Autor |
Poruka |
lejla
Ukupno postova: 69 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kostur je napisao/la: ›
Treba zabraniti KLASICNU glazbu. U skole uvesti Cecu, Gocu i takve neke cajke a iz knjiga izbaciti Beethovena, Mozarta i ostale "apstraktne" likove.
Da vidis kako bi klinci za 2 godine dilali "Na lijepom plavom Dunavu" u MP3-u po hodnicima. Q-Club bi morao dovesti cijeli orkestar HRT-a i Bečke dječake
Ono sto je "zabranjeno voce" je uvijek interesantnije.
|
hahaha dobra fora... krenule tebe ideje večeras
|
odlično,ima logike...svaka čast |
|
|
|
|
|
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
automatskim oružjem, velikog kalibra ...postavljenim na rafalnu paljbu. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Malo-malo se pojavi tema vezana uz narodnjake i nekakve borbe/osvete/destrukciju.
Hm, mozda je moja perspektiva blagoslovljena, ali ja cajku nisam cuo eonima, niti je taj polusvijet imao bilo kakvog doticaja s mojim. Najblizim susretom harmonikaske vrste moze se smatrati kakav coban koji otpanji cajku i otvori sve prozore u svom golfu ili kadettu. Dobro, i to sto otvorim sve moguce oci po tijelu dok prolazim pored onih kreatura niskoprofilnih cela u Tvrdji, na putu od Big Bena to Tufne i vice versa.
Ako se netko vec zeli boriti protiv cajki, najbolja metoda borbe je edukacija. Opca edukacija, prvo sebe, pa onda i ljudi oko sebe.
Cajke su posljedica odredjenog lifestyle-a, nacina razmisljanja i sustava vrijednosti. Prije par godina je to bilo manifestirano kao "Radiceva", danas su to cajke, sutra ce biti nesto trece. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
bekemen Ukupno postova: 24 Lokacija: U komšiluku... Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako se netko vec zeli boriti protiv cajki, najbolja metoda borbe je edukacija. Opca edukacija, prvo sebe, pa onda i ljudi oko sebe.
|
Leteci mungos mudro zbori, a evo i dokaza: http://antiturbofolk.blog.hr/ |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Cajke su posljedica odredjenog lifestyle-a, nacina razmisljanja i sustava vrijednosti. Prije par godina je to bilo manifestirano kao "Radiceva", danas su to cajke, sutra ce biti nesto trece.
|
Moglo bi se nazvati točnom definicijom. Hrpa djece ide na cajke jer društvo ide tamo, što će reći da se na neki način ne žele izdvojiti iz "većine". Činjenica je da je život lakši tako, ali treba imati želudac.
Tako je bilo i s Radićevom, gdje su svi morali biti viđeni.
Edukacija jeste neko rješenje, ali je pitanje tko bi proveo edukaciju i rekao što je dobro a što loše jer opet svi moraju imati pravo izbora.
Ignoriram cajke. Kao da ne postoje. Što više pričamo o njima, dajemo im veću važnost. A zašto? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
[quote="DanicaV"]
Ignoriram cajke. Kao da ne postoje. Što više pričamo o njima, dajemo im veću važnost. A zašto?
|
slažem se...ali nije ih baš lako ignorirati kad bilo gdje da se okrenem stalno to zavijaaaa::::: ja ih ne slušam..nit ću počet s tim.. ko voli nek izvoli sve dok mene ne kolju s tim je sve 5---... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Ja sam za cajke!
Nek se društvo veseli. |
|
_________________ |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
I ja sam za cajke!
Nek se svi kreteni s kojima ne želim imat posla skupljaju na jednom mjestu, manje će ih bit tamo di ja izlazim! |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ljudi briga vas sto ostali ljudi nemaju ukusa u glazbi. nek se zabavljaju pa sta. ionako u gradu nema bas nesto kvalitetnih lokala pa nek si ih uzmu sve, pa ce se stvoriti nezadovoljna masa a s time i trziste za neki malo kvalitetniji altronativniji lokal jel. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Zgodno zvuči, ali kretena ima neovisno o glazbenom ukusu ili neukusu. Od njih se nećeš tako obraniti...... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
|
Upravo tako, slažem se i sa kolegom bekemenom. Treba početi od sebe, pa onda na druge ljude prijeći. Primjerice: autosugestijom si utuviti u glavu kako su cajke zlo svih zloova na ovome sviejtu, kako one nemaju nikakvu umjetničku vrijednost i slično. Nakon što sam spoznaš navedeno, onda svim prijateljima namjerno danonoćno puštaš (recimo preko mobitela) sve najbolje hitove folka od tako 1929. do 1934. Nakon toga slijedi faza ispitivanja osobe koju želimo odreći od folka uz neizostavno škripanje balonima ili pokazivanje male djece u Somaliji kako gladuju dok im Ceca pjeva na repeat. Učini ovu turu dok se osoba ne izliječi.
Ili jednostavno odustati od borbe i postati poput svih robova mode koja trenutačno vlada, dakle ako ćelavac u mercedesu sluša cajke (u biti nemora biti ćelavac, može imati i malo kose i izgledati poput običnog tipa...) budimo poput njega. možda se i mi tada ošišamo na ćelavo. (mercedes je dodatna oprema). |
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
A moguće rješenje je i izbjegavanje mjesta gdje ne sviraju cajke. Iako se čini da je takvih mjesta malo, ima ih još, samo se treba maknuti malo dalje od Tvrđe. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
bekemen Ukupno postova: 24 Lokacija: U komšiluku... Spol: Muško
|
treba otić u šumu meditirat... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
evo ovako.. obožavam rock, odrasla sam uz dire straitse i dylana. rezala vene na bon jovija i alice coopera. obožavam i zvuke mekog punka - hladno pivo ili gužva u 16ercu.
hip hop isto volim jako, najviše zbog zaraznog ritma, jer sam se godinama bavila plesom, a ples mi je jedna od dražih stvari u životu.
do prije nekog vremena nisam mogla podnijeti čak ni tamburicu, a kamo li cajke...
ali posljednjih godina se nešto promijenilo i više nemam baš ništa protiv jednog ili drugog. ne u smislu da ih želim slušati u autu ili kod kuće, ali da jednom tjedno mogu zaći u koktel ili q, mogu. i bude mi dobro.
e sad... zašto je to tako, još uvijek ne znam. mislim da ima veze s tim što su to neka od rijetkih mjesta u gradu na kojima svi plešu a nitko ne pozira, gdje je totalni raspašoj i gdje - zamisli - te nitko ni zbog čega ne osuđuje.
neko vrijeme sam se brinula za svoj ukus, pa čak i zdrav razum, kad sam shvatila da mi se to sviđa, a onda sam pričala s likom iz tattve, čovjekom koji se kuži u glazbu i svira nešto što s cajkama nema baš nikakve veze. on mi je rekao nešto slično onome što sam i sama pomislila - dobra zajebancija, dobro kreveljenje, ples, dernek i sevdah... eto. |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i postići astralnu projekciju...
otputovati na mjesta gdje čovječanstvo još nije stupilo...
Tamo, gdje nema narodnjaka... i gdje djeca iz Somalije imaju što jesti... |
|
|
|
|