Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Festetić:Pivarski dani Tvrđi su donijeli samo pijance i buku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
TataMata

Ukupno postova: 1180
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.10.2007. 14:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Blofeld je napisao/la: ›
Gosp. Festetić nije baš idealan kritičar lokalnih zbivanja, jer ne znamo točno u kojoj je sad stranci.

Trebalo bi da je hdssb-ovac, zato i "preskače" predsjednika GČ koji je iz HSP-a.

Ukupno postova: 838
Post Postano: 13.10.2007. 14:52 
Naslov:  

mislim da je mjesto krivo odabrano,kao prvo previse skola je tamo, i onaj park nije mjesto za takvo dogadjanje,ne treba grad biti spavaonica ali ipak su malo pretjerali...razumijem te ljude koji zive u tvrdji, dovoljna im je buka od vikenda,a sad jos i ovo, pa im jos klinci seru i pisaju pod prozor, mislilm da bi grad trebao rijesti problem tvrdje i njzinim stanovnicima ponuditi stanove na drugim lokacijama.a od tvrdje napraviti nesto za mlade.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Svebor

Ukupno postova: 1672
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.10.2007. 15:21 
Naslov:  

dobar je tekst čovjek napisao.
diglo je tenzije, ljudi razglabaju i prašina se digla.

Ukupno postova: 22
Post Postano: 13.10.2007. 15:28 
Naslov:  

E ovako ...
Nije to zbog buke nego zbog glazbe .. da je Ceca dosla svi bi bili sretni jel da??? mrssss....
Uz ovakve gluposti nocni zivot Osijeka ce propast(a vec i je na samom rubu)..

njofra_13
Ukupno postova: 7
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.10.2007. 15:39 
Naslov:  

Daj jebem vam majku ko jos ide spavat u 23:00 a pustite mlade nek se napiju dok mogu!Smile

wastedbass

Ukupno postova: 273
Post Postano: 13.10.2007. 15:40 
Naslov:  

Miki_ je napisao/la: ›
E ovako ...
Nije to zbog buke nego zbog glazbe .. da je Ceca dosla svi bi bili sretni jel da??? mrssss....
Uz ovakve gluposti nocni zivot Osijeka ce propast(a vec i je na samom rubu)..

mislim da nema veze sa cecom, nego slazem se donekle ako se rade sranja po tvrdi i ako je to problem stanarima u tvrdi oni to ne moraju trpiti ali to je samo lokacija u pitanju ,
drugo meni su ovi dani piva odlicni barem jednom godisnje se na stage-u izmijene svi bendovi koji su dobri (mislim na glavne bendove) koliko mi je ljudi izvan grada reklo da su bash ljubomorni sto se nista takvo ne dogada kod njih,
trece ovo sa westom je svima valjd jasno da je istina i da bi se takve stvari trebale rijesiti pa bokte 30 metara su od policijske stanice ,
4 nest je cudno sa pivom iz boce bash nije dobar okus

Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 13.10.2007. 16:03 
Naslov:  

TataMata je napisao/la: ›
Gosp. Festetić nije baš idealan kritičar lokalnih zbivanja, jer ne znamo točno u kojoj je sad stranci.

Trebalo bi da je hdssb-ovac, zato i "preskače" predsjednika GČ koji je iz HSP-a.

On je iz HSLS-a, Ls-a današnjeg. Išao je samnom u razred u srednju školu, oduvijek je bio jedan od onih koji puno prica a malo kaže, i uskace sam sebi u usta, vidjela sam ga poprilicno pripitog kako baulja po tvrdji sa plasticnom casom u ruci, naravno pive od 7 kn....a di je pišao kad ga potjeralo hm?....a lega moj....

Ukupno postova: 3149
Post Postano: 13.10.2007. 16:04 
Naslov:  

Uma je napisao/la: ›
TataMata je napisao/la: ›

On je iz HSLS-a, Ls-a današnjeg. Išao je samnom u razred u srednju školu, oduvijek je bio jedan od onih koji puno prica a malo kaže, i uskace sam sebi u usta, vidjela sam ga poprilicno pripitog kako baulja po tvrdji sa plasticnom casom u ruci, naravno pive od 7 kn....a di je pišao kad ga potjeralo hm?....a lega moj....

Ja zivim u GČ Tvrđa i nitko me nije pitao zelim li da plemeniti Festetić laje okolo u moje ime...
Serem mu se u plemenite carape...

Zadnja promjena: Circa; 13.10.2007. 16:20; ukupno mijenjano 1 put.

Post Postano: 13.10.2007. 16:07 
Naslov:  

Ajmo prestat kakit. Tvrdja je odavno postala disko klub Osijeka i za to nije odgovorna "Jesen uz Osječko"...

Uostalom, koja bi to bila bolja lokacija za takvu manifestaciju? Lijeva obala je, sto se tice buke, jos gora...
Mozda Klisa, Bobota, Nemetin, Čokadinci, Ernestinovo...?
Sta mislite kako bi tamo narod reagirao na dernek kad tamo ima samo lokalna birtija???

Ne volim rasprave tipa "ja mislim ovo ili ono", a sve je receno bez argumenta...

