Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
ok, sve to stoji.. moj cilj s ovim topicom je bilo pitati VAS da li biste vi mogli tako nakon mjesec dana se vjenčati s nekim, ne zanimaju me tamo neki.. ok, sve ovisi od pojedinca bla bla.. iz tvojih postova kontam da bi ti mogao napraviti tako nešto? (correct me if I'm wrong..)  |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
....sve to može proci i naj taj nacin da do svega toga ne dođe....iako nisu dugo bili skupa.....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
....moj stav je da o braku ni ne razmišljam....odnosno....još uvijek sam u fazi traženja djevojke....
...a sve ostalo se pocme razvijati tek kad riješim ovaj prvi uvijet....što ne znaci da ne bi mogao pristati na brak i nakon mjesec dana....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
... mene institucija braka baš nešto i ne zanima, tako da... ne znam što bi se moralo desiti u ovoj ludoj glavi da promijenim mišljenje.
to je ionako samo papir. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
venecia Ukupno postova: 21 Lokacija: centar Spol:  Žensko
|
ne to nikako, ako nisi siguran u nešto ne srljaj, papir nikome ništa ne znači, a kada dođe do razvoda papirologiji nikada kraja... |
|
|
|
|
 |
Tuba
Ukupno postova: 245 Lokacija: u shumarku skrivenom... Spol:  Žensko
|
ne to nikako, ako nisi siguran u nešto ne srljaj, papir nikome ništa ne znači, a kada dođe do razvoda papirologiji nikada kraja...
|
znachi,ako ispadne da je idiot nakon par god,njemu posvetish zivot,i na kraju si vrlo lako moze sve pokupit,a s papirima bi doshlo do podjele imovine,sve pola pola. |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
ja se udajem 30.10. zbog novca |
|
|
|
|
 |
insomnia
|
da, ne znam da bi mi se dalo petljat to s razvodom.. Ne vidim uopće poantu braka, ma tko li ga je izmislio uopće i zašto.. Zašto je sad potrebno potpisati taj neki papir.. I kako možeš znati da ćeš htjeti biti s tom osobom cijeli život? Toliko se toga može desiti.. people change.. I šta, onda se daviti s razvodom.. i tako u krug.. |
|
|
|
 |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
Predbračni ugovor. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
ima brata?!  |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
ma nema, al snaci cemo se za tebe nekako |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Što se mene tiče, brak kao pojam nema smisla. Važno je partnerstvo i poštovanje, a ne prsten i papir. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol:  Muško
|
Bas sam u subotu bio kum. Znaju se vec 3 godine i zive vec godinu skupa. Sve OK.
Ali dosao svirac koji je iz makednije i prica je da je prije 30-ak godina u nekim svatovima upoznao zenu (znaci to vece), pitao je iz zezancije da li se zeli udati zanjega, ona rekla OK, i odmah roditeljima i u sretnom braku su vec 30-ak godina. A covjek je intelektualac, profesor glazbe.
U zivotu nema pravila, ljubav je slijepa |
|
|
|
|
 |
insomnia
|
jao kako romantično...
ok, ovo uopće nije romantično..  ako ćemo na brak gledati kao na nekakvu investiciju, e pa onda... ja se prva za takvog ne bih udala!  |
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
ok, ovo uopće nije romantično..  ako ćemo na brak gledati kao na nekakvu investiciju, e pa onda... ja se prva za takvog ne bih udala!
|
stvarno, užasan si allein.  |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
 |
|