Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
aj to što izgleda ko reper ... nego se uopće ne uklapa u trg ...
|
mogli su barem to oker postolje ofarbati u boju trga,tih pločica što su već...a onda iza njega fino "pašu"ove narančaste posude-kaljići za cvijeće-drveće...totalna nepodudaranost boja...sramota..što drugo za reći... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
suvišne su sve riječi |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
užas |
|
|
|
|
|
hipi18 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
MA
OVDJE
VIŠE
NITKO
NIJE
NORMALAN...........................
užas................. |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
[irony]
Ma vi ljudi niste normalni. Jeste vidjeli tko je sve za postavljanje tog spomenika? Ej, ima tu političara, književnika, pjevača, kipara, arhitekata i doktora; sve neki pametni i glasni ljudi. Valjda su oni dovoljno pametni da znaju da jednoj mitteleuropskoj metropoli poput Osijeka fali upravo jedan tako upečatljivi simbol po kojem će se moći pamtiti i prepoznati u moru sličnih mitteleuropskih gradova. Već vidim suvenire, razglednice, replike, majice sa likom Oca Domovine na glavnom trgu. Pa to će biti cijeli biznis, ej. Prosperitet i boljitak za cijelu regiju, a i šire. Bit će nam bolje nego da smo dobili euro 2012. Za par godina ćemo moći zatarabiti sve pogone preostale industrije i živjeti samo od turizma na konto Starčevića.
Osim toga, nije ni tako velik, jedva da se vidi među onim žardinjerama. Trebao je biti velik bar ko toranj katedrale. Tako je veliko njegovo djelo i zasluga za Hrvate.
I baš lijepo izgleda, idolično. Nedjeljom poslije mise svi pravi Hrvati imaju da kod njegovog spomenika izmole jednu spontanu skupnu krunicu za boljitak Hrvatske, za napredak regije, za hrvatske generale u Haagu, za dobru turističku sezonu, Đapića kao premijera....
[/irony] |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Zeljka Ukupno postova: 25 Spol: Nebitno
|
strašno! spomenik je prestrašan,a još ako se tomu doda volja onoga komu se postavlja spomenik... Zbilja padamo na svakom testu na kojem ispituju našu poslušnost-svi samo tiho prosvjedujemo i to je to... Spomenik će postai sprdnja ako i "radijator" i to će biti najviše od nas... Iskreno se nadam da ćemo makar na izborima pokazati koliko nam se ovakva zdanja sviđaju i da ljudi ne padaju na jeftinop politikanstvo! kad još zatuli Mate Bulić ... |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a kruna svemu kupon u javnim glasilima:
"Prvih 2000 donositelja kupona može na Trgu Ante Starčevića pruzeti majicu sa likom Oca Somovine"
Uvjet je prebivališe u Osijeku i zaokruženo DA!
treba kome dva kupona? |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Ne znam samo jel Miro Vuco ili Siniša Vuco. Ali čovjek se sigurno zajebavao, nije moguće ozbiljno raditi i napraviti ovo, bradati 50cent.
Treba lagati rijetkim turistima da je to neki reper iz stoljeća 7., te da je ovdje zapravo nastao rap. Možda počnu crnjabe dolaziti u većem broju (a možda i povedu svoje bitches - u tom ću slučaju javno povući sve kritike ove lakrdije na trgu). |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
ela je napisao/la: ›
"Prvih 2000 donositelja kupona može na Trgu Ante Starčevića pruzeti majicu sa likom Oca Somovine"
treba kome dva kupona?
|
Mijenjam kuću na moru za dva kupona. |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Blofeld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ela je napisao/la: ›
treba kome dva kupona?
|
Mijenjam kuću na moru za dva kupona.
|
Evo što je pravi domoljub,prodano!
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
Užas još jednom...ja sam evo u šoku.
Ne mogu vjerovati. Da za spomenik, ali ovako nešto... užas.... |
|
_________________ no fear! |
|
|
|
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol: Žensko
|
Pollux je napisao/la: ›
Užas još jednom...ja sam evo u šoku.
Ne mogu vjerovati. Da za spomenik, ali ovako nešto... užas....
|
quote.
Sto je to?
Neam rijeci.. |
|
|
|
|
InternationalPony
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
a sramoooooote + Mate Bulic?! pa gdje ide ovaj svijet |