Autor |
Poruka |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
tux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Fifa je napisao/la: ›
to je zato jer smo jednostavno preljeni odvezat i zavezat patike kad ih obuvamo, nego samo ukližemo nogom u njih
|
E upravo tako,ja se nesjećam kada sam zadnji puta zavezao patike.Vežem jedino kada je nekakva sportska aktivnost u pitanju ali za te prigode imam druge patike tako da ove Vens nikad nisam zavezao.
|
da, meni je jednom nova patika usred koncerta odletila s noge i našao ju nakon koncerta na drugom kraju dvorane ..to je posljedica nevezanja |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
to je zato jer smo jednostavno preljeni odvezat i zavezat patike kad ih obuvamo, nego samo ukližemo nogom u njih
|
E upravo tako,ja se nesjećam kada sam zadnji puta zavezao patike.Vežem jedino kada je nekakva sportska aktivnost u pitanju ali za te prigode imam druge patike tako da ove Vens nikad nisam zavezao.
|
da, meni je jednom nova patika usred koncerta odletila s noge i našao ju nakon koncerta na drugom kraju dvorane ..to je posljedica nevezanja
|
Ma o koncertima da ne pricam,svako malo mi patika ispadne s noge |
|
|
|
|
|
sollo
Ukupno postova: 107 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
|
|
da, meni je jednom nova patika usred koncerta odletila s noge i našao ju nakon koncerta na drugom kraju dvorane ..to je posljedica nevezanja
|
Ne to je posljedica sreće,jer da nisi imao sreće ne bi ju našao,ili bi možda dobio po p***i od onoga ko ju je dobio u glavu.. |
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
kyx je napisao/la: ›
Frost je napisao/la: ›
E odma i da dodam...
Imam jedno dva-tri para patika koje su se iznutra počele raspadat na mjestu pete i Ahilove tetive, a osim toga su u vrlo dobrom stanju, pa me zanima, gdje bi to mogao dat zakrpat/popravit/nešto treće?
|
e imam i ja takvih problema,uglavnom s tim skejtericama,sjebala mi se ta spuzva na Globe i na 2 para Etnies shuza,jebena ona plastika iza...
|
i ja imam takvih problema sa starkama. al cim se pocnu raspadat odnesem ih teti koja to popravi.
ima radnju u gundulicevoj, blok centar 2, a trgovina se nalazi u prolazu izmedu zgrada 28 i 30.
ona stavi neku kozu preko cijelog straznjeg dijela i dobro se drzi.
pa eto, probajte kod nje. |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
Fifa
|
sollo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
|
Ne to je posljedica sreće,jer da nisi imao sreće ne bi ju našao,ili bi možda dobio po p***i od onoga ko ju je dobio u glavu..
|
po tvom da sam imao sreće nebi mi ispala ni prvi put |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
lala je napisao/la: ›
i ja imam takvih problema sa starkama. al cim se pocnu raspadat odnesem ih teti koja to popravi.
ima radnju u gundulicevoj, blok centar 2, a trgovina se nalazi u prolazu izmedu zgrada 28 i 30.
pa eto, probajte kod nje.
|
Koliko te oženi teta? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
lala je napisao/la: ›
pa eto, probajte kod nje.
|
Koliko te oženi teta?
|
nesjecam se...bilo je to davno...
al mislim da je oko 40-50kn |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Eto na kraju nisam uzeo one, našao sam si u vodou za 500kn ovo |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
Fifa
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
kyx je napisao/la: ›
dobre!!!
|
hvala hvala, prodam ti ih za 600 |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
ja sam patike prestao kupovat u osijeku...mislim..kupim ak mi se baš extra sviđaju, al debilno mi je kad isfuram van nove patike sav sretan i vidim još 5 ljudi s tim patikama vani...aaaa..i onda mi još seljo dobaci u prolazu "imaš dobre patike"..odma sutradan obujem stare ....sad me bar pitaju svi "di ti kupuješ patike"
|
A di ti kupuješ patike?
|
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Na Arizoni, gdje drugdje |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam se zaljubila u jedne i dok se ja zaposlim će ih već netko kupiti, šmrc ... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Fifa
|
Mother Earth je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam patike prestao kupovat u osijeku...mislim..kupim ak mi se baš extra sviđaju, al debilno mi je kad isfuram van nove patike sav sretan i vidim još 5 ljudi s tim patikama vani...aaaa..i onda mi još seljo dobaci u prolazu "imaš dobre patike"..odma sutradan obujem stare ....sad me bar pitaju svi "di ti kupuješ patike"
|
A di ti kupuješ patike?
|
svetska pijaca....a nije arizona....to mi je predaleko...ovo mi je bliže...www.ebay.com |
|
|
|
|
|
|
|