Autor |
Poruka |
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
svaki profil nastao u porsljednjih tjedan dana, a naročito onaj koji postavlja ovakva pitanja mi je sumnjiv čisto sumnjam da je the-one-who's-name-we-do-not-mention otišao i da se neće vratiti
a što se nacionalnosti tiče.. bitna mi je jednako koliko i boja wc-papira u nečijoj kupaoni...
|
potpisujem... |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
a što se nacionalnosti tiče.. bitna mi je jednako koliko i boja wc-papira u nečijoj kupaoni...
|
također se slažem... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
boja papira mi je jako važna- onaj reciklirani mi izriba čajni kolutić...
nacionalnost?...ne! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
fairy je napisao/la: ›
... ali moram priznat da se ne bih mogla udati za muslimana,,,eto,,,,ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila,,,,,samo sam iskrena,,,
|
Kad bi znala... Recimo da se zaljubis do kraja, i pet dana prije vjencanja saznas da je tvoja prava/jedina ljubav druge vjere?
|
eto - kažem ja da je vjera samo glupa komplikacija kad ju nemaš, ne može te tako nešto ni sjebat |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nije mi bitna nacionalnost, al da me netko forsira da preuzmem njegove običaje, e to bi me smetalo. vjerojatno je i fairy na teko nešto mislila.
|
Da, istina, to bi i mene smetalno. |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Možda sad u ovo vrijeme nekima ne predstavlja problem, ali da se povijest ponovi i svako navija za svoju stranu neznam kak bi taj brak završio.Stoga bez uvrede al 1 narod, 1 nacija, 1 vjera. Jer čim se nešto od toga pomiješa uvijek postoje trzavice,možda ne velike ali postoje |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Moja je sestrična već neko vrijeme u vezi s dečkom duge vjere. Po mom mišljenju, oni su savršen par. Međutim, roditelji su im toliko iskomplicirali život zbog te "sitnice" da je sestrična već postala nesigurna i u sebe i u vezu. Tada sam naučila da mi možemo biti tolerantni i liberalni do neba, ali pritisak okoline teško je ignorirati. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
|
Shadow Striker je napisao/la: ›
Stoga bez uvrede al 1 narod, 1 nacija, 1 vjera.
|
tako otprilike razmišljaju i ona izolirana plemena i naselja u kojima prije ili kasnije 70% stanovništva bude retardirano od silnog međusobnog križanja.. psi mješanci su neusporedivo inteligentniji od čistokrvnih.. šta misliš zašto?
a nemiješanje o kojem pričaš.. čisto etički i civilizacijski gledano... jadno. to je sve što imam za reći. |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
|
Stoga bez uvrede al 1 narod, 1 nacija, 1 vjera.
|
tako otprilike razmišljaju i ona izolirana plemena i naselja u kojima prije ili kasnije 70% stanovništva bude retardirano od silnog međusobnog križanja.. psi mješanci su neusporedivo inteligentniji od čistokrvnih.. šta misliš zašto?
a nemiješanje o kojem pričaš.. čisto etički i civilizacijski gledano... jadno. to je sve što imam za reći.
|
ne pričam o plemenima već o narodu, nisam spominjao nikakvo genetičko mješanje ni inceste, uostalom zar bi trebalo značit da su svi ljudi koji su nastali iz brakova iste rase,vjere, nacije mutavi? |
|
|
|
|
|
|
ne pričam o plemenima već o narodu, nisam spominjao nikakvo genetičko mješanje ni inceste, uostalom zar bi trebalo značit da su svi ljudi koji su nastali iz brakova iste rase,vjere, nacije mutavi?
|
ma no. meni je samo takvo razmišljanje jednako plemenskom. ograničeno. nisam ni ja pričala ni o kakvim incestima.. samo o smanjenoj količini genetskog materijala koje prizlazi iz bilo kakvog ograničenog i uvjetovanog križanja. |
|
|
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Nije da je bitno ali je bitno. Ukoliko bi mogao birati volio bih da smo iste nacionalnosti. Naravno da osobnost, ljubav, kvaliteta svega ima prednost ali ipak... |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
|
ne pričam o plemenima već o narodu, nisam spominjao nikakvo genetičko mješanje ni inceste, uostalom zar bi trebalo značit da su svi ljudi koji su nastali iz brakova iste rase,vjere, nacije mutavi?
|
ma no. meni je samo takvo razmišljanje jednako plemenskom. ograničeno. nisam ni ja pričala ni o kakvim incestima.. samo o smanjenoj količini genetskog materijala koje prizlazi iz bilo kakvog ograničenog i uvjetovanog križanja.
|
tu nema ograničenog križanja, ako od 8 milijuna hrvata uključujući dijasporu ne možeš nać nekoga tko ti odgovara onda stvarno... A što se srpkinja tiće hvala lijepo al ni za jednu noć mi ne trebaju. Da zbog takve gluposti se predam neprijatelju ne dolazi u obzir, pa makar bila miss universe. Jer nikad zaboravit neću na kojoj strani je bio moj did,moj otac i svi koji su pali za ovu domovinu. |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
ma no. meni je samo takvo razmišljanje jednako plemenskom. ograničeno. nisam ni ja pričala ni o kakvim incestima.. samo o smanjenoj količini genetskog materijala koje prizlazi iz bilo kakvog ograničenog i uvjetovanog križanja.
|
tu nema ograničenog križanja, ako od 8 milijuna hrvata uključujući dijasporu ne možeš nać nekoga tko ti odgovara onda stvarno... A što se srpkinja tiće hvala lijepo al ni za jednu noć mi ne trebaju. Da zbog takve gluposti se predam neprijatelju ne dolazi u obzir, pa makar bila miss universe. Jer nikad zaboravit neću na kojoj strani je bio moj did,moj otac i svi koji su pali za ovu domovinu.
|
kakva si ti suplja tepsija |
|
|
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
Kostur je napisao/la: ›
Nije da je bitno ali je bitno. Ukoliko bi mogao birati volio bih da smo iste nacionalnosti. Naravno da osobnost, ljubav, kvaliteta svega ima prednost ali ipak...
|
slažem se sa gore navedenim |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
[quote="ruana"]
|
|
tu nema ograničenog križanja, ako od 8 milijuna hrvata uključujući dijasporu ne možeš nać nekoga tko ti odgovara onda stvarno... A što se srpkinja tiće hvala lijepo al ni za jednu noć mi ne trebaju. Da zbog takve gluposti se predam neprijatelju ne dolazi u obzir, pa makar bila miss universe. Jer nikad zaboravit neću na kojoj strani je bio moj did,moj otac i svi koji su pali za ovu domovinu.
|
kakva si ti suplja tepsija shadow strike
|
Zadnja promjena: ruana; 31.07.2007. 12:40; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
|
|