Autor |
Poruka |
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Evo za one koje zanima makrobiotička i vegeterijanska kvalitetna hrana koja se može pojesti u restoranu BioQ ,a nalazi se ovdje. |
|
|
|
|
|
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol: Nebitno
|
Trenutni favorit i izvor zadovoljstva kod mene je bez velikog razmišljanja Josić Zmajevac.
Možda jerbo volim sve što je ispod peke i dobre riblje specijalitete .
Ambijent je po mom ukusu, jedini minus mi je razmak od A-B.... |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Hamburger kod Joze. Al' stvarno! Moj omiljeni tjedni menü. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Lucky Luke je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Trenutni favorit i izvor zadovoljstva kod mene je bez velikog razmišljanja Josić Zmajevac.
Možda jerbo volim sve što je ispod peke i dobre riblje specijalitete .
Ambijent je po mom ukusu, jedini minus mi je razmak od A-B....
|
koliko god voljela ići tamo i koliko mi se sviđa ambijent, na hrani, osobito ribi, moraju još dosta poraditi...
eto, uskoro idem, da vidim jesu li se popravili od prošli put
a što se tiče razmaka od AdoB, mislim da mu je bus pun pogodak - sjedneš, voziš se i piješ i jedeš do mile volje |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
|
DonQuijote je napisao/la: ›
onaj restorančić u mađarskoj retfali... sa štrosike desno kod one male benzinske i onda 200-tinjak metara dalje s desne strane... ne izgleda ekskluzivno, ali je klopa odlična.
|
Attila Varga.... |
|
|
|
|
|
Bili u subotu pred svisvete u Zelenoj Žabi u Kopačevu
Nikoga živoga, konobarica neka stara mrzovoljna raga, fišplata ,šaran,som,smuđ obična masna katastrofa. Jedino pozitivno povoljna cijena....
Zaboravi.... |
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Hrana iz Prehrane me u nekoliko navrata iznimno ugodno iznenadila, stoga preporučam svima, osim onima kojima su bitni lokacija i interijer. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
na žutoj podmornici su 2 porcije girica za 20 kn... predobro su mi sjele... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
hohenfels Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
kudjaokomtiskokom je napisao/la: ›
Meni je jako ukusno u hotelu Waldinger, ali sam cula da su digli cijene pa se ne usudim ici..
u Galiji mi je kuhar presolio jelo tako da sam skoro umrla, a Karaku ne volim jer bez obzira na izvrsnu hranu i povoljnu cijenu sjedim na benzinskoj. Ugodjaj 0.
Sad kak se otvorila Zuta podmornica sve planiram na girice opet...
|
u waldingeru je klopa super,a cijene su ostale iste....mislim da uopće nije skupo...ništa skuplje nego u drugim restoranima |
|
|
|
|
|
hohenfels Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Za ljubitelje dobre hrane ,ugodnog ambijenta i vrhunske usluge,preporučujem restoran "Waldinger" ,cijene su klasične,ali ambijent je nešto posebno. Usluga u Waldingeru je prva klasa...vidi se da su izučeni konobari ...to je sve na nivou...od primanja gosta do odlaska...dakle osjećaš se kao kralj...doći ćemo opet.Također mogu preporučiti restoran "Lumiere"jako dobro .No izdvojila bi i restoran "Bischof",prije par dana sam ga posjetila i ja i suprug smo bili oduševljeni i poslugom i jelom.Dakle tu je steak ukusan... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
hohenfels je napisao/la ( Pogledaj post): ›
No izdvojila bi i restoran "Bischof",prije par dana sam ga posjetila i ja i suprug smo bili oduševljeni i poslugom i jelom.Dakle tu je steak ukusan...
|
gdje je to? |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
No izdvojila bi i restoran "Bischof",prije par dana sam ga posjetila i ja i suprug smo bili oduševljeni i poslugom i jelom.Dakle tu je steak ukusan...
|
gdje je to?
|
u sklopu kavane strossmayer, u strossmayerovoj, nekako nasuprot benettonu. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MacaPapucharica je napisao/la: ›
|
gdje je to?
|
u sklopu kavane strossmayer, u strossmayerovoj, nekako nasuprot benettonu.
|
hvala |
|
|
|
|
toshibaos Ukupno postova: 55 Spol: Muško
|
hm hm, evo ja bas ovih dana kontam frendicu odvesti na neku veceru za rodjendan (vidite kako sam ja dobar) pa eto sto mislite o to mulleru???
usput za bischof, tamo sam bio cesto sa svojim poslovnim partnerima i moram reci da je definitivno odlicno tamo!!! |
|
|
|
|
|
|
|