Autor |
Poruka |
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
extreme sport i recimo ona radnja u intersparu sa sportoskom opremom...biciklima i rolama...kontam da bi tamo trebalo bit...
eto nađemo se forumaši na rolama...hehe |
|
|
|
|
|
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
tonya je napisao/la: ›
Gdje da kupim koačiće pa da se i ja mogu rolati?
|
stvarno zajebana enigma.... možda, recimo, u bilo kojoj sportskoj radnji u državi ili šire? |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Oh, mačkice, pa što se jezdiš. Pa znam gdje mogu kupiti kotačiće, nadala sam se da će mi netko ponuditi besplatan servis rola
Frkt, frkt |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
tonya je napisao/la: ›
Oh, mačkice, pa što se jezdiš. Pa znam gdje mogu kupiti kotačiće, nadala sam se da će mi netko ponuditi besplatan servis rola
Frkt, frkt
|
e to je već drugi par cipela... zanimljiva taktika |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja imam rocesice koje sam kupila još prije 8 godina i koje su hvala bogu još u odličnom stanju,iako sam 2,3 puta mijenjala točkove....
destinacija je naravno cijela promenada...
baš čitam jučer u novinama nekim,sat vremena umjerenog rolanja potroši se 500kalorija mmmmmmmm
|
...a jedan Big Mac oko 2000 ako se ne varam...ispravite me ako sam u krivu |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
duje je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pitanje: koliko rolanje "sjeda" na koljena i koliko trpe... meni iskocila casica vanka pa da znam uopce se pentrat na njih..hvala
|
Ako rolanje opterecuje koljena, onda je trcanje genocid na istima.
IMO rolanje je najbolja aerobna vjezba na suhom :) |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Rajnus
|
zeko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
evo...nađoh ovo na jednoj stranici o zdravlju pa da malo pobijem samu sebe...hehe...iako moram priznati da su ranije govorili da nije baš zdravo za zglobove,al aj...valjda su se ljudi predomislili :)
Njime se, dakle, jačaju mišići i vezivno tkivo, te razgrađuje masnoća i celulit na unutarnjim dijelovima nogu, na bedrima, stražnjici, bokovima i trbuhu, pa ta kritična područja, kao uostalom i cijelo tijelo, postaju čvršća, vitka i zategnuta.
|
Ne postoji spot fat reducing... Rubish |
|
|
|
|
Rajnus
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...a jedan Big Mac oko 2000 ako se ne varam...ispravite me ako sam u krivu
|
BigMac menu tocnije. BTW to je jednoj prosjecnoj zenskoj osobi dovoljno kalorija za cijeli dan. J |
|
|
|
|
cerruti
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam pronašao idealni destinaciju za rolanje, samo vam je potreban auto do tamo, Kopački rit i njihov bent, mir, čisti zrak, prekrasan pogled i naravno nema bojazni da će ti neko djete završiti pod točkovima |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
cerruti je napisao/la: ›
ja sam pronašao idealni destinaciju za rolanje, samo vam je potreban auto do tamo, Kopački rit i njihov bent, mir, čisti zrak, prekrasan pogled i naravno nema bojazni da će ti neko djete završiti pod točkovima
|
potpisujem..danas bila tamo..nije lošeza rolanje..nema auta..ima samo onih dosadnih mušica što lete oko tebe cijelo vrijeme..e da...i pregaženih zmija..bljak...al sve u svemu dobra destinacija...rolama došla tamo,rolama se vratila kući... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Rajnus
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Rajnus je napisao/la: ›
IMO rolanje je najbolja aerobna vjezba na suhom
|
Potpisujem svaki puta kad vidim zgođušne cure na rolama |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Potpisujem svaki puta kad vidim zgođušne cure na rolama
|
Nikad nisam kuzio to "ocno jebanje"... Mislim, kakvo zadovoljstvo covjek ima u gledanju?! ;-)
Ok, osim samog svlacenja pogledom, ali ribe na rolama iako prebrzo prodju, ni predigra ne zapocne kako treba... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|