Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
strašno......i još jednom strašno.......ne znam kako da kažem al ovo je strašno........ ![Cool](images/smiles/icon_cool.gif) |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
skoda90
Ukupno postova: 60 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
koko
Ukupno postova: 215 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
definitivno jedna od najružnijih stranica ikad... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
flower
Ukupno postova: 2 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ajme, Q club i slicno zaobilazim u sirokom luku kad idem van... AJMO NARODNJACI NA PERIFERIJU, A NE U CENTAR DOGADJANJA!!! PA SE TAMO VESELITE, NE KVARITE SLIKU GRADA! ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
skoda90
Ukupno postova: 60 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ajme, Q club i slicno zaobilazim u sirokom luku kad idem van... AJMO NARODNJACI NA PERIFERIJU, A NE U CENTAR DOGADJANJA!!! PA SE TAMO VESELITE, NE KVARITE SLIKU GRADA!
|
A cuj ja sam stavio link za one koje zanima naravno,nemam ja nist protiv tehna rocka ili sta vec ima.Al pogledaj malo naleti jednom u q pa tamo ti bude puno ljudi dok udjes treba ti 5 minuta.Al ipak svatko voli nesto.
pozdrav |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Skoda90, čovječe, ne stavljaj takve gadosti više na portal.
Treba 5 minuta i da dođeš na red u Mirovinskom, pa nitko ne stavlja link. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
flower
Ukupno postova: 2 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Tooooooooo.... samo perite po njemu!
Nebi tamo otisao gledati one cicibane i prodane duse pa da mi cijucu cijelo vrijeme "ooopa milojka"!
Radije cu slusati radio kod Joze trovaca u redu za hamburger... |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
hack the kju klub blog |
|
![](images/spacer.gif) |
skoda90
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Hehe a imamo u q i umjetni dim al nije to na slici al umjetni se puno bolje primjeti od ovoga od cigara
pozdrav
|
puni ste haj teh tehnologije |
|
![](images/spacer.gif) |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGHHHH!!!
Sad sam pogledao 'blog' sa kućnog računala...
*ljulja se naprijed-nazad od šoka*
PS: Tko još prilagođava stranice određenom internet pregledniku?! Helooo! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
![](images/spacer.gif) |
pic
Ukupno postova: 125 Lokacija: jug 2 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|