Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Jesen uz Osječko 2008.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
PsychoSoldier

Ukupno postova: 1719
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 02.10.2008. 20:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

u trgovinici laganini 1l ceki i nest sitno... sad krecem do nje i u sator hehe

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
spin

Ukupno postova: 225
Zabranjen pristup
Post Postano: 02.10.2008. 23:18 
Naslov:  

LONDON - Novo istraživanje otkrilo je da su alkohol i duhan mnogo opasniji od nekih ilegalnih droga, poput marihuane ili ecstasyja, te bi se, kao takvi, trebali svrstati u pravnom sustavu, zaključuje se u novom britanskom istraživanju.

Profesor David Nutt, jedan od istraživača, predložio je novi okvir za klasifikaciju štetnih supstanci, koji će se bazirati na određenom riziku koji droga predstavlja za društvo. Na listi štetnosti, alkohol i nikotin, rangirani su među 10 najopasnijih supstanci.

Nutt i njegovi kolege koristili su tri faktora, kako bi utvrdili štetu povezanu s nekom drogom, fizičku štetu za konzumenta, droge koje potencijalno vode do ovisnosti, te utjecaj konzumacije droge na društvo. Zatim su dvjema grupama stručnjaka, psihijatrima specijaliziranim za ovisnosti te policijskim službenicima s medicinskom ili znanstvenom strukom, dali da ocjene 20 različitih droga, uključujući heroin, kokain, ecstasy, amfgetamin i LSD.

Kada su se ocjene zbrojile, heroin i kokain, ocjenjeni su najopasnijim, a slijede ih barbiturati i ulični metadon. Alkohol je zauzeo peto mjesto najštetnijih droga, dok je duhanu pripalo deveto mjesto. Marihuana je 11., a na kraju popisa našao se ecstasy.

Sudeći po dosadašnjoj politici prema drogama u većini zemalja svijeta, alkohol i duhan ne nalaze se na popisu ilegalnih droga, dok su marihuana i esctasy ilegalni.

Duhan uzrokuje 40 posto svih bolničkih liječenja, dok jer alkohol krivac za više od polovice hitnih bolničkih intervencija. Također, alkohol šteti društvu na mnogo drugih načina, oštećuje obitelji te je glavni razlog policijskih intervencija.
Dok se stručnjaci slažu da bi kriminalizacija duhana i alkohola bila vrlo izazovna, s druge strane smatraju da bi vlade trebale ponovno ispitati kazne predviđene za ilegalno konzumiranje droga te kaznama skrenuti pažnju na prave rizike i štetu koju donosi droga. (večernji list)

Eto da ne kažete da vas nisam na vrijeme upozorijo i skrenuo pažnju na veliku štetnost alkohola kojega i pivo, premda je prehrambeni proizvod, sadrži u dovoljnim količinama da se alkoholizirate i steknete ovisnost o njemu.
Nadam se da ćete se doka ga budete ispijali, sjetiti ovog članka i mojeg upozorenja.
Very Happy

marin_00
Ukupno postova: 10
Post Postano: 02.10.2008. 23:33 
Naslov:  Re: Jesen uz Osječko 2008.

ma daj ajde,presmijesno... bas ruganje,svake godine pivo sve skuplje i skuplje... kake su to akcije? ako su dani piva... a i grupe su mi neke stvarno,svake godine isto,ajde imas ajs i zabranjeno jedino ok ... sve u svemu bljak!

insomnia

Ukupno postova: 2665
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.10.2008. 8:27 
Naslov:  

Ja sam se sinoć bome fino provela. Tamno pivce (iz čaše, ne iz boce osijek031.com smile) i Praxitensi, koji su mi bili odlični. Pjevač mi je bio urnebesan u onom svom outfitu Smile

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 03.10.2008. 9:19 
Naslov:  

joj ja ne volim Praxitense, Leso pjevac je totalno ok lik inace, ali mi ima najiritantniji nastup ikad...Tako da sam vecinu proveo vani...

Admin

Ukupno postova: 4122
Post Postano: 03.10.2008. 10:33 

U redakcijski e-sanducic [redakcija at osijek031 tocka com] pristiglo je priopcenje za javnost organizatora Jeseni uz Osjecko:

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Najavljena rock atrakcija iz Srbije, grupa Darkwood dub, nažalost nije stigla na otvorenje Jeseni uz Osječko.

Zbog administrativne pogreške prilikom izdavanja dozvole za prelazak granice, na graničnom prijelazu zaustavljeni su članovi grupe Darkwood dub, te niti nakon višesatnih pregovora nisu uspjeli ući na teritorij Republike Hrvatske. Tako je koncert za otvorenje Jeseni uz Osječko ostao bez najavljene atrakcije večeri. Prema riječima organizatora, u narednim danima skupina Darkwood dub pokušat će ispraviti propust i ipak organizirati nastup na Jeseni uz Osječko. Datum mogućeg nastupa bit će objavljen naknadno u medijima. Ovim putem ispričavamo se svim fanovima grupe Darkwood dub koji su pohrlili na najavljeni koncert iz svih krajeva Slavonije i Baranje, te se iskreno nadamo da ćemo uspjeti organizirati obećani koncert isprike.

