Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Inače. osnovica Saborske plaće je 16.000,0 Kn |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol: Muško
|
A tebe smeta što ti kao web-master nemaš tu vulu, ha,ha,ha!! |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Ja sam samo moderator ovdje, Leon je webmaster. Radim za kikiriki i sretnija sam od većine saborskih zastupnika...
i jos nekih drugih... |
|
|
|
|
desperadosx
|
To je lijepo za čuti i naravno da te u životu ne bi usrećilo 16.000 kn ukoliko bi imala kompletno sjeban privatan život npr. |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Nesto malo bi me utjesilo ;-)...ali usrecilo ne bi, definitivno. |
|
|
|
|
desperadosx
|
Npr. kupiš si nešto i budeš sretan 1/2 sata,ali nije to ona prava vrsta zadovoljstva i sreće.. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Treba nauciti uzivati u malim stvarima (ajde, perverznjaci, ne mislim sada na to ;-)), svakodnevnim sitnicama koje nam mame osmijeh na lice.
Novac je (nazalost) potreban, ali ga treba trositi mudro i na stvari koje nam zaista TREBAJU, a ne na ono sto nam s TVa porucuju da nam treba. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Gemi
|
Jebote, svaki tvoj post svodi se na to da "čovjek uči dok je živ". Uhh kak mrzim učenje... |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Kad je tako... covjek umire najmudriji... kakva ironija, jel' da?! |
|
|
|
|
desperadosx
|
Po meni,život je samo "olakšan" mudrim raspolaganjem financijama,ali to ne donosi sreću (njegovo posjedovanje) čak ni najzadrtijim materijalistima..Međutim..Ukoliko ste duhovne osobe,lova vas u nekim slučajevima i može usrećiti,npr:odeš u Berlin vidjeti izložbu impresionista, odeš na Karibe preko vikenda prdit u plićaku itd.itd.
Nakon takvih filmova teško da ćeš biti tužan u životu ukoliko svi tvoji najbližnji i situacija u zemlji O.K. i ukoliko imaš sebi blisku osobu.. |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Inače. osnovica Saborske plaće je 16.000,0 Kn
|
zastupnička primanja? koja osnovica? elaboriraj, baš sam se pretvorio u oko. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Leteci mungos
|
@desperadox, nravno da nije problem u lovi... lova ne grize... lova ne cini zlo... ali ljudi cine zlo zbog love... i to je lose... |
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@desperadox, nravno da nije problem u lovi... lova ne grize... lova ne cini zlo... ali ljudi cine zlo zbog love... i to je lose...
|
to ja govorim. lova, oružje, psihofarmaci... materijalni svijet nije dobar ili loš. on je samo katalizator koji pomaže prikazati određenog individualca u pravom svijetlu. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
desperadosx
|
velika masa skrivenih materijalista u gradu-fol produhovljene osobe, a kad ono..
Znao sam upoznati i svećenika koji je napravio smile veći od bilo kojeg smileića kad je na ruke primio barut za Božić od jedne persone, to dobar barut..
Sve puno intelektualaca i finih ljudi, a nisu pročitali ni jednu knjigu dok nisu upisali fax preko štele..Ni onda nisu pročitali knjigu nego skriptu |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@desperadox, nravno da nije problem u lovi... lova ne grize... lova ne cini zlo... ali ljudi cine zlo zbog love... i to je lose...
|
to ja govorim. lova, oružje, psihofarmaci... materijalni svijet nije dobar ili loš. on je samo katalizator koji pomaže prikazati određenog individualca u pravom svijetlu.
|
Oteo si mi rijeci iz usta... |
|
|
|
|
|
|