Autor |
Poruka |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
nikada dovoljno patika |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Dvoje conversice, dvoje starke, jedne sketchersice, jedne sportske za, recimo, neke aktivnosti (reebok?)... Trebam još jedne starke!! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja bi se okotio za jedne patike kakve se u rvatskoj ne možeju kupit...
Inace i nosim samo patike... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
patike i naočale su jedini "odjevni" predmeti za koje sam spremna platiti više para. stopala i oči - vrlo bitni dijelovi tijela i treba ih čuvati ako se puno koriste
|
dobro ne naočale..ali na patike mi draže dat više para ..jer ću ih i ovak i onak furat po nekoliko godina...
i ja sam nosim patike... ne mog bez njih...sad sam u predsoblju našla još 2 ..jedne se raspadaju a druge (crne reebok) nosim sam kad jaaaako pada kiša-... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa volio bi imati patike za svaku priliku heh, da mogu kombinirati...a i cesto izmjenjivati da se ne usmrde previse hehe... |
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
imam jedne pume od 7. razreda - one oldskul i još su uvijek čitave!, imam dvs od prošle godine, imam vans od ove godine i imam dvoje urban republic koje su bile za smješnu cijenu u turbo sportu, a patike su odlične |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
spiking of patike, zna li netko mogu li se još igdje kupiti top-tenke? jedan lega ih uzaludno traži već godinama.. |
|
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
dvoje diesel (jedne krem, jedne šarene), jedne lacoste (bijele da oči bole od bjeline), jedne pony (crne, i nikad ih ne nosim jer moje stopalo odbija crnu obuću), jedne reebok (sivo-srebrne).
i oću još. al ne patika. cipelica šunjalica : )
najviše volim neki crossover patika i cipela.
i balerinke/cipele. kao npr ove, zadnje kupljene
|
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Air Jordan VII, XVIII i XXI. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
eee ja bi dala i 1500kn za patike ali ih nemam ,tako da uvijek na nekom snizenju uhvatim neke koje su bile skupe pa si jedino tako mogu priusti, imam ih dosta, ali ja vam to uredjujem,pere,sprejam itd...mrzim kad su mi cipeke ili patike neuredne,tako da jeden pumice imam vec 4 god, starke 8 god itd....ali evo ako nekog zanima u madji u arkadu ima na snizenju super patika,po jako povoljnim cijenama, lacost su bile 350kn, a i inace su im cijene nize a izbor veci,tako da se i zbog jednih isplati ici,ako nekog zanima vise nek se javi na pm. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@alexia jel te mogu pitati gdje si kupila te pony? kontam si u zg, jel tako? |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
dvoje vansica, jedne nosim svaki dan i pocele su se odsivati, a druge su ko nove |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
betty je napisao/la: ›
eee ja bi dala i 1500kn za patike ali ih nemam ,tako da uvijek na nekom snizenju uhvatim neke koje su bile skupe pa si jedino tako mogu priusti, imam ih dosta, ali ja vam to uredjujem,pere,sprejam itd...mrzim kad su mi cipeke ili patike neuredne,tako da jeden pumice imam vec 4 god, starke 8 god itd....
|
Nadju se na net-u i na eBay za pola cijene. Kupis 4 para, od njih prodas tri za skromni profit sa kojim ti je placen cetvrti par... Vecina mojih igracaka je placena na taj nacin... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Reebokice crne "plitke"...ali bih prodao bubreg za potpuno crne visoke Nikeice kakve su furali Megadeth,Testament (i ostala Thrash ekipa) u 90-ima.Zimi furam one vojničke Adidas "patike" i to je to. |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
betty je napisao/la: ›
eee ja bi dala i 1500kn za patike ali ih nemam ,tako da uvijek na nekom snizenju uhvatim neke koje su bile skupe pa si jedino tako mogu priusti, imam ih dosta, ali ja vam to uredjujem,pere,sprejam itd...mrzim kad su mi cipeke ili patike neuredne,tako da jeden pumice imam vec 4 god, starke 8 god itd....
|
Nadju se na net-u i na eBay za pola cijene. Kupis 4 para, od njih prodas tri za skromni profit sa kojim ti je placen cetvrti par... Vecina mojih igracaka je placena na taj nacin...
|
vidis vidis dobra ideja tnx |
|
|
|
|
|
|
|