Pivovara d.d.
Noktua

marin_00
Ukupno postova: 10
Post Postano: 03.10.2008. 10:53 
Naslov:  

vec im je krivo krenilo...
organizatori svaka cast Smile

Svebor

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 03.10.2008. 11:09 
Naslov:  

ma tamo na Bajakovu cjepidlačili.
nije darkwud u glazbenoj uniji koju priznaje Hrvatska nego nekoj trećoj... pa sada ili će se učlaniti u onu priznatu od naše strane ili će se opet jebavati na grani unatoč svim papirima. naravno, ukoliko nalete na carinske službenike koji će se baviti pravim problemima tipa šverc nafte, cigareta, droge, a ne prcati nekoga što ima glazbalo i pojačalo. Very Happy

Ukupno postova: 225
Zabranjen pristup
Post Postano: 03.10.2008. 11:27 
Naslov:  

insomnia je napisao/la (Pogledaj post): › Ja sam se sinoć bome fino provela. Tamno pivce (iz čaše, ne iz boce osijek031.com smile) Smile

hahaha...daklem raspravica o ženstvenosti ipak nije bila uzaludna Laughing

baš mi je dargo...i da znaš da sam ponosan na tebe. Smile Wink

justice

Ukupno postova: 1371
Post Postano: 03.10.2008. 11:48 
Naslov:  

e @popcorn k. nemaš pojma kad pričaš takve gluposti,kakvi crni hr. bendovi??? tog ranga kao darkwood dub nemamo ni jedan,

a tebi @spin mogu samo reći da si brate mili takav čoban da je to za nepovjerovati,
e da ja nisam srbin i boli me živo za osječko pivo a ta "anonimna" grupa je jedino što je trebalo valjati na ovom pivskom festivalu a da nije bilo zadnje 3 godine u gradu na svirci...

a leso i praksoši su bili ludilo

Ukupno postova: 2665
Post Postano: 03.10.2008. 12:04 
Naslov:  

spin je napisao/la: ›
insomnia je napisao/la (Pogledaj post): › Ja sam se sinoć bome fino provela. Tamno pivce (iz čaše, ne iz boce osijek031.com smile) Smile

hahaha...daklem raspravica o ženstvenosti ipak nije bila uzaludna Laughing

baš mi je dargo...i da znaš da sam ponosan na tebe. Smile Wink

Nema potrebe, jednostavno nije bilo piva u boci za kupiti tamo. A i plastična čaša mi je bila lakša za držati.Smile Hebemu, al cigaršpic sam bila zaboravila u drugim hlačama, demit osijek031.com smile

Ukupno postova: 90
Post Postano: 03.10.2008. 13:32 
Naslov:  

justice je napisao/la: ›
e @popcorn k. nemaš pojma kad pričaš takve gluposti,kakvi crni hr. bendovi??? tog ranga kao darkwood dub nemamo ni jedan,

a tebi @spin mogu samo reći da si brate mili takav čoban da je to za nepovjerovati,
e da ja nisam srbin i boli me živo za osječko pivo a ta "anonimna" grupa je jedino što je trebalo valjati na ovom pivskom festivalu a da nije bilo zadnje 3 godine u gradu na svirci...

a leso i praksoši su bili ludilo

slažem se...

stajger
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.10.2008. 14:47 

Jel zna ko kad su Majke?

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.10.2008. 14:49 
Naslov:  

stajger je napisao/la: › Jel zna ko kad su Majke?
Majke ne nastupaju u sklopu Jeseni uz Osjecko.

Sto se tice njihovog koncerta: SD Zrinjevac: Majke & Zinedin Zidan

Ukupno postova: 426
Post Postano: 03.10.2008. 17:48 

Leon je napisao/la (Pogledaj post): ›
Najavljena rock atrakcija iz Srbije, grupa Darkwood dub, nažalost nije stigla na otvorenje Jeseni uz Osječko.

Zbog administrativne pogreške prilikom izdavanja dozvole za prelazak granice, na graničnom prijelazu zaustavljeni su članovi grupe Darkwood dub, te niti nakon višesatnih pregovora nisu uspjeli ući na teritorij Republike Hrvatske.

baš me zanima o kakvoj je administrativnoj pogrešci riječ. nadam se da nema veze sa zaboravljanjem pisanja garantnih pisama za članove grupe.

On a Quest for Love like the Proceed drummer

Skoči u forum: