Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
danas je ban, nadam se da neće padati kiša, ne da mi se ići autom do tvrđe, pa tražiti parking negdje blizu, opet kisnuti do šatora, pa opet do auta... a ionako imam 15 minuta šetnje do tamo. |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Sutra u podne put Donjeg Miholjca na romulansko pivo i klingonski grah, a navečer ću možda još malo švrljati po osijeku... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
idem malo na odmor, 100km od Osijeka u jedno malo selo na brdašcu.. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ja isto idem u zagreb na tekmu hrvatska - izrael...s tim da ćemo prespavat u nekom hostelu i u nedjelju se vraćam...što znači da u subotu poslije tekme idem zujit po zagrebu i naći neku purgericu |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja isto idem u zagreb na tekmu hrvatska - izrael...s tim da ćemo prespavat u nekom hostelu i u nedjelju se vraćam...što znači da u subotu poslije tekme idem zujit po zagrebu i naći neku purgericu
|
Pamet u glavu, purgerske pičke bi mogle opet organizirat teleskopski doček. |
|
|
|
|
|
Bojo
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja isto idem u zagreb na tekmu hrvatska - izrael...s tim da ćemo prespavat u nekom hostelu i u nedjelju se vraćam...što znači da u subotu poslije tekme idem zujit po zagrebu i naći neku purgericu
|
Pamet u glavu, purgerske pičke bi mogle opet organizirat teleskopski doček.
|
znam...zato sam već počeo pričat tom spikom...kaj je...ja fakat brijem...šora... hehe zbarit ću ih naglaskom |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
|
A gdje ima hostel u Zagrebu? |
|
|
|
|
|
Bojo
|
Blofeld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
|
A gdje ima hostel u Zagrebu?
|
a di nema?
Fulir,nokturno,ravnice,zagreb......... |
|
|
|
|
|
TEDDYPICKERR
Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
jel fulir onaj restoran u ilici,to je i hostel ,ma da?kolko noćenje i kolke sobe?
j na TULUMM:je je jeah |
|
|
|
|
|
Bojo
|
TEDDYPICKERR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jel fulir onaj restoran u ilici,to je i hostel ,ma da?kolko noćenje i kolke sobe?
j na TULUMM:je je jeah
|
ne znam...ja idem u hostel zagreb...110 kn po OSOBI mamu im...al neka...jednom se živi...
dakle...da ne bude offtopic...za vikend sam u zg-u |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
prvo pogledat tekmu kod lege uz dosta piva, zatim u šator na urbana i još dosta piva i na kraju la grande final u tufni uz još malo piva he he vidim idealna subotica |
|
|
|
kripl
Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Ja idem na Urbana, pa u jedan moj kaf (tajna) i onda u Tufnu i Bastion |
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sutra u podne put Donjeg Miholjca na romulansko pivo i klingonski grah, a navečer ću možda još malo švrljati po osijeku...
|
daj javi kak je bilo na tom grahu, baš me zanima |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
idem se oblokat ko krmacka, danas sam polozila vozacki, sigurno cu zavrsit negdje u tvrdi |
|
|
|
|
|
|
|