Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja imam u tegli mamu kaktus sa 17 kaktusčića koji dobivaju svoje kaktusčiće. Izgleda čudovišno. Opet ću ga morati presađivati. A mamu kaktus sam ukrala iz škole u sedmom razredu. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
haha.... mogu ja dobit jednog malog kaktusića.... soba mi prazna bez njega.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Moguće je da mi je palmica na pretoplom mjestu... Morat ću ju premjestiti, ali ne znam još gdje, kme. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
..ja mislim da na ovoj cijeloj zemaljskoj kugli ne postoji osoba, koja se može mjeriti sa mnom po pitanju neznanja o cvijeću.. vrste cvijeća ne prepoznajem uopće, o povrću da i ne govorim (razlika između peršinovog i mrkvinog lista???) ..da tek ne spominjem to kojekakvo presađivanje i petljanje sa zemljom, ili nekakvo pljevljenje, ne daj Bože!! Ali volim vidjeti cvijeće.. ooobooožavaaammm zumbule i njihov miris.. ah! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ja volim cvijeće. Nije baš da se znam baviti njime, tipa: obrezivati ga, presađivati i tako to, ali kad mi netko pokloni neki sobni cvijet potruditi ću se naučiti kako se o njemu brinuti.. Obzirom da mi je stan takav, trenutno u njemu imam samo jedan cvijet, tj. lišće jer ne cvijeta a u uredu imam vodenu palmu, još neki i neki koji cvijeta.. za taj zadnji sam mislila da ništa od njega kad on procvjetao u 12. mjesecu i cvjeta ko lud.. a isto tako obožavam ruže, karanfile i margarete.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Imam jedan u uredu, i 5 komada kod kuće. Naravno mislim na kaktus. |
|
_________________ |
|
|
|
1step2far
|
Malecka, rezervirat ću bebu kaktus za tebe, pa kad dođem sljedeći put na zasjedanje forumaša dobit ćeš pikavca. |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mrzim cvijeće |
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Malecka, rezervirat ću bebu kaktus za tebe, pa kad dođem sljedeći put na zasjedanje forumaša dobit ćeš pikavca.
|
yey..hvala hvala...dobit ćem kaktus!!!!!!! |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
insomnia
|
Malecka, rezervirat ću bebu kaktus za tebe, pa kad dođem sljedeći put na zasjedanje forumaša dobit ćeš pikavca.
|
a jel bi mogla i ja dobiti jednog.. ? pazit ću ga, obećavam! |
|
|
|
|
1step2far
|
Za tebe, bejbe sve. Ako se vidimo uskoro u domicilnoj nam birtiji ti donosim kaktus-bebu. |
|
|
|
|
|
insomnia
|
Za tebe, bejbe sve. Ako se vidimo uskoro u domicilnoj nam birtiji ti donosim kaktus-bebu.
|
super!! daklem, u subotu na šanku ćemo da se vidimo ja, ti i beba kaktus! ..al ajd ga, molim te, presadi, opljevi i sve te fore.. da ne bih ja nešto.. hm, zeznula
..ako preživi kod mene ovakve, to će onda značiti da sam spremna za kontakt s ljudima.. (tako mi je rekao moj američki psihijatar) |
|
|
|
|
1step2far
|
|
|
|
|