Autor |
Poruka |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
koja domaća glazba je u pitanju? severina ili majke?? |
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
exHOP3on je napisao/la: ›
koja domaća glazba je u pitanju? severina ili majke??
|
I jedno i drugo!!!! Pod domaće mislimo domaće nema iznimke!
jane je napisao/la: ›
omke je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sto se tice prostora ja osobno nemam slike,ali vec su bili neki tamo partiji vec i mislim da je dosta veliki prostor...sto se tice glazbe ex yu biti ce u malim kolicinama skoro nezamarivo....od strane glazbe rock ono svega od ac dc,gunsa,billy idol,sex pistolsa,ramonsa,dire straitsa,springsteena i dalje da ne nabrajam...normalno kako je gore netko napisao najbolje odvagnuti sto vam se vise svidja od ponuda u gradu za docek jer ipak jos ima 3 tjedna do proslave..Nema zurbe...sto se tice dolazak i odlazaka u toku veceri mozes doci kad god hoces i otici kad god hoces.
|
aaaaa, ovo mi se jako svidja, sad sam sigurna da ce ovaj docek biti predobar
|
Mi jos uvijek mislimo da ce ovdje glazba i docek biti dobar, ak ce domaće i ex-yu biti u malim kolicinama najvise pola sata onda je to izdrzivo.
Hvala na odgovoru. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
visage Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
MA SVE JE TO LACO OMKE JE ok za rwtro ali video zid da on silji nonstop video spotove u tome ritmu mislim da ne pali
.OMKEA sam slusao mnogo puta kao audio,SVAKA CAST ali mislim da po meni jedini retromanijak je VJ SPAMMER ali eto bio sam i na jednome partiju prije par tjedana ali samo spotovo ali sad je furao i novitete spotove ,mada mu za GODINE I MIX SPOTOVA VISE VRIJEDI RETRO 70-90 GODINA.
Zato ne serite OMKE JE kazao da to ne moze da odradi i prema TOME RESPEKT PREMA NEJMU.
Malo se ovdje javljam ali kad se radi o retru dajem kapu za DJ OMKE I VJ SPAMMER i to je to sto se tice retra.
Obadvojica su fantomi na svoj nacin,znaci tko voli audio onad je to DJ OMER tko voli video party onda je to VJA SPAMMER I tu prica prestaje.
nemem pjna dali omer ima neki web prstora ali vj spammer ima
LAGANO UPISETE VJ SPAMMER I TO JE TO.
DECKI OMER I SPAMMER BILA VAM SRETNA NOVA 2009 I ZA SVE ONE KOJE BUDETE UVESELJAVALI
Modified by: Divine intervention |
|
|
|
|
|
omke Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
Sto se tice glazbe biti ce sve vrste iz perioda 70,80 i ranih 90tih..i nece cijelu noc biti ITALO DISCO kako je NOVA GODINA gore napisao....PUNK,ROCK,METAL,DISCO,REGGAE,FUNK,POP,EUROBEAT,HI NRG,ITALO,EURO DISCO..itd....ponuda je velike sa svih strana sto se tice doceka NG...treba odvagnuti gdje ce kome biti dobro jos ima 2 tjedna do proslave... |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
[quote="Delfin"]
|
hm..znači majke i seve u isti koš, ha???
dobro... |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
[quote="game"]
Delfin je napisao/la: ›
|
dobro...
|
Kobilo ne mislim da to dvoje ide pod isti kos vec da ne volim domacu glazbu bili oni majke,seve ili vana...... |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
.state.of.mind.
Ukupno postova: 54 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Nema potrebe za teškim riječima |
|
_________________ ''it doesn't matter what we're losing,it only matters what we're going to find'' |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
[quote="Delfin"]
game je napisao/la: ›
Delfin je napisao/la: ›
|
dobro...
|
Kobilo ne mislim da to dvoje ide pod isti kos vec da ne volim domacu glazbu bili oni majke,seve ili vana......
|
hm...tvoje riječi govore i previše o tebi pa mislim da bi komentari s moje strane bili suvišni, janje mamino... |
|
|
|
|
|
|
|