Autor |
Poruka |
*Chelsea*
Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zašto nitko ne spominje Sibere?
Oni su dobri zubari.
|
Odlični, obadvoje, a jednom mi je i sin radio i on je isto super. Dođeš na red kada si naručen, poprave ti zub dosta brzo, a kvalitetno. Istina, platiš, ali što god su oni meni napravili nije se ni pokvarilo ni ispalo. |
|
|
|
|
|
edi Ukupno postova: 25 Lokacija: out there Spol: Nebitno
|
Poprilično hitno bih trebala doći do zubara dr. Luke Čokolića koji radi u ambulanti Drava (nemaju objavljene brojeve na webu :/) pa ako netko ima kontakt bila bih zahvalna |
Zadnja promjena: edi; 25.10.2010. 12:02; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Jel zna netko možda kako se zove onaj crni zgodni zubar ? Pretpostavljam da ga je netko spomenuo već ali iskreno neda mi se čitati cijeli topic |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
-butterfly- Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
ja imam vjerovatno najlosiju zubaricu definitivno.imam 20 godina izvadila mi je obje donje šestice jer ih je ona zeznila.uzas
sad se prebacujem i dvoumim se izmedu česa i đukića.
pa ako netko zna primaju li oni pacijente,molila bih za neke informacije |
|
|
|
|
|
defined Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Samo da dodam -Sladjana Rodic (Gajic) je nicim izazvana obiteljskim prijateljima sirila glasinu da sam ja narkoman i da bi me trebalo nekako testirati,dakle to sto nespavam nocima jer se usavrsavam u svirci i sto imam podocnjake od umora je ona okarakterizirala kao narkomanluk i udarila na moju reputaciju...
....ako neshvacate sta se nju uopce tice moj privatan zivot pa makar i da jesam narkoman vjerujte mi neshvacam ni ja....kao sto neshvacam da se nije zapitala koji prokleti narkoman uopce mari za svoje zube kad mu je samo droga na pameti...al eto ocigledno Gajicku treba izbjegavat u sirokom luku
Samo sto se javlja problem da trebam praviti tri zuba prednja i da mi se nikako neda njoj povjeriti taj posao iako je vec to u procesu pripreme pa ako netko zna gdje jos primaju pacijente i da su zubari kao ljudi psihicki zdravi bar optimalno...cijenio bih savjet... |
|
|
|
|
|
edi Ukupno postova: 25 Lokacija: out there Spol: Nebitno
|
-butterfly- je napisao/la: ›
ja imam vjerovatno najlosiju zubaricu definitivno.imam 20 godina izvadila mi je obje donje šestice jer ih je ona zeznila.uzas
sad se prebacujem i dvoumim se izmedu česa i đukića.
pa ako netko zna primaju li oni pacijente,molila bih za neke informacije
|
ja sam se htjela prebaciti kod česa negdje u rujnu, međutim, on više ne prima pacijente, ali sam se upisala kod sandre petrović (mislim da mu je u međuvremenu postala žena ) ima ordinaciju odmah pokraj njegove, ok je, sad smo cijela femili kod nje. |
|
|
|
|
|
bojan1990
Ukupno postova: 39 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
defined je napisao/la: ›
Samo da dodam -Sladjana Rodic (Gajic) je nicim izazvana obiteljskim prijateljima sirila glasinu da sam ja narkoman i da bi me trebalo nekako testirati,dakle to sto nespavam nocima jer se usavrsavam u svirci i sto imam podocnjake od umora je ona okarakterizirala kao narkomanluk i udarila na moju reputaciju...
....ako neshvacate sta se nju uopce tice moj privatan zivot pa makar i da jesam narkoman vjerujte mi neshvacam ni ja....kao sto neshvacam da se nije zapitala koji prokleti narkoman uopce mari za svoje zube kad mu je samo droga na pameti...al eto ocigledno Gajicku treba izbjegavat u sirokom luku
Samo sto se javlja problem da trebam praviti tri zuba prednja i da mi se nikako neda njoj povjeriti taj posao iako je vec to u procesu pripreme pa ako netko zna gdje jos primaju pacijente i da su zubari kao ljudi psihicki zdravi bar optimalno...cijenio bih savjet...
|
Svaki puta kad dođem kod nje se posvađam i sa njom i sa sestrom jel su redovito drske i bezobrazne a ja ne mogu podnijeti da nije moja zadnja... Sad me živo zanima što priča za mene.. jedva čekam da mi popravi zub i idem od nje odmah ! |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
moje iskrene preporuke za njega.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
defined Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
trauma_os je napisao/la: ›
defined je napisao/la: ›
Samo sto se javlja problem da trebam praviti tri zuba prednja i da mi se nikako neda njoj povjeriti taj posao iako je vec to u procesu pripreme pa ako netko zna gdje jos primaju pacijente i da su zubari kao ljudi psihicki zdravi bar optimalno...cijenio bih savjet...
|
Svaki puta kad dođem kod nje se posvađam i sa njom i sa sestrom jel su redovito drske i bezobrazne a ja ne mogu podnijeti da nije moja zadnja... Sad me živo zanima što priča za mene.. jedva čekam da mi popravi zub i idem od nje odmah !
|
Ma ono,nisam sve ni napiso sta se sve israla po meni al u svakom slucaju zasluzuje nokaut koji bih joj i priustio sa osmjehom na licu samo sto cu tako ugroziti bliske mi ljude tako da sam primoran sutit i trpit.
E a dali taj Mihaljevic prima nove pacijente? |
|
|
|
|
|
Anjica Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
Čim sam vidjela ovu temu, sjetila sam se da se moram naručiti kod zubara. Ma moj je meni zubar preeesuper, idem kod dr. Saše Đukića u Keršovanijevoj 10a. Super je, pregleda na brzinu vidi šta treba, napravi i supika... |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
e ovak, mene zanima dal placate anesteziju kod zubara?
ja ju nikad prije nisam placala, i evo sad nedavno isla kod zubara, trazila anesteziju, kao ono op 50kn i to bez racuna :/ ??? |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Ja sam imala sličan sličaj kada mi je zubarica rekla da ovaj mjesec može dati još 3 anestezie, a njih čuva za neke druge slučajeve a ne popravak zuba!
Zahvalila sam se i otišla kod drugog zubara. Preselila sam i cijelu obitelj! |
|
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
~ Prpići su zakon (: sve što platim je onih 15 kn mjesečno za HZZO i to je to; inače imam traume od stomatologa (danas ih nazivam mesarima XD), al otkako idem kod njih, strah je nestao, a zubi su u najboljem redu - uspjela sam sačuvati ono što lijepo izgleda da ostane i zdravo bez boli, zahvaljujući njima; e sad, moram razočarati neke koji bi se možda prebacili - nažalost ne primaju nove pacijente, možda tek u ljetno vrijeme |
|
|
|
jednom_pravnica Ukupno postova: 3 Spol: Žensko
|
S ovime se potpuno slažem, Prpić je super.Od kada sam kod njega nemam više traume vezane uz odlazak zubaru. |
|
|
|
|
|
|
|