Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pitanje je koje su prave namjere cure koja zove na cugu. nisam siguran šta vi cure kad pozivate na cugu imate na pameti
|
a kolko znam nisam vražji čitač misli, ni ja ni ostali dio muške populacije, |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la: ›
To onda nije upucavanje nego goli kurac.Upucavanje je kad dođeš pred nekog i kažeš oćeš nećeš.
|
OVO ne bih nazvala upucavanjem..
ja pod upucavanjem smatram onak neko škicanje, tj. barenje.. ispočetka.. pa onda dođeš pa se upoznaš, pa započneš nekakav razgovor valjda.. ? meni osobno nikad nije bio bed prići nekom dečku i pozvat ga na cugu.. a pritom nisam imala apsolutno nikakvih skrivenih namjera tipa-e ovo je čovjek koji će me ženiti.. ovdje je riječ o upucavanju, zar ne?! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
e vidiš...to škicanje može puno toga značiti...da ti se lik sviđa,ili da je lik smiješan pa ga gledaš...ili si bzvz bacila oko na lika tek tolko da vidiš kog ima okolo...brate mili...dođeš,kažeš...e curo ovo ono,lijevo desno,ti se meni sviđaš...a vi bi se škicale...ne moš pobijedit tako |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
e vidiš...to škicanje može puno toga značiti...da ti se lik sviđa,ili da je lik smiješan pa ga gledaš...ili si bzvz bacila oko na lika tek tolko da vidiš kog ima okolo...brate mili...dođeš,kažeš...e curo ovo ono,lijevo desno,ti se meni sviđaš...a vi bi se škicale...ne moš pobijedit tako
|
naravno da je to škicanje samo uvod.. joj... a šta ću ti doći i reći-e, momak, bi ti mene karo malo? mislim, ono |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Bojo
|
|
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Bojo
|
šalu na stranu...pa ne karo...al dođeš i kažeš,ćao...jel te zanima koja kavica sa mnom...ili,brate mili sad mi palo na pamet...malo se potrudiš i nabaviš od njega broj mobitela i pozoveš ga porukom na kavu,ako te je već stid uživo pitat issse,kako sam se ovog samo sjetio,u momentu... |
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pitanje je koje su prave namjere cure koja zove na cugu. nisam siguran šta vi cure kad pozivate na cugu imate na pameti
|
a kolko znam nisam vražji čitač misli, ni ja ni ostali dio muške populacije,
|
Steve: "Look, it is not physically possible for a man to know what a woman wants. Which is very unfair. Because you always know what we want.".
Patrick: "Yeah, because we always have the common decency to only ever want one thing. And do you ever thank us for making it so simple? Never!". |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
|
|
svašta...pa isto što i vi,,,, |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma mi se vama upucavamo.. samo što vama, brate, dok skužite... prošo voz
|
Djelomično je i ovo točno, bar u mom slučaju. Ja priznam da sam malo sporiji
Ali isto tako je žensko upucavanje tako neuobičajeno, kao zgoditak na lotu. Znam, jer mi se par puta to dogodilo. Da ženska prva nešt pokrene, onako klasično na izlasku, preko cijele prostorije pogledavanja pa micpomic je bliže dok na kraju nije kod mene pa neka spika krene. Onda mi se u glavi počnu dešavati monolozi "WTF?? ovo se ne događa, ko me zajebava, šta sad ova mala tu...????" dok pokušavam održavati neku koherentnu komunikaciju.Za to vrijeme svojim držanjem i prostim rečenicama odajem dojam seoskog idiota, što je totalno ugas za poletnu curu. Ona obično onda brzo odustaje, a meni sljedeća dva dana padaju na pamet inteligentne stvari koje sam mogao reći, kako sam ju mogao obrlatiti i sl....Kad se samo sjetim |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
insomnia je napisao/la: ›
|
Očito nešalješ dobre signale. |
|
_________________ |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
svašta...pa isto što i vi,,,,
|
Ne mora biti. Samo pogledaj šta se sve može dogoditi ako mislite da se razumijemo. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
hahaha Kopile je zakon |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Djelomično je i ovo točno, bar u mom slučaju. Ja priznam da sam malo sporiji
Ali isto tako je žensko upucavanje tako neuobičajeno, kao zgoditak na lotu. Znam, jer mi se par puta to dogodilo. Da ženska prva nešt pokrene, onako klasično na izlasku, preko cijele prostorije pogledavanja pa micpomic je bliže dok na kraju nije kod mene pa neka spika krene. Onda mi se u glavi počnu dešavati monolozi "WTF?? ovo se ne događa, ko me zajebava, šta sad ova mala tu...????" dok pokušavam održavati neku koherentnu komunikaciju.Za to vrijeme svojim držanjem i prostim rečenicama odajem dojam seoskog idiota, što je totalno ugas za poletnu curu. Ona obično onda brzo odustaje, a meni sljedeća dva dana padaju na pamet inteligentne stvari koje sam mogao reći, kako sam ju mogao obrlatiti i sl....Kad se samo sjetim
|
Eto priznam, i ja sam mal sporiji, i ti vaši "ženski signali" nekad mogu bit jako slabi čisto onak ko svjetlo kroz gustu maglu iako vi mislite da dajete sve od sebe, i vjerovatno si onda kontate pa kak to on ne vidi, dajte taj ženski potenciometar za barenje okrenite na max, i mi muški nekad zaslužujemo da nas se bari |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
[quote="allein";p="100625"]
Dada, učimo svi na mom primjeru
Hm, istina je da većina muškaraca krivo tumači neke "signale". Ja se stvarno više nikome ne smijem nasmiješiti jer nakon toga imam milijun muka kako da ga se riješim. Katastrofa!
Jedan primjer... Zaštitar u banci. Ja sam, plavuša, stala u totalno krivi red, tj. van reda. Dolazi zaštitar i pokaže mi da se moram pomaknuti. Ispala sam glupa (o, Bože, opet ) pa sam se nasmijala i pomaknula... NAkon toga ga nisam mogla skinuti s vrata i tražio je moj broj kad sam izlazila. Ovakve i slične stvari mi se neprestano događaju.
Zaključak je da se više ne smijem smješkati. U čemu je stvar? Možda u tome što su ljudi uglavnom nadrkani jer se svima uvijek negdje žuri pa se običan, ljubazan osmjeh shvaća kao "barenje" jer je to, kao, nešto neobično? |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
makakvi... to što namignete skrivajuči se iza svoje šape se neračuna :d ...rijetko koja ima muda bilo šta napraviti, a onda kukaju "kako da dođem do njega?" ... jednostavno! priđeš i bok! ... starije cure su malo opuštenije u tome, dođu, kažu i to je to! ... ako ne subotom i želite pozvati na kavicu pošaljite sms makar jer ja mislim da bi svakome liku bilo drago kad bi dobio takvu porukicu gdje ga cura zove na kavicu neku ... nema se tu šta izgubiti! ako je bilo šanse dobit ćete ju, a ako nije bilo šanse nečete ju ni dobiti |
|
|
|
|
|
|
|