Autor |
Poruka |
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol: Žensko
|
RAZOČARAVAJUČE!!!!! |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Igre za čobane? Olimpijada starih športova? razočaravajuče? Jesmo mi prijašnjih godina poječivali istu manifestaciju? Što je ono bilo osim najobičnije pijanke maloljetnika koje se tome i nisu mogli ili htjeli kontrolirati u količini unešenog alkohola? Što je ono bilo, dva šatora - točionica piva i imaš za jesti i to je bolje od ovog sadržaja koji ima razne aktivnosti? Ne nisu seljačine oni kojima se sviđa ovaj program nego upravo onima drugima... |
|
|
|
|
|
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zna li netko kolika je ta 'simbolična' cijena za fijaker? |
|
|
|
|
|
pennywiser Ukupno postova: 73 Spol: Nebitno
|
nekak i bolje da nije bilo ničega ove godine , a ne ovo... |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
pennywiser je napisao/la: ›
nekak i bolje da nije bilo ničega ove godine , a ne ovo...
|
onda bi tek pljuvali... |
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
A jedan dan ću otić, baš da vidim ... mogli su baš ubacit jedan dan starogradskih evergreena ... i jedan dan all around band, stilovce ili pasagge ....bilo bi zanimljivije..a ne preskupo.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ePo je napisao/la: ›
Zna li netko kolika je ta 'simbolična' cijena za fijaker?
|
mislim 10kn..pijes kolko mozes |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
centurion je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ePo je napisao/la: ›
Zna li netko kolika je ta 'simbolična' cijena za fijaker?
|
mislim 10kn..pijes kolko mozes
|
wuhu, ako je stvarno 10kn jako jako mi se sviđa |
|
|
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
ako je tako,ja sam ponosna što sam seljačina!!!!!
Angelium je napisao/la: ›
Igre za čobane? Olimpijada starih športova? razočaravajuče? Jesmo mi prijašnjih godina poječivali istu manifestaciju? Što je ono bilo osim najobičnije pijanke maloljetnika koje se tome i nisu mogli ili htjeli kontrolirati u količini unešenog alkohola? Što je ono bilo, dva šatora - točionica piva i imaš za jesti i to je bolje od ovog sadržaja koji ima razne aktivnosti? Ne nisu seljačine oni kojima se sviđa ovaj program nego upravo onima drugima...
|
|
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja pijem vino |
|
|
|
|
|
GrgaZlatoper
Ukupno postova: 206 Lokacija: iza čoška opali te Joška Spol: Muško
|
Kako se ovdje možeš nasmijati čitajući postove raznoraznih 'pokondirenih' tikvi kojima su otac i mater došli u ovaj kobajage grad iz neke 'Pripizdine Donje' gdje nisu mogli biti ni čobani jer ni za to intelekta nisu imali. |
|
_________________ Ujo na n-tu kada n->∞ |
|
|
|
Hrvoje24 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
joj što volim ove koji stalno pametuju i prigovaraju!
kome se ne sviđaju tamburice nek ni ne dođu, a ja sam siguran da će opet biti šator pun do zadnjeg mjesta i presretan sam što ću opet nakon godinu dana moći uz zvuk tamburice sa društvom popit i uživat u najljepšoj glazbi na svijetu!
Imam 19 godina i Slavonac sam, Osječanin, i obožavam ovu vrstu glazbe! ko kaže da je zo ta ljude 50+, ti nek se pokopaju od gluposti... kome se ne sviđa, nek ni ne dođu!
Svaka čast organizatorima što su nam omogućili ovakav program i nek nikada više ne bude ništa osim tamburaša!!!!!!
Njegujmo slavonske običaje, slavonsku glazbu i budimo ponosni na svoje!!!!! |
|
|
|
|
|
naOpaka bajka Ukupno postova: 3 Spol: Žensko
|
Lijepo od organizatora što su ipak namakli novac za to da nam priušte bilokakav 'event', ali žalosno je to da je isti primjeren samo za one koji imaju 50+ godina, kako je već netko spomenuo. Iako se i nekoličina mladeži može pronaći u tom glazbenom 'žanru'. Daleko od toga da ne cijenim tamburice, ali Jesen uz Osječko nikad nije bilo bez bar jednog pravog i velikog izvođača. Ako se sjetimo prošle godine kad su bili Kud Idijoti, Pušenje etc etc...ova godina je totalni lapsus i promašaj. Bolje da onda ničeg ni nema. Jedino što vrijedi pogledati je izložba u Arheološkom muzeju. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
mrgud1986 Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
5 kn pivo...brate...tambura i pivo po toj cijeni, i daj masne cvarke i di ces bolje |
|
|
|
|
|
|
|