Post Postano: 13.10.2007. 16:15 
Naslov:  

Ingo je napisao/la: ›
meni ne smeta buka, ali mi smeta sto je to sve tako jadno i jeftino ... a jos je jadnije sto su to napravili kraj najvece koncentracije skola.

Klinci koji iz skole zbrisu u sator na pivo bi ga ionako popili, ali u nekoj od birtija u Tvrdji...
Tako da problem nije u satoru, vec u sklonosti alkoholu kod mladih...
Nisu to sad klinci koji su odjednom poceli pit kada se razapeo sator, svi oni pivo piju i ovako i onako samo sto sada nisu razbacani po kaficima vec su svi na jednom mjestu...

Jebes mi sve, koji smo slijepci...

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 13.10.2007. 16:23 
Naslov:  

treba to izorganizirat u krugu pivovare.
em periferija,em prometno povezano, em mali troškovi dostave pive,em će potjerat golubove-leteće štakore - sa obližnjeg silosa a ljudi na jugu ionako navikli na višednevnu buku, izučeni onim proslavam dana četvrti.

sheila

Ukupno postova: 1036
Post Postano: 13.10.2007. 16:53 
Naslov:  Re: Festetić:Pivarski dani Tvrđi su donijeli samo pijance i

sranja će po tvrđi, kao i bilo gdje drugdje, biti uvijek,nisu krivi ni dani piva ni organizatori ni kafići,ni vrsta glazbe...

MissTake

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 13.10.2007. 16:58 
Naslov:  

imala sam sreće tako da sam gulila srednju u tvrđi....

nema lošijeg dijela grada za stanovanje po pitanju kvalitete kuća. općenito to su grozni dvorišni stanovi-kuće gdje je maltene svakome prvi ili drugi komšija neki kafić

treba iseliti tvrđu, prebaciti sve srednje u nju ili fakultete, po mogućnosti oboje, ali sumnjam da bi bilo dovoljno mjesta-jer se zgrade ne smiju rušiti(kulturna baština itd....) i naravno otvoriti što više kafića

napraviti enklavu, svaki čet-pet-sub okružiti tvrđu specijalcima koji će na ulazu provjeravati osobne tako da slučajno malđarija ispod 15-16(kol'ko već godina treba za ostanak poslije 23h) ne bi ušla unutra.... a za fajront svako jutro oko 3-4 baciti par suzavaca da rasjtera rulju

SVI SMO MI VUCO
the_beast
Ukupno postova: 1
Post Postano: 13.10.2007. 17:12 
Naslov:  Re: Festetić:Pivarski dani Tvrđi su donijeli samo pijance i

najbolje bi bilo da se cjelokupna mladež u gradu Osijeku baci s mosta i pokuša ostati na dnu, gdje bi mogla kreirati nekakav svoj "UNDERWORLD", možda bi tako svim bakicama i djedovima olakšali ostatak života u ovom gradu. Problem ne leži u buci i pijanoj mladeži, problem leži u svijesti cjelokupne starije populacije. Za njih je mladež iskvarena, nadrogirana, pijana - u redu, prihvaćam to stajalište, ali pružite mi vi stariji dobar primjer ponašanja. Ponudite NAM neke kvalitetne sadržaje da ovaj očaj od života pretvorim u nešto kvalitetnije, da mi se cijeli tjedan ne svodi na razmišljanje što ću i kamo ću za vikend, a kada dodje vikend, da ne moram gledat "sve te pijanje maloljetnike" kako prave budale od sebe. Da vas uistinu zanima kako je mladima, pitali biste ih, ali ovako, imam osjećaj da vas boli neka stvar. Oprostite na ovakvoj količini frustracije, neke stvari jednostavno se ne mogu zaobići. Ako se "oni" usude rušiti nešto što ovom gradu i njegovoj "mladeži" pruža zadovoljstvo jednom u godini u trajanju sedam dana, onda se mi makar mozemo potruditi da se ostatak svog života zapitaju što bi oni mogli učiniti za nas...

JuniorRiot

Ukupno postova: 2
Post Postano: 13.10.2007. 17:16 
Naslov:  

Circa je napisao/la: ›
MissTake je napisao/la: ›
mislim poduzetnici naprave oktoberfest i nitko se ne žali a mi neki mali dernek i odmah "svi na noge"

Oktoberfest je odlican primjer!
Gledao sam neku reportazu na TV-u, gostii dolaze iz Australije, Kine, Burkine Faso...
A dolaze na sta? Dolaze na festival piva i dekoltiranih konobarica... Nema tu velike pameti, samo dobra zabava, a svaki gost ostavi pozamasnu hrpicu eura... Jebote, ja bi sve dao da mi netko cijeli dan urla pod prozorom samo da to adekvatno i plati...

istina, ali oni su drugačiji kapacitet nego mi, kod njih je to već rutinski svake godine imati oktoberfest, ne moraju iči u školu, na posao.. gdje si bio? na oktoberfestu i sve se pravda... no oke..
nije mi ni najmanje jasno šta svi odjednom imaju protiv dana piva, tak i tak su navikli na buku preko vikenda i tučnjave i slične stvari. nek se skuliraju, to je jednom godišnje, ne svaki vikend..

Skoči u forum: