocira na obješeno, pa neću upotrijbiti taj izraz nego ću reći da "jače" žene mogu izgledati super ako su čvrste. Mislim da je to seksi. Svugdje je ima, a ništa ne visi. Rijetke su takve...
Ipak, mislim da sve najviše ovisi o građi tijela. E sad, vezano uz to, jedno pitanje (i za mužjake i za ženke ). Što za vas znači "zgodna" žena?
Naime, znam jednu curu koja je recimo normalne težine, ali je jako neproporcionalna, sa škembom, skroz ravnom guzom i stupastim nogama. Dosta frajera reklo mi je da je zgodna. Jel onda stvar u tome što smo mi cure kritičnije prema izgledu ženskog tijela? Mislim, ja nikad neću prešutjeti ako mi je neka cura zgodna. Ali ponekad mi stvarno nije jasno što drugi podrazumijevaju pod tim "zgodan". Meni to nije samo "normalna" težina. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
wendy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naime, znam jednu curu koja je recimo normalne težine, ali je jako neproporcionalna, sa škembom, skroz ravnom guzom i stupastim nogama. Dosta frajera reklo mi je da je zgodna. Jel onda stvar u tome što smo mi cure kritičnije prema izgledu ženskog tijela? Mislim, ja nikad neću prešutjeti ako mi je neka cura zgodna. Ali ponekad mi stvarno nije jasno što drugi podrazumijevaju pod tim "zgodan". Meni to nije samo "normalna" težina.
|
Heh, mozda ima lijepo lice? To bi objasnilo sve. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tomo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Shorty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Volim niže cure,a i volim da imaju mesa... Ne previše ali...
I ne slažem se da je bolje oblikovana guza kod mršavica. Druga stvar je kad kipi na sve strane, ali najbolje je kad ima malo mesa na guzi. Kad mi sjedne u krilo da me ne nažulja
|
s obzirom na tvoju konstituciju bojim se da bi prije ti nju nažuljao nego ona tebe
|
Aj ne kenjaj sad i ti. Prošlo ljeto sam dobio 5-6 kg, sad ove godine još toliko i uopće neću izgledat ko da nemam šta za jest. |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ja volim sve sto vole mladi |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Sale car je napisao/la: ›
Ja volim sve sto vole mladi
|
i ja isto. Bitno je da se mladi zabavljaju... hehe |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
wendy je napisao/la: ›
ipak, mislim da sve najviše ovisi o građi tijela. E sad, vezano uz to, jedno pitanje (i za mužjake i za ženke ). Što za vas znači "zgodna" žena?
Naime, znam jednu curu koja je recimo normalne težine, ali je jako neproporcionalna, sa škembom, skroz ravnom guzom i stupastim nogama. Dosta frajera reklo mi je da je zgodna. Jel onda stvar u tome što smo mi cure kritičnije prema izgledu ženskog tijela? Mislim, ja nikad neću prešutjeti ako mi je neka cura zgodna. Ali ponekad mi stvarno nije jasno što drugi podrazumijevaju pod tim "zgodan". Meni to nije samo "normalna" težina.
|
...imam i ja takvu legicu,po opisu kontam si da je to ista osoba...(inicijali m.š.)...cura normalno izgleda i nema ružnu facu,ali ima poveću škembu i jako je uočljiva...ne smije obući usku majicu jer sve kipi...
...zgodna žena?........tu sam
...šalim se..
...zgodna žena bar po meni bila bi nekako ovako,175cm/60kg sa izraženom guzom,znači ne da kad je uhvatiš da osjetiš kosti samo...nikako one tanke nogice koje kad hoda samo što ne puknu,a pogotovo kad obuče čizme pa samo što ne polomi noge...i zgodna žena nije ona kad obuće badić pa joj rebra ispadnu kao da je u konc logoru bila..
...uglavnom,punije cure su mi zgodnije nego one anoreksične mršavice...pod tim ne mislim one baš turbo buce nego pristojno popunjeno...
....bolje da ljulja nego da žulja.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...imam i ja takvu legicu,po opisu kontam si da je to ista osoba...(inicijali m.š.)...cura normalno izgleda i nema ružnu facu,ali ima poveću škembu i jako je uočljiva...ne smije obući usku majicu jer sve kipi...
|
Opis štima, ali inicijali ne
Steam, ima slatku facu, ali ništa senzacionalno. O ponašanju bolje nećemo
Kad mi neka koka zapne za oko na način da mi jezik sam od sebe ispada iz usta , to znači da je super zgodna. U suprotnom teško primjećujem izgled nepoznatih cura. No, kad su u pitanju neke koje poznajem nikad mi nije bilo jasno što frajeri na njima smatraju "zgodnim". Jedno je lijepa ili simpatična ili zanimljiva, a drugo zgodna... A, ne znam, vjerojatno negdje nastaje kratki spoj u muškoj percepciji nasuprot ženske. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Curica je napisao/la: ›
da li vise škicate mršavice, "zdrave", debeljuce?
ukusi su različiti pa očekujem šarolike odgovore!!!
Cameron Diaz ili Drew Barrymore
Kate Moss ili J. Lo/ Selma Hyek
Navalite
|
Utegnute. Al bolje da imaju nego da nemaju |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la: ›
Utegnute. Al bolje da imaju nego da nemaju
|
mene niko ne voli... |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
wendy je napisao/la: ›
Dosta frajera reklo mi je da je zgodna. Jel onda stvar u tome što smo mi cure kritičnije prema izgledu ženskog tijela? Mislim, ja nikad neću prešutjeti ako mi je neka cura zgodna. Ali ponekad mi stvarno nije jasno što drugi podrazumijevaju pod tim "zgodan". Meni to nije samo "normalna" težina.
|
Proslijedi je meni na ocjenjivanje
E vidis tebi to nije jasno kao sto nama nije jasno sto vama dodje "ono nesto" |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Glavno je da cura ima "dušu"! |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
da, i ne zaboravimo, samo ružne su pametne i imaju dušu... :/ |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da, i ne zaboravimo, samo ružne su pametne i imaju dušu... :/
|
Onda volim ružne!
Imaš li ti Poppy dušu?! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
U jednoj rupi je med a drugoj... pomirisi Srecka kad ga izvuces pa ako ne vidis razliku, ti navali opet...
|
majstore, a kako se misliš sagnuti dovoljno da bi ponjušio srećka?
i ne laži o veličini!!! |
|
|
|
|
|
|
|