Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
allein je napisao/la: ›
U biti, tko je želio vidjeti kolko su 'cajke' u nama, mogao je vidjeti sinoć u Mini teatru. Iako usporedba Kultur Shocka s Sekama, Draganama nimalo ne stoji, svi su/smo sinoć skakali na iste ritmove....
|
to nema apsolutno nikakve veze jedno s drugim. cak ni narodna glazba nema veze s cajkama.
|
pa... bas da nema nikakve veze... riječi jedne pjesme im idu : "mala, mala, nisam ja budala..."!!!!
ma enivejz, hu kerz, turbo folk je smeće, a ovaj je koncert bio zakon, tako da... |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
allein je napisao/la: ›
U biti, tko je želio vidjeti kolko su 'cajke' u nama, mogao je vidjeti sinoć u Mini teatru. Iako usporedba Kultur Shocka s Sekama, Draganama nimalo ne stoji, svi su/smo sinoć skakali na iste ritmove....
|
to nema apsolutno nikakve veze jedno s drugim. cak ni narodna glazba nema veze s cajkama.
|
Zapetljat ćemo se u genezu cajki, turbofolka (Rambo) i inih derivata mulja.
No da su neki korijeni tog smeća u narodnoj glazbi, jesu. Tome nema spora. Neki 'pjevači' cajki i dalje imaju takav izričaj (ili glasom ili ritmovima) koji je tek malo udaljen od narodnih pjesama. A Kultur shock puno koristi etno elemente u svojoj glazbi... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
oprema je bila odlicna, i zvucno je bio jedan od boljih koncerata u Teatru. Ne odgavara mi ni muzika, a jos vise atmosfera koja se stvorila. |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Citat: ›
rodio se jednom ženio se dvaput ... Oooo Oooo... Sarajevooo...
|
"istok" je u nama, istok je bio tu i puno prije nas i ostat će tu kada nas više niti ne bude. meni je zvuk bio malo krčav al' ajde de... to se na dernecima oprašta. sizif brate, alaj li ga pere... svaka čast. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
svaka čast KS-u, koncert je bio preeedobar...
romanooo romanaaaa
ajd živili |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
meni biloo ok..na sizif nisam stigla a što sam vidjela od ovog nije ono sto sam ocekivala al je biloo dobro |
|
|
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
Meni KS bezveze. Kontam si ja da je to amerima egzotično, ali mene sevdah iritira dozlaboga. |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ma bilo odlično..... meni je na sizifu bilo pljooga heheh nevolim taj hace ili šta več nesviđa mi se jednostavno... al ks je bio do jaja... |
|
|
Poppy
|
saba je napisao/la: ›
ma bilo odlično..... meni je na sizifu bilo pljooga heheh nevolim taj hace ili šta več nesviđa mi se jednostavno... al ks je bio do jaja...
|
ma sizif je bio odlican, al isto meni too much.
jes ti onaj slatki mali s narančastom kapom?! |
|
|
|
|
|
saba
|
ja sam s narandžastom kapom bio heheh šta se nis javila? |
|
|
Poppy
|
ja sam s narandžastom kapom bio heheh šta se nis javila?
|
nisam odma skuzila... a poslje te nisam vidila... drugi put! |
|
|
|
|
|
saba
|
Poppy je napisao/la: ›
ja sam s narandžastom kapom bio heheh šta se nis javila?
|
nisam odma skuzila... a poslje te nisam vidila... drugi put!
|
sad me možeš u gradu napast kad me vidiš hehe |
|
|
|
|